bugün 3 saattir dışardayım araba kullanıyrdum adam bana panik yapma dıyr ya :? zoruma gitti.zaten yeni yeni dışarı çıkıyrm.ilk defa uzun zamandır bu kadar uzun süre dışarda durdum ama çok sorun var gözüm kaslarım atmaya başladı bir ara kendi kendine devamlı olmadıda offf.kızlarla bakışıyrz sanki acıyrlarmış gibi gelıyr banatuhaf bir şey varmış gibi herkes farklı bakıyr bana ya noldu bana böle :cry:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
offffffff...
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: turkucusen gene kızlarla bakışıyorsun dostum
kasiyerden beri hiç bi kızın gözlerine bakamadım.
ya hayır millet kızlarla sohbet ediyr benimde bir kız arkadaş yapmam lazımda kendimi hasta gibi göruyrm heyecan var kaşlarım oynamaya baslıyr ara sıra nasıl kıza teklıf etcez :? birde turkucu cıkmak amaçlı bakmadım kızlara sadece göz göze gelıyrm bazen.
Yorum
-
kardeşim bende herkeze çıkacam diye bakmıyorum,gerçi sorun burada hiç birinin gözlerine bakamıyorum artık.
benimde kız arkadaşım yok bu gidişlede çok zor olacak.
ahhh betül ahhhhhhhhhh...."Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!"<br />
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turkucukardeşim bende herkeze çıkacam diye bakmıyorum,gerçi sorun burada hiç birinin gözlerine bakamıyorum artık.
benimde kız arkadaşım yok bu gidişlede çok zor olacak.
ahhh betül ahhhhhhhhhh....
ya kızlara bakıyrm yolda maşallah ne güzel kızlar var memlekette biz gözümüz kör yaşamışız hepsi çiçek çiçek :? valla bize kim bakar onuda bilmıyrm :cry: :cry:
Yorum
-
bendede var aynı sorun,kasiyerin karşısına bi ilaç içip çıkıyordum,heyecanımı alsın diye.düşün daha sadece tanışma aşamasındayken.teklifimide o ilaç sayesinde yapabilmiştim ona rağmen yanağım seyirmişti."Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!"<br />
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turkucubendede var aynı sorun,kasiyerin karşısına bi ilaç içip çıkıyordum,heyecanımı alsın diye.düşün daha sadece tanışma aşamasındayken.teklifimide o ilaç sayesinde yapabilmiştim ona rağmen yanağım seyirmişti.
Yorum
-
bende dideralı kullanmıştım.
ama tavsiye etmem,kullanma,o zamandan beri sol kulağımın arkasında karıncalanma var ve gittikçe şiddetlenmeye başladı."Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!"<br />
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turkucubende dideralı kullanmıştım.
ama tavsiye etmem,kullanma,o zamandan beri sol kulağımın arkasında karıncalanma var ve gittikçe şiddetlenmeye başladı.
karıncalanma olsun önemli değil türkücü..yeterki heycan olmiyim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GTOben bayanlara baktığımda gözleri bana takılıyor aşık oluyorlar sanırım eşimn yanındada çok oluyor kaşımmı gözümmü neyse artık kendimide hiç övmem :lol:
Yorum
Yorum