Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acaba nıyet ne?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• acaba nıyet ne?

arkadaslar son gunlerde bana gore cok tuhaf bı durum yasıyorum.bu acaba bana goremı tuhaf sızlere danısmak ıstedım.
    ben 2 yıldır evlıyım esımınde benımde 2. evlılıklerımız.esımın eskı esınden bır cocugu var 9 yasında.neyıse konuya geleyım esımın eskı esı bu aralar bana yanasmaya basladı.mesela esımın kızıyla gecen akşam msn den sohbet edıyoruz( bu arada esım evde yok)kızın annesı hemen mrb dedı kıskandım sohbetınızı kızım senı cok sevıyo nasılsın hayat nasıl gıdıyo gıbı sorular sordu bende duzgun bır sekılde konustum.anneler gununde aradı benı.bazen kızıyla telde konusurken alıyo hatrımı soruyo.bır kaç haftadır bu sekılde bana cok tuhaf gelıyo.gecen hafta sonu kızı almaya gıttım esım yoğun oldugu ıçın bu aralar hafta sonu ben alıyorum evınden kızı,pasta yapmıs onu da verdı kızın yanına yıyın dedı.2 yıldır neden bu sekılde olmadı da son zamanlarda bu sekılde.acaba bı kotuluk mu yapmayı dusunuyor :?:

bu arada artı olarak bısey soylemek ıstıyorum esım ve ben bır oncekı evlılıklerımızı bırbırımıze asık oldugumuz ıçın bıtırdık ve evlendık.yanı eskı esı bana dusman olması lazım gerekmıyomu?

Yorum

gerçektende çok medeniyetli bir insan olmuş olsa bile,sonuçta o bayanın eşi sana aşık olduğu için o bayanı bırakıp seninle evlenmiş...ve bu durumda evet sana düşman olması gerekir...en azından ben öyle olurdum diye düşünüyorum...
      çok farklı amaçlar içerisine girmiş olabilir bir intikam ,bir öç alma peşine düşebilir,dikkatli ol derim...

Yorum

başkasının eşlerini ayartmışsınız ....
        kötülüğün danişkasını sizler yapmışsınız....
        Şimdide o kadının her yapdığına uyuz olup kötülük aramaya kalkmışsınız....
        Kötülük arıyorsanız siz kendi yapdıklarınıza bakın....

Yorum

valla ne çarpık ilişkiler anlamadım ben

sen evliyken, evli bir adamla ilişki yaşıyorsun ikinizde boşanıp evleniyprsunuz

adamın eski eşinden kızı sürekli senle telefonda msn de sohbet ediyor nefret etmesi gerekirken bence.eski eş senle arasını yapmasını çalıyor.....

bana ters şeyler midem kaldırmadı nedense...

yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir laf var bilmem anlatabildimmi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sev__beni
            ben eski eşin yerinde olsam sana verdiğim pastanın içine zehir koyardım kızımada tembih ederdim sen yeme diye
            senden de bunu beklerdım zaten sev benı..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufi
              hesap sormak sana mı kaldı sufı beymısın bayanmısın bılmıyorum.ıstedıgımı ayartırım senı ılgılendırmez sen benım soruma cvp verceksen ver konuyu saptırma..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zerrin35
                gerçektende çok medeniyetli bir insan olmuş olsa bile,sonuçta o bayanın eşi sana aşık olduğu için o bayanı bırakıp seninle evlenmiş...ve bu durumda evet sana düşman olması gerekir...en azından ben öyle olurdum diye düşünüyorum...
                çok farklı amaçlar içerisine girmiş olabilir bir intikam ,bir öç alma peşine düşebilir,dikkatli ol derim...
                yaptıgın mantıklı yoruma tsk ederım zerrın saol..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oslemm
                  hesap sormak sana mı kaldı sufı beymısın bayanmısın bılmıyorum.ıstedıgımı ayartırım senı ılgılendırmez sen benım soruma cvp verceksen ver konuyu saptırma..
                  hesap sorduğumu sanmıyorum....
                  bir konu açmışsınız cevap yazdım....
                  buraya sizin o hasta egonuzu tatmin edecek cevalarmı bekliyorusunuz?
                  bir kadının kadına yapdını bir başkası yapamazmış...
                  bir çocuğun gözünde de yuva yıkan bir kadınsınız
                  toplumun gözündede yuva yıkan bir kadınsınız...
                  elbetde istediğinizi ayartabilirsiniz...
                  bugün ayartığınız bir insanı bir başka gün bir başkası ayartır....
                  hiç düşündünüzmü yuvasını yıkdınız çocuğun gözünde siz nesiniz?
                  buyrun sorunuza 2.cevap ......
                  uzatırsanız 3.4.5.6 ve bilmemkaçıncı cevabımıda yazmakdan üşenmem...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sev__beni
                    valla ne çarpık ilişkiler anlamadım ben

sen evliyken, evli bir adamla ilişki yaşıyorsun ikinizde boşanıp evleniyprsunuz

adamın eski eşinden kızı sürekli senle telefonda msn de sohbet ediyor nefret etmesi gerekirken bence.eski eş senle arasını yapmasını çalıyor.....

bana ters şeyler midem kaldırmadı nedense...

yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir laf var bilmem anlatabildimmi
                    Sana birkere daha hayran oldum sev beni....
                    yine doğruyu evirip cevirmeden söylemişsin...
                    bravo.....

