slm küçüklüğünmden beri psikolojik ratahsızlıklarım var şu an 23 yaşında askerliğini bitirmiş,işsiz boşta birisiyim.tek çocuğum kardeşim falan yok.
sorunlarım:
tek başına gezmek,gezerken öarpıntılar oluşması,terlemelerin olması.
berbere gitmek büyük heyecan,
misafir gelince tedirgin panik olmak rahatsızlık duymak,
telefonlar çalınca kalbin atıyor,çarpıntılar oluyor,
kapı zili çalınca bile çarpıntılar sıkıntılar oluşuyor,
ilkokulda öğretmenden izin alamayıp altıma işeyerek eve geliyordum korkudan,sonra anneme danışıp korkmana gerek yok alabilirsin demişti,
kendimi sürekli eleştirmek,kendimde kusur aramak,
bir şeye bağlı kalamamak film izleyememek,kitap okuyamamak gibi,
rol yaparak yaşamak başkalarının beni otorite birisi olarak görmesini istemek,
son zamanlarda evde bayan elbiseleri giymeye yönelmek ve fetishist olmak (ama internette bu tür sitelere girmeyip artık ilgilenmeyip artık soğuttum kendimi ve yapmıyoruma rtık bayan elbisesi giymek falan.)
yürürken dengemi kaybetcekmiş gibi oluyorum yanımdan birisi geçerken çarpmasın die kolumu panik bir şekilde çekyiroum gibi şeler..
doğal olsam sanki kimse beni beğenmicekmiş gibi,doğal roller yapıyorum,esprili birisi miyim bilmiyorum ama sürekli eğlendirici şeler vermeye çalışıyorum insanlara
kendimi tanıyamıyorum,
sürekli ellerimi temiz tutmak,başka eşyalara bulaştırmamak,
reddedilme korkusu,
sosyal olmayı istemek,ama olamamak ve bunun sonucunda da depresyona girmek evde durup çıldırmak,
iyi bir insan olarak değerlerimin anlaşılamamasından mutsuz olmak,
minibüse binmekten nefret etmek,otobüse biraz daha rahat binmek ama onu da sevmemek panik korku endişe sarması,
bazen çok iredeleyip hesaplar yapıp gene de hep hataların beni bulması,
planlı hareket etmek dışarı çıkınca,
doğal olunca çok yanlış hata yapmak ve insanların bunu anlayıp kendimi rezil olmuş hissetmek,küçümsenmek
sanırım bu kadar yeterli bu belirtileri taşıyan insanda ne gibi bir rahatsızlık vardır?
yakın zamanda psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
saygılarla
sorunlarım:
tek başına gezmek,gezerken öarpıntılar oluşması,terlemelerin olması.
berbere gitmek büyük heyecan,
misafir gelince tedirgin panik olmak rahatsızlık duymak,
telefonlar çalınca kalbin atıyor,çarpıntılar oluyor,
kapı zili çalınca bile çarpıntılar sıkıntılar oluşuyor,
ilkokulda öğretmenden izin alamayıp altıma işeyerek eve geliyordum korkudan,sonra anneme danışıp korkmana gerek yok alabilirsin demişti,
kendimi sürekli eleştirmek,kendimde kusur aramak,
bir şeye bağlı kalamamak film izleyememek,kitap okuyamamak gibi,
rol yaparak yaşamak başkalarının beni otorite birisi olarak görmesini istemek,
son zamanlarda evde bayan elbiseleri giymeye yönelmek ve fetishist olmak (ama internette bu tür sitelere girmeyip artık ilgilenmeyip artık soğuttum kendimi ve yapmıyoruma rtık bayan elbisesi giymek falan.)
yürürken dengemi kaybetcekmiş gibi oluyorum yanımdan birisi geçerken çarpmasın die kolumu panik bir şekilde çekyiroum gibi şeler..
doğal olsam sanki kimse beni beğenmicekmiş gibi,doğal roller yapıyorum,esprili birisi miyim bilmiyorum ama sürekli eğlendirici şeler vermeye çalışıyorum insanlara
kendimi tanıyamıyorum,
sürekli ellerimi temiz tutmak,başka eşyalara bulaştırmamak,
reddedilme korkusu,
sosyal olmayı istemek,ama olamamak ve bunun sonucunda da depresyona girmek evde durup çıldırmak,
iyi bir insan olarak değerlerimin anlaşılamamasından mutsuz olmak,
minibüse binmekten nefret etmek,otobüse biraz daha rahat binmek ama onu da sevmemek panik korku endişe sarması,
bazen çok iredeleyip hesaplar yapıp gene de hep hataların beni bulması,
planlı hareket etmek dışarı çıkınca,
doğal olunca çok yanlış hata yapmak ve insanların bunu anlayıp kendimi rezil olmuş hissetmek,küçümsenmek
sanırım bu kadar yeterli bu belirtileri taşıyan insanda ne gibi bir rahatsızlık vardır?
yakın zamanda psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
saygılarla
Yorum