bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz..... kendiniz hakkında bişeyler veya bir konu hakkında birşeyler..... insnalık hali olurda karşıdaki insan sizi anlamadı.... anlatmak istediğiniz gibi anlamadı.... belki kastetmediğiniz manaları çıkardı sözlerinizden.... bu sizde ne gibi etki yaratır ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
anlaşılmamak sizde nasıl etki yaratır....
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: sevde_Bir şeyi 2 kereden fazla anlatmayı sevmiyorum. Anlatmaya çalışırım, eğer anlamazsa her ne kadar umursamasamda yinede sinir olurum büyük ihtimalle.
sinir olmayan var mıdır acaba.... :roll:
Yorum
-
Re: anlaşılmamak sizde nasıl etki yaratır....
Orjinal yazı sahibi: therapy25bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz..... kendiniz hakkında bişeyler veya bir konu hakkında birşeyler..... insnalık hali olurda karşıdaki insan sizi anlamadı.... anlatmak istediğiniz gibi anlamadı.... belki kastetmediğiniz manaları çıkardı sözlerinizden.... bu sizde ne gibi etki yaratır ?
bu durumla aslında birçok kez karşılasıyoruz ve ben yine sinirli bir insan olarak sinirleniyorum karsımdakinin zekasında problem olduğunu düşünüyorum sonra sakinleşip yeniden anlatıyorum ayrıntılı olarak ve düşündüğüm şeyden pişmanlık duyuyorum:S<br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!
Yorum
-
Re: anlaşılmamak sizde nasıl etki yaratır....
Orjinal yazı sahibi: therapy25bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz..... kendiniz hakkında bişeyler veya bir konu hakkında birşeyler..... insnalık hali olurda karşıdaki insan sizi anlamadı.... anlatmak istediğiniz gibi anlamadı.... belki kastetmediğiniz manaları çıkardı sözlerinizden.... bu sizde ne gibi etki yaratır ?
Yorum
-
Anlatmaya çalıştığım konuya göre değişir.Eğer yanlış anlaması beni vebal altına sokacaksa doğru anlayana kadar anlatırım farklı farklı yollarla,ama çok da önemli bi konu değilse napim anlamıyosa anlamasın,fark yapmaz peköldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...
Yorum
Yorum