Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acaba nıyet ne?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

arkadaşlar gerçektende açık ve net olarak her şeyı anlatmış dürüstlükle neden hadi taşlayalım moduna gırdınızki

adamın zaten evliliği güzel olsaydı stonenın dediği gibi bi arayışa girmezdi yuvasını hıç kımse için yıkmazdı olan olmuş geçmişte kalmış

öslem bence çocuğun sevmesi zaten sana bağlı olan bişey demekki karşılığını almışsın bu çok güzel yani senin onu kendı kızın gibi görmen

annesine gelince;

bir annenın parkta bile tanımadığı bir insanın çocuğunu sevmesi ilgılsnmesi hoşuna gıtmıyormu o kişiye en azından gülümseme gibi bi yaklaşım göstermıyormuyuz
    bundan daha doğal ne olabılırki çocuğuma değer vereni seveni bende severim :idea:

bence kafanda bu kadar büyütme mecburen o kadınla hayat sizi ömürboyu bıraraya getırecek ortadakı çocuktan dolayı ve bu hayatı niye kötülükle devam ettıresınki

:idea:

Yorum

Sufi ve Oslem;

Her ikinizden de tartismayi kesmenizi istiyorum.

Oslem bir konuda hakli; buraya actigi basliktaki sorudur bizi ilgilendiren; hayatinin geri kalan kismini tartismaya acmamis, buna saygi gostermek gibi bir zorunlulugumuz var.

Bu sekilde hakarete varan imali tartismalara KESINLIKLE izin yok portalda. Tekrarlanirsa kilitlenecek. Lutfen sagduyulu davranin.

Iyi paylasimlar.

Yorum

başlık niye kilitleniyor ki? kuralları ihlal eden başlığı açan arkadaş değil sonuçta. ilgili mesajlar silinsin.

soruyla ilgili de..onun sana ilgi göstermesi çok saçma. illa kötü niyetlidir demiyorum ama her n'olursa olsun bu yaptığı saçma. iyi niyetli olduğunu anlasan bile bana kalırsa karşılık verme. neden? birincisi kötü niyetli olabilir, kötü niyetten kastım ne bende bilmiyorum, ne yapabilir ki sonuçta? ikincisi iyi niyetli olduğunu farzedelim..bir süre sonra bu ilgi seni rahatsız eder. eşini rahatsız eder. ortada herkesin saygı duymak zorunda olduğu bir durum var, fakat bu yaşananların tatsız olduğu gerçeğini değiştirmiyor. şimdi rahatsız olmuyor olsanız bile bir süre sonra üçünüz, hatta dördünüz bu durumu sorgulamaya başlayabilir. şu olur bu olur deyip fal bakmanın anlamı yok. ama mutsuz olursunuz heralde. tersle filan demiyorum ama bence aranıza kesinlikle mesafe koy. mümkün mertebe arkadaş filan olmayın.

işte böyle..arkadaşım ben olsam böyle yapar, fazla düşünmez, kendimi kaldıramayacağım streslerin altına sokmazdım. dikkat et kendine, yıpranma.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oslemm
          bu arada artı olarak bısey soylemek ıstıyorum esım ve ben bır oncekı evlılıklerımızı bırbırımıze asık oldugumuz ıçın bıtırdık ve evlendık.yanı eskı esı bana dusman olması lazım gerekmıyomu?
          ne kadar organize işler bunlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oslemm
            Orjinal yazı sahibi: zerrin35
            gerçektende çok medeniyetli bir insan olmuş olsa bile,sonuçta o bayanın eşi sana aşık olduğu için o bayanı bırakıp seninle evlenmiş...ve bu durumda evet sana düşman olması gerekir...en azından ben öyle olurdum diye düşünüyorum...
            çok farklı amaçlar içerisine girmiş olabilir bir intikam ,bir öç alma peşine düşebilir,dikkatli ol derim...
            yaptıgın mantıklı yoruma tsk ederım zerrın saol..
            kimseye bir lafım yok,birine bir hakarette etmicem ama şunu söylemek zorundayım.
            eğer o kadın gerçekten bu düşünceler içinde size yanaşıyorsada,
            iyi niyet altında böyle düşünceler arıyorsanızda,
            siz kadınlar gerçekten çok içten pazarlıklı ve fesatsınız.

hep derlerdi kadınlar ne yılandır diye,şimdi bir kere daha inandım bu lafa.
            delikanlı adam olmak gibisi yok valla.
            çıkar derdin neyse söylersin,böyle alangirli işler bozaaarrrrrr
            &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

delikanlı adamın söyleyeceği laf vardır, söylemeyeceği laf vardır. sevgiler.

