tecavüze yada tacize uğrayan arkadaşlar varmı özeldende yazabilirsiniz sizi incitmezse
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
.......
Collapse
X
-
Öğrenecek başka bişey bulamadınmı?Herşeyi öğrendinde bumu kaldı yoksa.İnsann nasıl öldürülür falanda yazsaydın bari.İstersen ölümü anlatabilirim sana ölüp ölüüp dirilmek gidip gelmek<div><strong>Ateşe dayanabildiğin kadar günah işle....</strong></div><br />
Yorum
-
neden bu kadar tepkilisiniz buda hayatın içinde yaşadığımız berbat problemlerden biri tvlerde cinayet haberlerini gözünü kıpırdatmadan izliyorsunuz nasıl olmuş merak ediyorsunuzda benim bunu merak etmem mi suç bu arada ölüme gitmenin nasıl bişi olduğunu biliyorum yaşadımÖLMEK TEK ÇARE
Yorum
-
ben sadece bunu yaşayan birileriyle özelden konuşmak istedim kimseyi incitmek gibi bir düşüncem yok ailemde bunu yaşayan var arkadaşlarım var diğer insanlarında neler yaşadığını ve onlara nasıl yardım edebileceğimi tehlike nerden insan kendini nasıl savuna bilir bunları araştırmak istiyorumÖLMEK TEK ÇARE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37ben sadece bunu yaşayan birileriyle özelden konuşmak istedim kimseyi incitmek gibi bir düşüncem yok ailemde bunu yaşayan var arkadaşlarım var diğer insanlarında neler yaşadığını ve onlara nasıl yardım edebileceğimi tehlike nerden insan kendini nasıl savuna bilir bunları araştırmak istiyorum
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tecavuz
burada olayın psikolojik yönüne dair yorumlar yapılmış. ailenden birine yardım etmek için başka birine zarar vermen pek doğru değil. sen iyisi mi buradaki yorumları oku. ben şöyle bir entry gördüm mesela:
tecavüz bir kadında ne gibi bir pikolojiye sebep olur?
erkeğe tecavüz edilebilir mi?
edilirse de buna diğerlerinin (yani bunu duyan insanların) tepkileri nasıl olur?
gibi bir kısım soruların cevabına yaklaşmak için "bir erkeğe nasıl tecavüz edilir?"-marta tikkanen okunabilir.
bu sorulara cevap bulunamazsa da tecavüz olayının algılanışı yeniden değerlendirilebilir.
Yorum
-
ne dıyım daha
arkadas bı soru sormussun bastan sona hata dolu ustune neden tepkı verıyosunuz demıssın o daha fena senın sordugun soru ne kadar normalse benımde hepımız tecavuze ugradık cevabım o kadar normall arkadasın bırı de cucuye sorun demıs nasıl güldüm burdaaaa yazık arkadasım neden tepkı verdın sorusuna aa pardon mu demelıydık yada kufretmelı mıyız kardesım yakın cevrende boyle bı problemı olan bırı varsa gıt bır doktora danıs olurmu bole konuları da ulu orta konusma arkadas ortamındada acma gebertırler senıı tavsıyeee
he ayrıca yakının bole bı sorunu varsa en basta nıye yzmıyorsun nıckınden kım oldugunu mu tanıyacaz
Yorum
Yorum