arkadaşımız gülben yaklaşık 8 gündür artalıkta yok.ondan haberi olan varmı...bilgilendirriirseniz sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
?????????
Collapse
X
-
Sonuçta sürekli online olacak diye bir kaide yok. Tatile gitmiştir, netinde bilgisayarında problem vardır. Belki giresi yoktur. Bu kadar büyütmenin ne alemi var?Umut, bir yaprağın dalından düşüşü kadar nazik ve duygusal bu günlerde. Ama umut var, ve her bahar beni yeniden aşık ediyor kendine.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KirazMevsimiSonuçta sürekli online olacak diye bir kaide yok. Tatile gitmiştir, netinde bilgisayarında problem vardır. Belki giresi yoktur. Bu kadar büyütmenin ne alemi var?testinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yukoOrjinal yazı sahibi: KirazMevsimiSonuçta sürekli online olacak diye bir kaide yok. Tatile gitmiştir, netinde bilgisayarında problem vardır. Belki giresi yoktur. Bu kadar büyütmenin ne alemi var?Umut, bir yaprağın dalından düşüşü kadar nazik ve duygusal bu günlerde. Ama umut var, ve her bahar beni yeniden aşık ediyor kendine.
Yorum
-
terapi gülbenin geleceğini söyledin de haniiiiii???? :roll:
gerçekten onu çok merak ettim çünkü bizler hassas insanlarız...ondan endişeliyimdim... :cry: gülben gelir gelmez buraya yaz......sana çok kırgınım gülben hiçmi msnyi açmadın.... :x bilmem artık nasıl telafi edeceksin... :roll: iyi geceler....testinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
Yorum