Yorum

Gecmis artik gecmiste kalmis. Her evlilik ne olursa olsun diye devam etmek zorunda degil. Ilk eslerinizle mutlu olsaydiniz, zaten arayis icinde olmazdiniz, zaten bosanmazdiniz, zaten birbirinizle evlenmezdiniz.

Esinizin eski esinin kafa yapisini, rasyonellik derecesini bilemem. Ancak, zaten esiyle mutlu bir evliligi olsaydi bitmezdi...... Evlilikler 3. sahislar nedeni ile bitmez, icsel sorunlari ortaya cikartir ancak 3. sahislar. Eger bunun farkindaysa eski es, zaten size dis bilemesi diye bir durum mumkun degil. Hayat devam ediyor, hayat guzel, mutsuz oldugu eski esinden baska yuzlerce erkek var secenek olarak onun da onunde...... Rasyonel ise zaten boyle bakar ve sizinle gercekten de iyi iliski icerisinde olmak isteyebilir. Cunku esinizle bir cocuklari var, bu da onlarin arasinda asla kopmayacak bir bag. Bunu sizin de kabul etmeniz gerekli. Siz de bu adamla evli oldugunuza gore, eski es ve sizin aranizda da bir bag var..... ayni ortamin insanlarisiniz. Medeni iliskilerinizin yolunda gitmesi gayet dogal. O bunun icin gayret gosteriyorsa, siz de art niyet aramayin. Esiniz bulunmaz hint kumasi degil, eski esin opsiyonlari acik sonucta. Sizinle olan her diyalogu, sizin esinize goz dikmesi olarak almaniz biraz komik kaciyor bu durumda.

Yorum

Arkadaşlar burada önemli olan sıkıntısı olan bir insanın paylaşımı hiçbirimizin en ufak kelimeyle onu incitmeye hakkı yok dürüst davranmış yazmış

Yorum

yanı çok yalın halıyle anlattım durumu ama kızı benım yuzumden ayrıldıklarını bılmıyolar bende eskı eskımden bu adam ıçın ayrıldım cunku ben bu adama asıgım o da bana asık ve allah uzun versın bır bebegımız var eskı esınden olma kızınıda hıç bır anlamda ayırmıyoruzkı eskı eskı bana senı cok sevıyor dedı.bu sıtede gerceklerı anlattıgn zaman bıraz yadırganıyosun galıba.ama kımsenın soyledıklerı umrumda degıl cunku ben esımı sevıyorum o da benı sevıyor be sımdı ıkı kızımızıda uzmuyorum.bız mutluyuz buna ters yorum yapanlar utansın ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oslemm
                            hesap sorduğumu sanmıyorum....
                            bir konu açmışsınız cevap yazdım....
                            buraya sizin o hasta egonuzu tatmin edecek cevalarmı bekliyorusunuz?
                            bir kadının kadına yapdını bir başkası yapamazmış...
                            bir çocuğun gözünde de yuva yıkan bir kadınsınız
                            toplumun gözündede yuva yıkan bir kadınsınız...
                            elbetde istediğinizi ayartabilirsiniz...
                            bugün ayartığınız bir insanı bir başka gün bir başkası ayartır....
                            hiç düşündünüzmü yuvasını yıkdınız çocuğun gözünde siz nesiniz?
                            buyrun sorunuza 2.cevap ......
                            uzatırsanız 3.4.5.6 ve bilmemkaçıncı cevabımıda yazmakdan üşenmem...
                            yanı sen sfımısım mupısın hangı devırde yasıyosun bılemıyorum ama sana cok tuhaf gelenler durumlar bızlere normal gelebılır.cocuk bızı evlendıgımızde daha cok kucuktu ve benı su anda o kadar sevıyokı sen bunu bılıyormusun sfı bey yada hanım herneysen bılmedıgın durumlara urnunu sokma bana gercekten bu konuda yardımcı olacak arkadaslar yazsınlar senın yardımcı olacagını pek zannetmedıgım ıçın ltf baska baslıklarda ınsanların derdıne care ara olurmu sekerım ...

Yorum

Ben senin şekerim değilim....
                              öyle kaşar ağzıyla bu forumda konuşamazsın
                              özlemmisin yuva bozucumusun nesin ....
                              burası sen mutlu ol değil yorum yazma memurları değiliz....
                              insanların burada darlanıp sıkıldığı o kadar konu varken
                              senin dağııtığın yuvaların artıkları ile uğraşacak durumu yok..
                              ben istediğim her foruma yazarım....
                              istersem seninle hakeetiğin ağızdada konuşup seni daha faza bozabilirim
                              çocuk küçük olduğu için farkına varmayabilir ama
                              her çocuk bir anne sever ve sen o çocuğun annesi asla olmıyacaksın...olamıyacaksın...

Yorum

İşleniyor...
                              X