Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şuanda eksikliğini hissettiğiniz şeyler nelerdir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şuanda eksikliğini hissettiğiniz şeyler nelerdir?

Başlıktada belirttiğim gibi, eksikliğini hissettiğiniz şeyler nelerdir :?:

Benim eksikliğini hissettiğim en büyük şey okuyamamak oldu..bu hep bende bir eksiklik olarak kalacak ömür boyu sanırım....

Yorum

slm..

Merhaba arkadaşlar,sevgili zerrin35.Ençok eksikliğini hissettiğim şeylerin başında yaşıtlarımı görüpte onlar gibi korkusuzca,heran birşeyler olacakmış gibi,heran kalp krizi geçirecekmiş gibi hissetmeden yani panik ataksız ve depresyonsuz bir genç olabilmeyi çok isterdim.

Gideceğim veya bulunduğum yerlerdeki hastane,poliklinik,sağlık ocağı fln bunların yerlerini gözüm kapalı ezbere bilmeme gerek kalmadan yaşayabilmeyi isterdim..

Acaba buakşam ilaçlarımı almasam kalp krizi geçirirmiyim diye düşünmeden bir hayat sürmek isterdim..

Herşeyden önemlisi ailemi butür sorunlarınla birde ben üzmemeyi isterdim..

Kısacası panikatağı ve başbelası,beni vardan yok olmaya doğru sürükleyen depresyondan kurtulmayı isterdim..

3-4 gündür kendimi pek iyi hissetmiyordum,heleki bugün birazdaha kötüyüm;ancak bugün depresyonumdan dolayı iyice huzursuz ve agresifim,sanki birşeyleri bekliyormuşum hissi varya(uzun zamandır panik atak geçirmediğim zamanlar tekrar panik atak gelince çok şiddetli geçiriyorum.)Kendimi duvardan duvara savurasım geliyor..

Bütün bunlardan kurtulabilmeyi isterdim..

Hepinize sağlıklı ve mutluluk dolu günler dilerim.Sevdikleriniz ve dostlarınız hep sizlerle olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zerrin35
        Benim eksikliğini hissettiğim en büyük şey okuyamamak oldu..bu hep bende bir eksiklik olarak kalacak ömür boyu sanırım....
        okumak ve birşeyleri bilmek illa mektebe gitmekle olmuyor.... mesela bana terapi metotlarını okulda öğretmediler.... kitaplarını aldım ve güzelce öğrenmeye çalışıyorum....

o yüzden okumak aslında kişisel bir ilgi ilede yapılabilecek bir şeydir.... öğrenmekte illa öğretiçi ile olması gerekmiyor....

bu arada benim en çok eksikliğini yaşadığı şey para.... bu yaşımda hala annemin babamın üstündeyim.... o beni üzüyor....

Yorum

Hiç bir şey...

Yorum

aşk

Yorum

Temmuzda 33 yasima girecegim. Hayatimda eksikligini hissettigim en buyuk sey hic kiz arkadasimin olmamis olmasi, ve buyuk ihtimal aski ve cinselligi yasamadan olecek olmam. Hepsi kahrolasi sosyal fobi yuzunden.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25
                okumak ve birşeyleri bilmek illa mektebe gitmekle olmuyor.... mesela bana terapi metotlarını okulda öğretmediler.... kitaplarını aldım ve güzelce öğrenmeye çalışıyorum....

o yüzden okumak aslında kişisel bir ilgi ilede yapılabilecek bir şeydir.... öğrenmekte illa öğretiçi ile olması gerekmiyor....

bu arada benim en çok eksikliğini yaşadığı şey para.... bu yaşımda hala annemin babamın üstündeyim.... o beni üzüyor....
                Hatırladığım kadarıyla okulun bitmişti dimi?Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum...
                Annenin babanın üstündesin diye çok fazla kendini üzme...
                Bir zaman gelirki sen onlara destek olacaksın inşALLAH...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
                  aşk
                  Yakında onuda bulman dileğiyle

Yorum

Sağlık ve huzur
                    öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

Bunun icin asla geç değil Zerrin. "Okumak" ile kastin sanirim yuksek egitim, yani meslek. Ancak "okumak" aslinda sadece okumak. Okuma-yazma bildigin surece butun kitaplar senin icin var, limitsiz. 4 yillik universitenin uzerine de cikabilirsin okuyarak. Ancak diplomadan bahsediyorsan, bunun icin asla geç degil. Buna bu kadar onem veriyorsan, bence yapmalisin. Hayata bir defa geliyorsun, yasadigin surece istedigin herseyi yapabilirsin; yapmalisin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
                        Bunun icin asla geç değil Zerrin. "Okumak" ile kastin sanirim yuksek egitim, yani meslek. Ancak "okumak" aslinda sadece okumak. Okuma-yazma bildigin surece butun kitaplar senin icin var, limitsiz. 4 yillik universitenin uzerine de cikabilirsin okuyarak. Ancak diplomadan bahsediyorsan, bunun icin asla geç degil. Buna bu kadar onem veriyorsan, bence yapmalisin. Hayata bir defa geliyorsun, yasadigin surece istedigin herseyi yapabilirsin; yapmalisin.
                        Evet canım tam olarak okumaktan kastim senin anlattığın gibi..
                        bu saatten sonra diploma alabilmek benim için zor gibi görünüyor...yaş 27 ee malum 2 tanede yavrum var...
                        2side daha çok küçük onlara zaman ayırıp onları büyütebilmem için bayağı bir emek sarfetip yıllar geçecek gibi...

umarım yapmak istediklerimi geçte olsa başarabilirim...

Yorum

:roll: HANGİSİNİ YAZIYIM :lol: napalım herşeye rağmen acıyı bal eyledik

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                            O
                            Güzel bir açıklama olmuş

Yorum

Bende dikkat eksikliği var. :lol:
                              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                              X