Duyuru
Collapse
No announcement yet.
rüyamda aşkımı gördüm:(((
Collapse
X
-
rüyamda aşkımı gördüm:(((
dün rüyamda eski sevdiğim kızı gördüm apartmandan camdan çağırıyrm aşağı iniyor aparmana giriyrz sarılıyrm omzuma alıyrm önü öpüyorum kokluyorum.acayip heyecanlandım sanki o anı yaşadım rüyamda..Etiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: velespituzunca zamandır gelmiyor rüyalarıma rüyalarımı bile terketti yanıyorum
halime napim elden bişi gelmiyoo
bir anda gelir rüyana isteyerek olmuyr geldimide gerçekmiş gibi hissediyr heyecan duyuyr insan rüyada olsa aşırı mutluluk bir aşırı romantizm modlarına giriyrsun çok zevkli ya acı çekmek zevkli değil tabi o anki mutluluk harika bir şey
-
Guest replieduzunca zamandır gelmiyor rüyalarıma rüyalarımı bile terketti yanıyorum
halime napim elden bişi gelmiyoo
Leave a comment:
-
bende görüyorum aradabir.başta güzel oluyor,uyanınca herşeyin farkına varınca pis koyuyor adama
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTOhanginiz mardinde oturuyordu?
hiçbirimiz niye sordun :?:
nasıl arayan anlamadımki bir şey telefonlamı arıyan?
cep telefonunu kime verdiysen o aramıştır.biz aramadık yani..
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTOhanginiz mardinde oturuyordu?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTOhanginiz mardinde oturuyordu?
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTOhanginiz mardinde oturuyordu?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: GTOhanginiz mardinde oturuyordu?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: GTOhanginiz mardinde oturuyordu?
Leave a comment:
-
eskiden düşündüğüm vardı şimdi aşık olmak istiyorum ama olmuyor.beni onun kadar etkiliyen biri olmadı. :cry: zoruma giden bir kişi var onuda adam yerine koymuyrm artık ama unutamadımda :cry:
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyhama ben 3 kızı seviyorum hadi diyelim biriyle evlendim 2 sini ewe kuma diyemi getirecem xD muhahahah
be kimi sevdiğimi bilmiyorum.senin bir sözün vardı aşığım ama kime diye yemnle aynen bende öleyim aşığım ama kime :?: :cry:
aşığım aşık ama kime bilmiyom =)
Leave a comment:
-
Guest repliedhanginiz mardinde oturuyordu?
Leave a comment:
Leave a comment: