Duyuru

Collapse
No announcement yet.

?????????

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ?????????

arkadaşımız gülben yaklaşık 8 gündür artalıkta yok.ondan haberi olan varmı...bilgilendirriirseniz sevinirim
    testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

arkadaşlar bu konudan haberi olan yok mu?????
    GÜLBEN KAYIP!!!!!!!!!!!!!

Yorum

Sonuçta sürekli online olacak diye bir kaide yok. Tatile gitmiştir, netinde bilgisayarında problem vardır. Belki giresi yoktur. Bu kadar büyütmenin ne alemi var?
      Umut, bir yaprağın dalından düşüşü kadar nazik ve duygusal bu günlerde. Ama umut var, ve her bahar beni yeniden aşık ediyor kendine.

Yorum

:? hayır neyazıkki

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KirazMevsimi
          Sonuçta sürekli online olacak diye bir kaide yok. Tatile gitmiştir, netinde bilgisayarında problem vardır. Belki giresi yoktur. Bu kadar büyütmenin ne alemi var?
          arkadaşım büyüttüğüm yok...ama o arkadaşımız sürekli siteye gelenlerden ve 2 haftadır yok ve ben kaygılanıyorum

Yorum

o kadar tasa etme...
            Gülben arkadaşımız ara ara buradan uzaklaşan bir kişidir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yuko
              Orjinal yazı sahibi: KirazMevsimi
              arkadaşım büyüttüğüm yok...ama o arkadaşımız sürekli siteye gelenlerden ve 2 haftadır yok ve ben kaygılanıyorum
              Zerrin ablamında dediği gibi o arada gider kafa dinler... Bişey olsa duyulurdu...
              Umut, bir yaprağın dalından düşüşü kadar nazik ve duygusal bu günlerde. Ama umut var, ve her bahar beni yeniden aşık ediyor kendine.

Yorum

gülben e bir kaç gün önce mesaj atmıştım.... bana çağrı attı... kontürüm olmadığı için arayamıyorum onu ... bende merak ediyorum... msn ye de gelmiyor... bende haberdar değilim durumundan.... :roll:

Yorum

terapi gülbenin geleceğini söyledin de haniiiiii???? :roll:
                  gerçekten onu çok merak ettim çünkü bizler hassas insanlarız...ondan endişeliyimdim... :cry: gülben gelir gelmez buraya yaz......sana çok kırgınım gülben hiçmi msnyi açmadın.... :x bilmem artık nasıl telafi edeceksin... :roll: iyi geceler....

Yorum

gülbenin de vardır bir derdi,sıkıntısı. Geri geldiğinde öğreniriz.

Yorum

İşleniyor...
                    X