en yakın arkadaşınız yıllar önce birini seviyor.hep size gelip onu anlatıyor.biliyorsunuz ki ona olan duyguları çok yoğun.bu arkadaş o çocuğa dayanamayıp onu sevdiğini söylüyor ama karşılık bulamıyor.derken 5 sene geçiyor.bu sene içinde arkadaşınız başka biriyle çıkmaya başlıyor ve ciddi bir ilişkileri var.
bu en yakın arkadaşınızın sevdiği kişi sizi sevdiğini söylüyor..çok iyi anlaşıyorsunuz onunla.aslında farkına varmadan ne derseniz diyin sizinde içinizde birşey hatta büyük birşey var.ama bir yandan da arkadaşınız sizin için gerçekten çok özel.ama içinizdekine de dur diyemiyorsunuz :roll:
PEKİ SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ..SİZCE O KİŞİYİ SEVMEK YANLIŞ MI.BU BİR İHANET Mİ OLUR :?: :?:
lütfen fikirlerinizi yazın.bunu kimseyle paylaşamıyorum.yardım edin
bu en yakın arkadaşınızın sevdiği kişi sizi sevdiğini söylüyor..çok iyi anlaşıyorsunuz onunla.aslında farkına varmadan ne derseniz diyin sizinde içinizde birşey hatta büyük birşey var.ama bir yandan da arkadaşınız sizin için gerçekten çok özel.ama içinizdekine de dur diyemiyorsunuz :roll:
PEKİ SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ..SİZCE O KİŞİYİ SEVMEK YANLIŞ MI.BU BİR İHANET Mİ OLUR :?: :?:
lütfen fikirlerinizi yazın.bunu kimseyle paylaşamıyorum.yardım edin

Yorum