Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hislerinize Güvenirmisiniz?...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hislerinize Güvenirmisiniz?...

Hislerim beni hiç yanıltmaz içimdeki ses her zaman doğru çıkmıştır dediğinizde gerçektende doğru çıkarmı? Mesela bir hafta içinde ülkemizde büyük deprem olacak ben hislerimde hiç yanılmam veya içimden bi ses birkaç gün sonra hayatımda çok kötü birşey olacak bunu hissediyorum deyip gerçektende bu olay gerçekleşirmi?

hislerimiz fikirlerimizin bir doğrultsunda şekillenir.... düşüncelerimiz ne kadar gerçek olanı içerirse hislermiz o derece gerçek olanla örtüşür

Yorum

Re: Hislerinize Güvenirmisiniz?...

Orjinal yazı sahibi: zerrin35
      Hislerim beni hiç yanıltmaz içimdeki ses her zaman doğru çıkmıştır dediğinizde gerçektende doğru çıkarmı? Mesela bir hafta içinde ülkemizde büyük deprem olacak ben hislerimde hiç yanılmam veya içimden bi ses birkaç gün sonra hayatımda çok kötü birşey olacak bunu hissediyorum deyip gerçektende bu olay gerçekleşirmi?
      Bence bu içimizdeki depremlerden kaynaklanan bir his olsa gerek, Allah korusun kardeş...

Valla niye yalan söyleyeyim; hislerim bazen hiç tanımadığım insanın ismini bilecek kadar kuvvetlenir( bire bir yaşamışımdır), bazen de çok tanıdığım insan hakkında da acayip yanılmışımdır. Belli olmuyor yani.
      Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Mevlana)

Yorum

slm

ben hissederim ama gunler oncesinden değil o gunun sabahı moralim bozuk uyanırım ve o gun mutlaka bişe olur....ama birini ruyamda gorduğum zaman yıllar boyu gormemiş olsam bile ya denk gelir ya da arar beni...garip bişeee

Yorum

HisLerime Çok güvenirim..Bazen rüyamda Ne görsem bir kac gün sonra olayın sanki aynısı yasıyorum. bir sey olcaksa önceden içime doguyo..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sgsa
            hislerim bazı zamanlar yanılttı beni ben arkadaş...gerçekten yanlış davranmama da sebep oldu ,doğru noktalar da durup doğru çizgide de yürümeme sebep oldu ama aralarında bir çoğunluk kuramıyorum ne yazıkki arkadaş...
            Demekki her zaman hislerimize güvenipte hareket etmemek gerekiyor 8)

Yorum

Deprem olucak demem, diyememde, düşünmemde ama olacağı anlarda içimde aşırı bir sıkıntı oluşur.

Ancak çoğu konuda içimdeki sesler çıkıyor, öyle bir hal alıyorki bazen inşallah yanılıyormdur diye dua ediyorum. Çıkmasını hiç istemiyorum.
              Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Güvenirim.Beklerim,beni haklı çıkaracak zamanı beklerim sadece.
                öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

Çok fazla güvenmem sezgilerimin güçlü olduğu söylenemez..
                  Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Evet hislerime çok güvenirim.Yanılmamda.İnsanların gözlerindeki anlamdan,konuşmalarından nasıl olduklarını anlarım.Dediklerim ve tahminlerim beni şaşırtmaz..
                    Ay IşIğInDaN KaLbİmDe Bİr GeCe Ve YaLnIzLıK.IşIğI GiZLeR kArAnLıK yOk OLmAz GöLgeLeR.AY IŞIĞINDA SAKLIDIR....

Yorum

İşleniyor...
                    X