Yine Barış Abimin söylediği gibi ,Böyle olyun olurmu??????Benim yaşamımı Riske atıcak ameliyatı....Bu kadar kolay söylemek ve gerekenleri söylelmemek revamı bana...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Can Pazarı Bu oyun olurmu?????
Collapse
X
-
Ben Şimdi İntiharın ne kadar yersiz olduğunu daha da iyi anlıyorum.....Umarım beni daha iyi anlarlar niyetliler.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
-
Hiç olmadığım kadar ciddiğim bu sefer.. Kendimi başklarının ellerine bırakmak istemiyorum.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
Şu an sadece sağ elimi kullanabiliyorum...Adeta sol elim uyuşmuş durumda??(((ama yinede hatalardan Ders çıkarılabileceğini hekez bilir.Ve bunun ne kadar da zor olduğunu!!!
Zor olanı başarmak Mühimdir....ama demeden de kimse geçemez..
Bilinmeyen bir olguya ,yorum yapmak şöyle dursun...başarmak olamaz..
Önemli Olan ,İcraattır...?????Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
Valla başım ağrıyo gothica sizin yazılarınızı okurken.Anlamıyorum ki,yani kendi kendinize konuşuyo gibi yazıyosunuz.Derdiniz ne normalcene bi yazsanız da bizde anlayabilseköldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...
Yorum
Yorum