Kendinizi genel olarak nasıl tanımlarsınız? Mutlu mu, mutsuz mu? Yoksa mutlu olup olmadığınızdan pek emin değil misiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mutlu musunuz?
Collapse
X
-
mutlu musunuz?
0a:3:{i:838;a:5:{s:12:"polloptionid";i:838;s:6:"nodeid";s:6:"522178";s:5:"title";s:4:"evet";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:839;a:5:{s:12:"polloptionid";i:839;s:6:"nodeid";s:6:"522178";s:5:"title";s:5:"hayır";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:840;a:5:{s:12:"polloptionid";i:840;s:6:"nodeid";s:6:"522178";s:5:"title";s:10:"bilmiyorum";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}0%0Etiketler: Yok
-
Ben kendimi genelde mutlu hissediyorum. Mutsuz olduğum zamanlarım oldu elbette. Özellikle lise dönemlerimde. Depresyondaydım çünkü. Ancak yaşamımın büyük bir kısmı neşeli geçti. Çocukluk ve şimdiki zamanlarım özellikle çok iyi geçti ve geçmekte. Sizin mutluluk durumunuz nasıl?
-
Orjinal yazı sahibi: feyzasamamutluluğu arayanlardanım. halime şükrediyorum. mutluluk diye birşey yok gibi geliyo bana. her an imtihan ediliyoruz . sadece gönül huzuru var bence.
Yorum
-
Re: mutlu musunuz?
Orjinal yazı sahibi: unverKendinizi genel olarak nasıl tanımlarsınız? Mutlu mu, mutsuz mu? Yoksa mutlu olup olmadığınızdan pek emin değil misiniz?:lol:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: feyzasamamutluluğu arayanlardanım. halime şükrediyorum. mutluluk diye birşey yok gibi geliyo bana. her an imtihan ediliyoruz . sadece gönül huzuru var bence.<div align="center">Hayatta muvaffak olmak icin uc sey lazımdırikkat, intizam, calısma.MEVLANA</div>
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: diojenOrjinal yazı sahibi: feyzasamamutluluğu arayanlardanım. halime şükrediyorum. mutluluk diye birşey yok gibi geliyo bana. her an imtihan ediliyoruz . sadece gönül huzuru var bence.SUSMAMIZ YOKLUGUMUZ DEMEKTIR.
Yorum
-
mutluyum vede gururluyum çünkü ben biraz kiloluyum :lol:
arkadaşlar anlamlı bir başlıkta yine beraberiz..
mutluluk ve huzur diliyorum herkese hemencecik ve diyorum ki
hayat çok güzel..
gün doğuşları, gün batımları..
en kötü zamanlarımızda bile durmak bilmeyen o mükemmel döngü...
yaşamak ve bundan keyif almak için ne çok sebebimiz var aslında..
"mutluyum mutlusunuz mutlular.."
Yorum
Yorum