Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Hayvanları çok severim.İnsanlardan daha vefalı olduklarını düşünüyorum.Beslediğim bir muhabbet kuşum vardı kaybettim.Şu ara yine bi Papağan yada muhabbet kuşu almayı düşünüyorum.Ama keşke ölmeseler((..
Ay IşIğInDaN KaLbİmDe Bİr GeCe Ve YaLnIzLıK.IşIğI GiZLeR kArAnLıK yOk OLmAz GöLgeLeR.AY IŞIĞINDA SAKLIDIR....
benim 1 muhabbet kuşum vardı öldü portalin eskileri bilir hatta muhabbet kuşum benim yüüzümden öldü diye paylaşmıştım bunu ve çok üzülmüştüm bilseniz o kadar tatlı o kadar akıllı bişeydi ki bıcır bıcırdı yaa... hala acısını çekiyorum bilemezsiniz şimdi anlattım daha kötü oldum neyse onun yerine onun gibi yeşil bi mubiş aldık bu tatlı ama onun kadar zeki değil onun yerini hareketlerini bıcırlığını doldurmuyor ama seviyoruz keratayı
Benim değilde,bizimkiler apartmancana bir köpek almışlar yavruyken.Tabi köpek ben gelene kadar büyümüş,ben hariç herkesi tanıyo,seslenmiyo pek onlara.Beni görünce çıldırıyo hayvan,apartmana giriş çıkışım tam bir zulüm.Arada bi balkondan ekmek,elma,erik felan atıp gözüne girmeye çalışıyorum köpeğin,ya güzelim çikolatamı bile verdim ama ııııhh...
Sonuç olarak,evet beslediğim bir hayvan var ama işte bana karşı pek o evcilliğini göstermiyo nankör hain pis.
öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...
benim bir muhabbet kuşum vardı birkaç ay önce vefat etti:cry:birde rottweiller cinsinde 8 yaşında bir köpeğim var ailesi dışındakilere saldırgan ama ailesine çok düşkün bizde ona düşkünüz ve birde bir kedim var köpek alınınca başka bir yere verdik ama sürekli görmeye gidiyorum
Yorum