Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çıkmaz bir yola girdim gibi geliyor sanki

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çıkmaz bir yola girdim gibi geliyor sanki

Merhaba iki üç haftadır aşırı derecede bir bunalım içindeyim sebebini bir türlü bulamıyorum halsizlik bunalım oluyor yerimde duramıyorum bir türlü
    Aslında bu hastalığım iki üç yıldır var ama bir türlü geçmedi etrafımdakiler kendine meşguliyet bul diyorlar ama ben nedense bi şeylerden zevk almakta zorlanıyorum herkes çok güçlü gibi hayata sımsıkı sarılmış gibi geliyor bana bense bazı şeylerin korkusu içindeyim mesela araba kullanan bir insandım ama bu hastalığa yakalandıktan sonra korkmaya başladım trafikten :?
    Doktora gidiyorum ilaç kullanıyorum ama nedense bir türlü iyileşemedim
    Hayattan zevk alamamak gerçekten kötü bir şeymiş acaba bu kısır döngüden çıkmam için tavsiyesi olan varmı ?

doktorun ne tehşisi koydu sana

Yorum

slm..

Sevgili oguzhanoguz78 tabiki sana ne teşhis konuldu Dr.'un tarafından bilemiyorum;ancak yazını okuyunca seni çok iyi anladığımdan emin olabilirsin.

Ben panik atak sonrası şiddetli olmak üzere uzun zaman depresyonlada mücadele ettim.Ediyorumda.Senin anlattıklarını ben depresyon geçimeye başladığım zamanlar yaşamaya başlamıştım.

Pekçok ilaçlar kullanıyorum bunlar içerisinde beni çok yıpratan ağır ilaçlarda var;sanada tavsiyem hiç zaman kaybetmeden uzman bir Dr. ve kontrollü tedavi.Nekadar erken profösyonel bir tedaviye başlarsan okadar kolay üstesinden gelebilirsin eminol.Sakın benim gibi tedavine geç kalma...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel günlerin olması dileğimle;sevdiklerin ve dostların hep yanında olsun..

Yorum

İşleniyor...
      X