.................................................. .........
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Garip..
Collapse
X
-
Re: Garip..
Orjinal yazı sahibi: MaLTtTtBelki sıkılmışsınızdır burada yazılan sevgi mevzularından..Belki sizce bunların hepsi bir zırvalıktan ibaret..Olsun..Yine de söylemek istiyorum..İçimi dökmek..Burası hayatımın kesitlerini yansıttığım bir yer oldu benim için..
O uzaktaydı..Uzakta süren bir ilişkiydi bizimkisi..Ara sıra mektuplaşırdık..Ben okuldaki günlerimi anlatırdım sıkılmadan, o iş hayatını..Mektubun yeri ayrı derler..Çok doğru..Ona ait mektupları resimlerini bri kutuya koydum ayrılınca..Hİç dokunamadım..Atamadım..Hazır olduğumda son kez okuyacak, atacaktım..6 ay geçti ilk kez bugün aldım kutuyu elime..Mektubu okuyunca ağlarım sanıyordum..Tam tersi huzur buldum..Hatta mektupta yaptığı espriler hala güldürdü beni..Mektubu okurken gülümseyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi..
Demek geride bırakabildim seni..Sadece anı olabildin benim için..Geçmişteki güzel bir anı..Ve hep güzel günleri hatırlıcam..Hayatımın bir kesitinde var olmuş olan güzel bir hatıra olacaksın..Geelceğimiz yoktu biliyorum, kaçınılmazdı bu ayrılık..Ama iyi ki tanımışım seni sevgili...
Görmesem de seni mutluluk ikimizle olsun hep...
bu bakış açısınız sizi de mutlu edecektir eminim.
tebrikler
Yorum