Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kendinizi dinler misiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kendinizi dinler misiniz?

boş vaktimizde hayatın bize verdiklerini neleri aldığını durup düşünürüz.şuanda hayatın bize kattığı anlam nedir?aynaya baktığımızda gördüğümüz ben ile görünen ben arasında ne gibi fark var?acılar mutluluklar gözyaşı bize ne katıyor ki bizden alıyor en kıymetli anlarımızı bu anları hatırlayıp hayıflanıyormuyuz Vicdanımızın derinliklerinde duran acıların hayatın bir sahnesinde karşımıza çıkıp
    bizi ısırmasına izin mi veriyoruz kendimizi dinlerken???

her zaman kendimi dinerim ..zaten o yüzden hastayım ya ..
    ah yapmasak iyi ama ..eskileri düşünmüyorum artık ...kapadım o sayfaları nedenleri ,niçinleri ....
    şimdi gelecek günlere bakmaya çalışıyorum ...bakabilirsem tabi ..bazen of diyorum karamsarlığa düşüyorum...
    bu seferde anksiyetem başlıyor ..
    hayat döngüsü ..böyle gelgitlerle yaşamaya çalışıyoruz ..
    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Hep kendimi, içimdeki o sesi dinlerim...

Ve o sesin ardından koşar giderim yıllarca

Fakat içimdeki ses her zaman bana tabiikide doğru yolu göstermez ama ben yinede ilerideki yaşamımda geriye dönüp baktığımda KEŞKE dememek için yanlışta olsa kendimi dinliyorum...

Yorum

bu tüm okblilerin derdi..

Yorum

evet kendimi fazlasyla dinliyorum bu günlerde yine..ve evet yine canım yanıyor yaşanmışlıklardan dolayı..ama bir gün vurdumduymaz olmayı öğrenicem..günlük hatta anlık yaşıycam, biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa
            evet kendimi fazlasyla dinliyorum bu günlerde yine..ve evet yine canım yanıyor yaşanmışlıklardan dolayı..ama bir gün vurdumduymaz olmayı öğrenicem..günlük hatta anlık yaşıycam, biliyorum
            öğreniceksin canım hayata karşı biraz daha rahat davranıcaksın yeter ki umud et sabırlı ol

Yorum

Şuan dinliyorum kendimi, biraz geç, yaklaşık 6 sene kadar, hiç ummadığım bir anda bir şarkı beni yıllar öncesine götürdü, vicdanım sızladı sanki ama olması gerekeni yaptığım için pişman değilim ama onun adına üzgünüm. Kendimi fazla dinlemiyorum, dinlememeye çalışıyorum, devamlı dinlediğim zaman kötü oluyorum.
              Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

ben hep kaçarım kendi gerçeğimden :cry: mutlu hissederim ara sıra :lol: o anın tadını sonuna kadar çıkarırım.çok sık olmuyor da :lol: hayat benden ne aldı ne verdi düşünürüm evet..ama fazla ince fazla derin düşünürüm.bu da bana zarar verir..

Yorum

saol butu..inşallah,tek isteğim o zaten..daha rahat olabilmek..

Yorum

okb s.f. olupta kendini dinleyenin vay haline

Yorum

meşgalen olunca kendini dinleme fırsatın olmuyor .iç ses konuşmaya başlayınca dinlemiyorum onu

Yorum

malesef bende çok dinleyenlerdenim......ve bu yusden hastayım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeroone
                          okb s.f. olupta kendini dinleyenin vay haline
                          dinlemese zaten okb yada sf vb olurmuydu sence olmazdı yaşaman lazım bence yaşayıp görmen lazım ama hiç yaşama

Yorum

:roll: kendimi çok dinlerim elimde değil :roll:

Yorum

nadiren dinlerim

Yorum

İşleniyor...
                              X