varsa kaç filminiz var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
forumda film arşivi yapan varmı?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: sev__benivalla arşiv değilde evde dünya kadar dvd var onlarda bir bakıma arşiv sayılır ses sitemi aldım eve birde projeksiyon makinası evde sinema keyfi yapıyordum komşular sayesinde artık yapamıyorum gerçi. sesten rahatsız oluyorlarmış şimdi odayı ses yalıtım yaptırcam inş.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sev__benivalla arşiv değilde evde dünya kadar dvd var onlarda bir bakıma arşiv sayılır ses sitemi aldım eve birde projeksiyon makinası evde sinema keyfi yapıyordum komşular sayesinde artık yapamıyorum gerçi. sesten rahatsız oluyorlarmış şimdi odayı ses yalıtım yaptırcam inş.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: sev__benivalla arşiv değilde evde dünya kadar dvd var onlarda bir bakıma arşiv sayılır ses sitemi aldım eve birde projeksiyon makinası evde sinema keyfi yapıyordum komşular sayesinde artık yapamıyorum gerçi. sesten rahatsız oluyorlarmış şimdi odayı ses yalıtım yaptırcam inş.
Yorum
-
Hiç saymadım ama böyle çift sıralı üst üste koyduğumda boyumu baya bi geçecek kadar orjinal filmim var.Hepside televizyonumun olmadığı dönemde promosyondan alınmış filmler Şimdi düşünüyorum atsan atılmaz satsan satılmaz ne yapsam diye.öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...
Yorum
Yorum