Yorum

delikanlı adam neyi nerede söyliceğini iyi bilir,saygılar [/code]
                &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

delikanlı adam diye başlayan bir cümle daha kurarsam biz böyle birkaç sayfa gideriz. ben ikimizin dediğine de katılıyorum hem saygı hem sevgi.

Yorum

sufi ve sev__beni sizinle aynı görüşteyim.Yanlışların doğru olarak gösterilmesine tepkiliyim :!:
                    Ay IşIğInDaN KaLbİmDe Bİr GeCe Ve YaLnIzLıK.IşIğI GiZLeR kArAnLıK yOk OLmAz G&ouml;LgeLeR.AY IŞIĞINDA SAKLIDIR....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kinder
                      başlık niye kilitleniyor ki? kuralları ihlal eden başlığı açan arkadaş değil sonuçta. ilgili mesajlar silinsin.

soruyla ilgili de..onun sana ilgi göstermesi çok saçma. illa kötü niyetlidir demiyorum ama her n'olursa olsun bu yaptığı saçma. iyi niyetli olduğunu anlasan bile bana kalırsa karşılık verme. neden? birincisi kötü niyetli olabilir, kötü niyetten kastım ne bende bilmiyorum, ne yapabilir ki sonuçta? ikincisi iyi niyetli olduğunu farzedelim..bir süre sonra bu ilgi seni rahatsız eder. eşini rahatsız eder. ortada herkesin saygı duymak zorunda olduğu bir durum var, fakat bu yaşananların tatsız olduğu gerçeğini değiştirmiyor. şimdi rahatsız olmuyor olsanız bile bir süre sonra üçünüz, hatta dördünüz bu durumu sorgulamaya başlayabilir. şu olur bu olur deyip fal bakmanın anlamı yok. ama mutsuz olursunuz heralde. tersle filan demiyorum ama bence aranıza kesinlikle mesafe koy. mümkün mertebe arkadaş filan olmayın.

işte böyle..arkadaşım ben olsam böyle yapar, fazla düşünmez, kendimi kaldıramayacağım streslerin altına sokmazdım. dikkat et kendine, yıpranma.

Boyle bir durumda, uyeler sagduyulu davranmazsa, baslik kilitlenebilir Kinder. Toplam mod sayisinin toplam uye sayisina oranini hesaplarsaniz eger, bu rakam cok dusuk. Her uyenin her yorumunu satir satir okumak asla mumkun degil. Boyle durumlarda, kurunun yaninda maalesef yas da yaniyor. Bu yuzden sahsi satasmalari teker teker gozden gecirip elememiz mumkun olmadiginda, KOKTEN cozum gerekebiliyor.

Yorum

haklı olabilirsiniz ama bu yine de kesin bir çözüm değil. bence,
                        eğer hakaret varsa (ki üye bunu şikayet eder, tartışmanın seyrinden de belli olur) mesajlar nolursa olsun silinmeli. kilitlenmesi görülmesine engel değil sonuçta.
                        her başlık kilitlendikten sonra bazı üyeler takip edilmeli. amacı tartışma olmadığı halde başlıkları rezil eden üyeleri yönetim takip etmeli. ya değilse kimse yeni başlık açmasın o zaman. nasıl olsa biri rezil eder.
                        bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kinder
                          haklı olabilirsiniz ama bu yine de kesin bir çözüm değil. bence,
                          eğer hakaret varsa (ki üye bunu şikayet eder, tartışmanın seyrinden de belli olur) mesajlar nolursa olsun silinmeli. kilitlenmesi görülmesine engel değil sonuçta.
                          her başlık kilitlendikten sonra bazı üyeler takip edilmeli. amacı tartışma olmadığı halde başlıkları rezil eden üyeleri yönetim takip etmeli. ya değilse kimse yeni başlık açmasın o zaman. nasıl olsa biri rezil eder.
                          bence.
                          Konu ve amac birilerini "rezil etmek" degil. Ancak portalda uygunsuzluklari sadece modlarin yakalamasini beklemeyin. Modlara PM yolu ile bildirin bu sekilde rahatsizlik veren durumlari. Baslik icin link verirseniz, bu bizim isimizi daha da kolaylastirir. Tavsiyeleriniz icin tesekkurler Kinder.

Yorum

ben teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                            X