NASIL GÜZEL YAZI YAZMAYI ÖĞRENİR BİR ARKADAŞIM ÇOK KÖTÜ YAZI YAZIYOR..BUNUN TEKNİKLERİ VARMI ACAB? :roll:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KÖTÜ YAZI YAZAN İNSAN
Collapse
X
-
Yetenekle alakalı.Ben her türlü yazabiliyorum.İstersem kötü istersem güzel istersem comic sans istersem arial black istersem lucida sans istersem times new roman vs. vs.öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: forte-donnaOrjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: forte-donnaHAYATINI YAZSIN,,GÜNLÜK YAŞADIĞI OLAYLARI DUYGULARINI YAZSIN..HEM RAHATLAR
haaa anladım güzel fikir hem sonra okurumda dimi.
Yorum
-
Güzel yazmak derken, şekilsel olarak mı yoksa anlamsal olarak mı????
Şekilsel olarak güzel yazmak isteyenlerin yapması gereken; yazmak istediği güzel harfleri önce yavaş ve dikkatlice defalarca yazmak, sonra da bu hızı artırmakla elde edebilecektir. Büyük emek, sabır ve zaman ister.
Anlamsal olarak güzel yazmanın yolu ise önce çok okumak (edebi yazılar önerilir) sonra da günlük olarak iyi kötü demeden okuduklarını yazmasından geçer.
Kabiliyetlerin çok az bir oranı doğuştandır. Geriye kalan kısmı ise azimle, sabırla, ümitle ve belki inatla çalışmaktan geçer. Deneyip en ufak bir zorlukta vazgeçenler asla başarıyı tadamazlar.LAF BİLİRSEN KONUŞ DA İBRET ALSINLAR LAF BİLMEZSEN SUS DA İNSAN SANSINLAR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: psiyorumistGüzel yazmak derken, şekilsel olarak mı yoksa anlamsal olarak mı????
Şekilsel olarak güzel yazmak isteyenlerin yapması gereken; yazmak istediği güzel harfleri önce yavaş ve dikkatlice defalarca yazmak, sonra da bu hızı artırmakla elde edebilecektir. Büyük emek, sabır ve zaman ister.
Anlamsal olarak güzel yazmanın yolu ise önce çok okumak (edebi yazılar önerilir) sonra da günlük olarak iyi kötü demeden okuduklarını yazmasından geçer.
Kabiliyetlerin çok az bir oranı doğuştandır. Geriye kalan kısmı ise azimle, sabırla, ümitle ve belki inatla çalışmaktan geçer. Deneyip en ufak bir zorlukta vazgeçenler asla başarıyı tadamazlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zerrin35Benimde yazım çok güzeldir hem düz yazı,hem eğik el yazısı...zamanında çok günlük tutar,şiirler yazardım yani anlıyacağın bol bol yazardım,sanırım çok yazı yazmayla alakası var...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: enyaxHayır elimleöldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...
Yorum
Yorum