Duyuru

Collapse
No announcement yet.

al ıste..

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• al ıste..

burda derdıne care arıyosun arkadaslar yardım beklıyosun derdını anlatıyosun belkı bı care bulunur dıye adamların yazdıkları seylere bak ya gelde gerılme su anda cok gerıldım acaba bır spa merkesıne gıdıp tekrar bır masaj yaptırsam ıyı gelırmı dersınız

Re: al ıste..

Orjinal yazı sahibi: oslemm
    burda derdıne care arıyosun arkadaslar yardım beklıyosun derdını anlatıyosun belkı bı care bulunur dıye adamların yazdıkları seylere bak ya gelde gerılme su anda cok gerıldım acaba bır spa merkesıne gıdıp tekrar bır masaj yaptırsam ıyı gelırmı dersınız
    ne yazmış :?: :?:

Yorum

bı baslık actım zangara allah askına yazılan yorumlara bak ne kadar yardımcı olmuslar bunlarda ınsan ıste yanıı..

Yorum

bır spa merkesıne gıdıp tekrar bır masaj yaptırsam ıyı gelırmı dersınız

bumu sorunun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Yorum

hayır zıfırcım sorunum baska bı baslıkta derdımı anlattım arkadaslar yardım ıstedım bazı dengesxınler ne lakası varsa sacma sapan seyler yazıp sınırlerı mı gerdıler onlaraydı benım bu yazım derdemı care arayacaklarına gıtmısler apsurt seyley ya<zmıslar guyaa burası paylasım sıtesı arasıra boyle dangalaklar cıkıyo galıba..

Yorum

okuyorum canım diğer başlığını dikkkatımı çektı yazacağım orayada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oslemm
              bı baslık actım zangara allah askına yazılan yorumlara bak ne kadar yardımcı olmuslar bunlarda ınsan ıste yanıı..
              canını sıkma diyecem ama boş önyargı ile alakalı biyazı yazdım önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zor arkadaşım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufi
                **************.
                ya arkadaşım empati yapmayı denesen :?: neden insanları incitmek bu kadar kolay olmuş

Yorum

butumu sinirlendirmeyin valla kavga ederiz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bydead
                    butumu sinirlendirmeyin valla kavga ederiz
                    ayy saol canım

Yorum

*******************************.
                      terbiyeni topla. ahlak dersi veren birinin bir bayana söylediği lafa bakar mısınız ya? kalbini açıp baktın mı? sen bu hadisten de hiçbir şey anlamazsın tabii. dini ve ahlakı kendi sınırlarınla yorumladığın için. eğer yanlış bir evlilik yapılmışsa öyle ya da böyle dağılır. dağıtırsın arkadaşım. eğer dağıtmazsan hem sana, hem eşine, hemde çocuklarınıza yazık olur. mutluluk olmayınca insan başka dünyalara kayar gider. mutluluk, senin için bir şey ifade ediyor mu? arkadaşın ne şekilde ayrıldığını biliyor musun? belki zaten eski eşiyle sorunları vardı. hem başka birinden hoşlanıyorken nasıl olurda evlilik için tercih ettiği adamın yanında kalabilirdi? asıl ihanet bu olmaz mıydı? ayrılmak istediğini onu hiç aldatmadan eski eşine söyledi belki de? daha kötüsü olamaz mıydı? hadi tamam yaptığı büyük bir yanlıştı. öyle diyelim. illa taşlaman mı lazım hemen? hiç insan sevgisi yok mu senin içinde? affedemez misin? islam hoşgörü dini değil midir? benim ve diğer muhafazakar arkadaşların duruşlarını kirletmeye ne hakkın var senin? sen kimsin ki insanları yargılıyorsun? kalbini açıp baktın mı? peygamberimizin bir sahabeye yaptığı bir yanlıştan ötürü sarfettiği bir cümledir. gir gugıla araştır. bunların hiçbirini yapmayacaksan bile terbiyeni topla. eski eşinden ayrılmış başka biriyle evlenmiş bir bayanla konuşuyorsun. o şu an evli. ve bir çocuğu var belkide. düzgün konuş.

bir de şeyi merak ediyorum. bu sitenin modları ne işe yarar? şu hayatta en küçük zerreciğin bile bir yaşayış amacı varmış. ben bir tek şu sitedeki yöneticilerin ne işe yaradığını çözemedim? mesajının silinmesi için birinin illa küfretmesi mi lazım ya? ilgilenin biraz ilgilenin.

Yorum

öncelikle Sufi söylediğin laflar gerçekten çok ağır ithamlar. hiç hoş değil bence.

kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. gönül isterki bütün çiftler evliliklerinde mutlu olsunlar, ölene kadar bir yastığa baş koysunalr ama gerçek hayatta durum böyle değil. insanlar değişiyor, evlilikler mutsuzluk içinde ömür boyu sürecek diye birşey yok. evlendikten 15 sene sonra eşimiz veya biz başka birine aşık olabiliriz. kimi evlilikler var devam ediyor ama iki tarafta riyakarca biribirini aldatıyor aynı zamanda.

oslemm sen ve eşin bence mutsuz olduğunuz evliliklerinizi bitirip birbirinizle evlendiğiniz için hem çocuklarınız için hem eski eşleriniz için hem de kendiniz iin en doğru hareketi yapmışsınız. eşinizin eski eşinin size yaklaşmaya çalşması altında bir art niyet aramayın bence. ama yine de temkinli olun derim ben...

Yorum

gerildiysen git bir başka evli erkek bul....
                          özelliklede çocuklu olsun o senin gerginliğini alır....
                          spa merkezlerini senin gerginliğini alacak metod üretemediler daha...
                          bu kadar terbiyesizliğe hiç gerek yok...
                          zamanında olmuş yaşanmış bir olay için bir insanı bu şekilde yargılayamassın,sen kim olduğunu sanıyorsunda bu tarz insanların hayatı hakkı bu şekilde konuşmalar yapabiliyorsun :?:
                          kimin başına ne zaman nerede ne geleceği hiç belli olmaz...
                          evliyken bir başkasına aşık olmak belki toplumumuz için ters olabilir ama bu durumun birgün bizim başımıza gelmiyeceğinin garantisi varmı sence :?:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BUTU
                            ya arkadaşım empati yapmayı denesen :?: neden insanları incitmek bu kadar kolay olmuş
                            Burası Psikoloji portalı ...
                            Kurallarından 1'de açılan konuların psikolojinin dallarından en azından birisi ile bağlantısı olması gerekiyor....
                            Bu konunun Psikolojinin hangi dalı ile bağlantısı var butu....?
                            Farkında değilmisiniz bu şahıs makara yapıyor burda.....
                            hem burası psikoloji sitesi diyerektende sadece psikolojik sorunlar paylaşılmıyor her türlü konuda her kes seviyeli olduktansonra istediği konu başlığını açabilir bu kimseyi ilgilendirmez :!: :!: :!:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zerrin35
                              bu kadar terbiyesizliğe hiç gerek yok...
                              zamanında olmuş yaşanmış bir olay için bir insanı bu şekilde yargılayamassın,sen kim olduğunu sanıyorsunda bu tarz insanların hayatı hakkı bu şekilde konuşmalar yapabiliyorsun :?:
                              kimin başına ne zaman nerede ne geleceği hiç belli olmaz...
                              evliyken bir başkasına aşık olmak belki toplumumuz için ters olabilir ama bu durumun birgün bizim başımıza gelmiyeceğinin garantisi varmı sence :?:
                              Sanada o yakışır zaten...evli ama meyyili gurubu üyesi.....

Yorum

İşleniyor...
                              X