Duyuru

Collapse
No announcement yet.

heralde bunlar çok zor sorular!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• heralde bunlar çok zor sorular!!!!

heni şu ben lafımı ortaya koydum --- beğenen alır,beğenmeyen kaçar misali...
    inanamıyorum yaa .tekrar etmek zorundayım ---hoşlandığım kızdan bahsetmek için girdim foruma ve aniden inanılmaz hadiseler suratıma tokat oldu .. :!: :!: :!: :!: :!: nasıl bir adalet anlayışı bu .... :!:
    yazmak zorundayım...insanlar dert paylaşamk için kullanıyor burayı ,ve derman arıyorlar.
    ama hala bilmediğim sebeplerden beni üzen vakalar vuku buluyor.
    38 kere bile olsa sorucam.gerkirse sabah kalkınca ilk kez açıcaam forum olucak inşallah cevabını alırım. :!: :!: :?:
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Re: heralde bunlar çok zor sorular!!!!

Orjinal yazı sahibi: gothica
    inanamıyorum yaa .tekrar etmek zorundayım ---hoşlandığım kızdan bahsetmek için girdim foruma ve aniden inanılmaz hadiseler suratıma tokat oldu .. :!: :!: :!: :!: :!: nasıl bir adalet anlayışı bu .... :!:
    yazmak zorundayım...insanlar dert paylaşamk için kullanıyor burayı ,ve derman arıyorlar.
    38 kere bile olsa sorucam.gerkirse sabah kalkınca ilk kez açıcaam forum olucak inşallah cevabını alırım. :!: :!: :?:
    sor kardeşim, gerekirse sadece bana sor.

Yorum

forumda ,sen sana lazım olanları al, onlar sana yeter.bir maça gidersin 30,40 bin kişi aynı heyecanı duyarsın,ama başka bir gün sadece bir kişiyle dertleşirsin yada bir şeyleri paylaşırsın,ama maçtan çok daha pozitif olur.burasıda öyle sen işine geleni al,gerisini elinin tersiyle at gitsin.

Yorum

sor ,elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Yorum

Re: heralde bunlar çok zor sorular!!!!

Orjinal yazı sahibi: gothica
          Neden 38 defa diye yazmışsın?

Yorum

Sevgili Gotica,

sorun ne arkadaşım ,yaz bize sana yardım ederiz.

Siz bana annemin ölümün de nasıl destek oldunuz .
            Ben de sana yardım etmek isterim ,aklımın yettiğince.

sevgiler

manikhanzade

Yorum

gothica, çok dağınık yazıyorsun . Seni takip etmek de mümkün olmuyor pek. Yine de sana yardımcı olmaya çalışıyoruz forum ahalisi olarak .

Yorum

soru nerde ?

Yorum

yine ne oldu gothica....ne canını sıktı kardeşim .yaz bi çaresine bakalım :roll:
                  testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

İşleniyor...
                  X