ya ben de tanıyan üyeler bilir malesef okb var..ve yanında da depresyon... kendime güvenim yok bu güveni sanki elimden birisi tutarak sağlayacak gibi geliyor.. yani sevgilim olunca çok mutluyum onu düşünüyorum hayattaki tüm mutsuzluklar bi kenara gidiyor ve ben son derece kendime güvenle hayatıma çok güzel bi şekilde devam ediyorum ta ki ondan ayrılana kadar... ayrılınca dünya başıma yıkılıyor kendime güvenim alt üst oluyor sanki o benim için kenime güvenimi sağlaması için kullanıyorum...tek başıma bi hiç gibiyim...buna nasıl çözüm bulcam bilemiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sevgili takıntısı...
Collapse
X
-
bunun çözümü sensin.karşındaki insanın akışıklı olmasına aldanmıcan karakterli dürüst biriyle birliktelk kurucan hem mutlu olcan hem ilersi için evlilik planları yapıcan sonra güzel bir evlilik kurup eşin ve doğacak çocuğunla mutlu bir şekılde hayatını sürdürücen.
-
Re: sevgili takıntısı...
Orjinal yazı sahibi: destiny89ya ben de tanıyan üyeler bilir malesef okb var..ve yanında da depresyon... kendime güvenim yok bu güveni sanki elimden birisi tutarak sağlayacak gibi geliyor.. yani sevgilim olunca çok mutluyum onu düşünüyorum hayattaki tüm mutsuzluklar bi kenara gidiyor ve ben son derece kendime güvenle hayatıma çok güzel bi şekilde devam ediyorum ta ki ondan ayrılana kadar... ayrılınca dünya başıma yıkılıyor kendime güvenim alt üst oluyor sanki o benim için kenime güvenimi sağlaması için kullanıyorum...tek başıma bi hiç gibiyim...buna nasıl çözüm bulcam bilemiyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadbunun çözümü sensin.karşındaki insanın akışıklı olmasına aldanmıcan karakterli dürüst biriyle birliktelk kurucan hem mutlu olcan hem ilersi için evlilik planları yapıcan sonra güzel bir evlilik kurup eşin ve doğacak çocuğunla mutlu bir şekılde hayatını sürdürücen.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: bydeadbunun çözümü sensin.karşındaki insanın akışıklı olmasına aldanmıcan karakterli dürüst biriyle birliktelk kurucan hem mutlu olcan hem ilersi için evlilik planları yapıcan sonra güzel bir evlilik kurup eşin ve doğacak çocuğunla mutlu bir şekılde hayatını sürdürücen.
anladım birilerine bağımlı yaşıyabiliyorsun yani.yanlız yaşamak istemıyrsan akraban yada dost yada arkadaş edinmeye çalış illa sevgili olması şart değil.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: bydeadbunun çözümü sensin.karşındaki insanın akışıklı olmasına aldanmıcan karakterli dürüst biriyle birliktelk kurucan hem mutlu olcan hem ilersi için evlilik planları yapıcan sonra güzel bir evlilik kurup eşin ve doğacak çocuğunla mutlu bir şekılde hayatını sürdürücen.
anladım birilerine bağımlı yaşıyabiliyorsun yani.yanlız yaşamak istemıyrsan akraban yada dost yada arkadaş edinmeye çalış illa sevgili olması şart değil.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: bydeadbunun çözümü sensin.karşındaki insanın akışıklı olmasına aldanmıcan karakterli dürüst biriyle birliktelk kurucan hem mutlu olcan hem ilersi için evlilik planları yapıcan sonra güzel bir evlilik kurup eşin ve doğacak çocuğunla mutlu bir şekılde hayatını sürdürücen.
anladım ama dikkatli davranman lasım sevgili konusunda acele etmeden hareket etki 2gün sonra ayrılma noktasına gelmiyesin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: bydeadbunun çözümü sensin.karşındaki insanın akışıklı olmasına aldanmıcan karakterli dürüst biriyle birliktelk kurucan hem mutlu olcan hem ilersi için evlilik planları yapıcan sonra güzel bir evlilik kurup eşin ve doğacak çocuğunla mutlu bir şekılde hayatını sürdürücen.
anladım ama dikkatli davranman lasım sevgili konusunda acele etmeden hareket etki 2gün sonra ayrılma noktasına gelmiyesin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: bydeadbunun çözümü sensin.karşındaki insanın akışıklı olmasına aldanmıcan karakterli dürüst biriyle birliktelk kurucan hem mutlu olcan hem ilersi için evlilik planları yapıcan sonra güzel bir evlilik kurup eşin ve doğacak çocuğunla mutlu bir şekılde hayatını sürdürücen.
evet çok haklısın butu...
Yorum
Yorum