Duyuru

Collapse
No announcement yet.

.......

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• .......

tecavüze yada tacize uğrayan arkadaşlar varmı özeldende yazabilirsiniz sizi incitmezse
    ÖLMEK TEK ÇARE

yaraları deşmek değil sadece birşeyler öğrenmeye çalışıyorum amacım kimseyi incitmek değil
    ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

Öğrenecek başka bişey bulamadınmı?Herşeyi öğrendinde bumu kaldı yoksa.İnsann nasıl öldürülür falanda yazsaydın bari.İstersen ölümü anlatabilirim sana ölüp ölüüp dirilmek gidip gelmek
      <div><strong>Ateşe dayanabildiğin kadar g&uuml;nah işle....</strong></div><br />

Yorum

neden bu kadar tepkilisiniz buda hayatın içinde yaşadığımız berbat problemlerden biri tvlerde cinayet haberlerini gözünü kıpırdatmadan izliyorsunuz nasıl olmuş merak ediyorsunuzda benim bunu merak etmem mi suç bu arada ölüme gitmenin nasıl bişi olduğunu biliyorum yaşadım
        &Ouml;LMEK TEK &Ccedil;ARE

Yorum

la ılahe

baska bısı bulamadın mı soracak nasıl olabılır sence

Yorum

Ölümü yaşadıysan tecavüzüde yaşa demiycem
            <div><strong>Ateşe dayanabildiğin kadar g&uuml;nah işle....</strong></div><br />

Yorum

ben sadece bunu yaşayan birileriyle özelden konuşmak istedim kimseyi incitmek gibi bir düşüncem yok ailemde bunu yaşayan var arkadaşlarım var diğer insanlarında neler yaşadığını ve onlara nasıl yardım edebileceğimi tehlike nerden insan kendini nasıl savuna bilir bunları araştırmak istiyorum

Yorum

Yani tecavüz sebepleri bellidir bu kadar araştırmaya insanların yaralarını deşmeye luzum yok.Sebepler çoktur.Ne bileyim inşaata topun kaçabilir bunun gibi sebepler.

Yorum

arkadaşım neden bu kadar taktın anlayamadım

Yorum

s

neden bu kadar tepkı verdık bılıyomusunn hepımız tecavuze ugradık

Yorum

Ya kimseye taktığım yok.Ben tecavüze uğramadım.Sokakta top oynama alışkanlığım yoktu zaten. cucucucu yardımcı olabilir belki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37
                        ben sadece bunu yaşayan birileriyle özelden konuşmak istedim kimseyi incitmek gibi bir düşüncem yok ailemde bunu yaşayan var arkadaşlarım var diğer insanlarında neler yaşadığını ve onlara nasıl yardım edebileceğimi tehlike nerden insan kendini nasıl savuna bilir bunları araştırmak istiyorum
                        aile mevzusunu ilk mesajda söyleseymişsin daha iyi olurmuş=)

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tecavuz

burada olayın psikolojik yönüne dair yorumlar yapılmış. ailenden birine yardım etmek için başka birine zarar vermen pek doğru değil. sen iyisi mi buradaki yorumları oku. ben şöyle bir entry gördüm mesela:

tecavüz bir kadında ne gibi bir pikolojiye sebep olur?
                        erkeğe tecavüz edilebilir mi?
                        edilirse de buna diğerlerinin (yani bunu duyan insanların) tepkileri nasıl olur?
                        gibi bir kısım soruların cevabına yaklaşmak için "bir erkeğe nasıl tecavüz edilir?"-marta tikkanen okunabilir.
                        bu sorulara cevap bulunamazsa da tecavüz olayının algılanışı yeniden değerlendirilebilir.

Yorum

ne dıyım daha

arkadas bı soru sormussun bastan sona hata dolu ustune neden tepkı verıyosunuz demıssın o daha fena senın sordugun soru ne kadar normalse benımde hepımız tecavuze ugradık cevabım o kadar normall arkadasın bırı de cucuye sorun demıs nasıl güldüm burdaaaa yazık arkadasım neden tepkı verdın sorusuna aa pardon mu demelıydık yada kufretmelı mıyız kardesım yakın cevrende boyle bı problemı olan bırı varsa gıt bır doktora danıs olurmu bole konuları da ulu orta konusma arkadas ortamındada acma gebertırler senıı tavsıyeee
                          he ayrıca yakının bole bı sorunu varsa en basta nıye yzmıyorsun nıckınden kım oldugunu mu tanıyacaz

Yorum

buradaki insanların kafasını bulandırıp bulanık suda balık avlamak
                            istiyosun gibi algıladım.. gelişimin için hiçbir konu bulamıyorsan
                            başkalarının yazdıklarınını takip etmeni öneririm..

Yorum

Cucu demişki

''neden bu kadar tepkı verdık bılıyomusunn hepımız tecavuze ugradık''

Bende buna çok güldüm Alah razı olsun beni güldürdün Allah ta seni güldürsün

Yorum

İşleniyor...
                              X