biri size seniseviyorrum yada aşığım dediğinde gerçekten aşık olduğunumu düşünürsünüz yoksa sizin bu kelimeye yüklediğiniz anlammı budur
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşk
Collapse
X
-
İnsan neye inanmak isterse, kendini ona inandıracak bir sürü sebep bulur. Fakat kişinin kendisi gelip de size, sizi sevdiğini ve aşık olduğunu söylüyorsa, elbette bunu yabana atmamak lâzımdır. Fakat yine de öyle fazla toz pembe düşünmemek lâzımdır çünkü erkek kısmı hemen bütün kızlara aynı şeyi söylüyor.
Mesela benim okuldayken bir arkadaşım vardı. Bu, gördüğü her kıza kibarca askıntı olur, binbir cafcaflı sözler söylerdi. Bazı kızlar gülüp geçer ve kafa bulurdu, bazıları da inanırdı. Ama arkadaşım huyunu hiç değiştirmezdi. Bu nedenle, erkek kısmının öyle hariçten aşığım, seviyorum falan demesine pek aldırmayacaksın...
-
Orjinal yazı sahibi: Tugrul_Sadİnsan neye inanmak isterse, kendini ona inandıracak bir sürü sebep bulur. Fakat kişinin kendisi gelip de size, sizi sevdiğini ve aşık olduğunu söylüyorsa, elbette bunu yabana atmamak lâzımdır. Fakat yine de öyle fazla toz pembe düşünmemek lâzımdır çünkü erkek kısmı hemen bütün kızlara aynı şeyi söylüyor.
Mesela benim okuldayken bir arkadaşım vardı. Bu, gördüğü her kıza kibarca askıntı olur, binbir cafcaflı sözler söylerdi. Bazı kızlar gülüp geçer ve kafa bulurdu, bazıları da inanırdı. Ama arkadaşım huyunu hiç değiştirmezdi. Bu nedenle, erkek kısmının öyle hariçten aşığım, seviyorum falan demesine pek aldırmayacaksın...
Yorum
Yorum