Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KÖTÜ YAZI YAZAN İNSAN

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• KÖTÜ YAZI YAZAN İNSAN

NASIL GÜZEL YAZI YAZMAYI ÖĞRENİR BİR ARKADAŞIM ÇOK KÖTÜ YAZI YAZIYOR..BUNUN TEKNİKLERİ VARMI ACAB? :roll:

10 kişi bakmış demekki bakan 10 kişinin yazıları çok kötü :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
      GTO cum valla benim yazım ilkokuldan beri çok güzel,,,bol bol yazı yazsın güzelleşir zamanla :lol:
      belki çok yazı yazmadığındanmı öle olmuş hı anladım...e ne yazsın ki durduk yere?

Yorum

HAYATINI YAZSIN,,GÜNLÜK YAŞADIĞI OLAYLARI DUYGULARINI YAZSIN..HEM RAHATLAR

haaa anladım güzel fikir hem sonra okurumda dimi.

Yorum

Yetenekle alakalı.Ben her türlü yazabiliyorum.İstersem kötü istersem güzel istersem comic sans istersem arial black istersem lucida sans istersem times new roman vs. vs.
          öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GTO
            HAYATINI YAZSIN,,GÜNLÜK YAŞADIĞI OLAYLARI DUYGULARINI YAZSIN..HEM RAHATLAR

haaa anladım güzel fikir hem sonra okurumda dimi.
            YAZIYI KÖTÜ YAZAN SEN MİSİN YOKSA ARKADAŞININ YAZDIKLARINI MI OKUYACAKSIN
            ikimizde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enyax
              Yetenekle alakalı.Ben her türlü yazabiliyorum.İstersem kötü istersem güzel istersem comic sans istersem arial black istersem lucida sans istersem times new roman vs. vs.
              bilgisayarda?

Yorum

Hayır elimle

Yorum

Hayır elimle
                  elinle değil kalemle..elinle dedin ve bilgisayrda yazdığın anlaşıldı..yakalandın :arrow: :!:

Yorum

Hayır elimle
                    senin avatarın çok korkunç benimkisi ise çok şık.

Yorum

Benimde yazım çok güzeldir hem düz yazı,hem eğik el yazısı...zamanında çok günlük tutar,şiirler yazardım yani anlıyacağın bol bol yazardım,sanırım çok yazı yazmayla alakası var...

Yorum

Güzel yazmak derken, şekilsel olarak mı yoksa anlamsal olarak mı????

Şekilsel olarak güzel yazmak isteyenlerin yapması gereken; yazmak istediği güzel harfleri önce yavaş ve dikkatlice defalarca yazmak, sonra da bu hızı artırmakla elde edebilecektir. Büyük emek, sabır ve zaman ister.

Anlamsal olarak güzel yazmanın yolu ise önce çok okumak (edebi yazılar önerilir) sonra da günlük olarak iyi kötü demeden okuduklarını yazmasından geçer.
                        Kabiliyetlerin çok az bir oranı doğuştandır. Geriye kalan kısmı ise azimle, sabırla, ümitle ve belki inatla çalışmaktan geçer. Deneyip en ufak bir zorlukta vazgeçenler asla başarıyı tadamazlar.
                        LAF BİLİRSEN KONUŞ DA İBRET ALSINLAR LAF BİLMEZSEN SUS DA İNSAN SANSINLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psiyorumist
                          Güzel yazmak derken, şekilsel olarak mı yoksa anlamsal olarak mı????

Şekilsel olarak güzel yazmak isteyenlerin yapması gereken; yazmak istediği güzel harfleri önce yavaş ve dikkatlice defalarca yazmak, sonra da bu hızı artırmakla elde edebilecektir. Büyük emek, sabır ve zaman ister.

Anlamsal olarak güzel yazmanın yolu ise önce çok okumak (edebi yazılar önerilir) sonra da günlük olarak iyi kötü demeden okuduklarını yazmasından geçer.
                          Kabiliyetlerin çok az bir oranı doğuştandır. Geriye kalan kısmı ise azimle, sabırla, ümitle ve belki inatla çalışmaktan geçer. Deneyip en ufak bir zorlukta vazgeçenler asla başarıyı tadamazlar.
                          çok teşekkür ederim dostum bu güzel açıklamandan dolayı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zerrin35
                            Benimde yazım çok güzeldir hem düz yazı,hem eğik el yazısı...zamanında çok günlük tutar,şiirler yazardım yani anlıyacağın bol bol yazardım,sanırım çok yazı yazmayla alakası var...
                            sizin adınıza çok sevindim hem düz hemde el yazısı yazma kabiliyetinizin bulunduğu için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GTO
                              Hayır elimle
                              elinle değil kalemle..elinle dedin ve bilgisayrda yazdığın anlaşıldı..yakalandın :arrow: :!:
                              Aslında bilgisayarda olsa kalemde olsa azma işini yapan eldir.Kalem ve bilgisayar sadece araçtır.

Yorum

İşleniyor...
                              X