Duyuru

Collapse
No announcement yet.

heyecanı yatıştırcak ilaç

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• heyecanı yatıştırcak ilaç

ben de okb var cipralex 40 mg ve stilizan 2 mg kullanıyorum ama son günlerde ben de aşırı heyecan oluyo kalbim küt küt böle siz de böle rahatszılık varsa ne kullanıyosunuz heyecan için yani ama uzu n süreli etki etmesi için dideral kkısa süre için bi ilaç onu biliyorum yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden

rivotril

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
      cipralex 10 mg kullanıyorum,,kafamı kaldıramıyorum...
      40 mg la nasıl oluyorsun...ve hala heyecan mı var,,doktoruna bir danış derim,,burdan ilaç adı söylemek pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum
      sizin rahatsızlığınız ne ben de sizin gibiydim ama onun çözümünü de akşam içerek buldum ya ben önceden 30 mg içi,yodum dr 20 mg yap dedi ama o bile bana azgeldi kendi kafama göre 40 mg yaptım bu akşam da stilizanı 2 mg den 4 mg ye çıkarcam iyileşmem için her yolu deniyorum ailem dr çok pahalı diye gitmeme izin vermiyolar napalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
        kendi kafana göre yapma bence..ayrıca illa özel doktora gitmene gerek yok devlet hastaneside olur
        daha önce onlara dagittim ama yeterli ilgi yok ve ben bu dr u seviyorum sizin rahatsızlığınızın ne olduğunu söylememişsiniz çok mu özel?

Yorum

Bence rivotril kullanma çok ağır bir ilaç zaten eczanelerden alamazsın çünkü yeşil reçeteli bir ilaç DİDERAL diye bir ilaç var heyecanlanmaya kalp çarpıntısına kalpteki ritim bozukluğuna iyi geliyor fiyatı 5 tl yinede doktoruna danışmadan ilaç kullanma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crazy_32emre
            Bence rivotril kullanma çok ağır bir ilaç zaten eczanelerden alamazsın çünkü yeşil reçeteli bir ilaç DİDERAL diye bir ilaç var heyecanlanmaya kalp çarpıntısına kalpteki ritim bozukluğuna iyi geliyor fiyatı 5 tl yinede doktoruna danışmadan ilaç kullanma
            biliyorum o ilacı ama o kısa bi süre için heyecanı alıyormuş ben uzun süreli istiyorum tedavi istiyoru m yani

Yorum

off nefret ediorum herşeyden insanın ailesi de kendini anlamazsa kim anlar onlara göre deliymişim ben akrabalarımda böle şey yokmuş neden ben de varmış neden ilaç içiyomuşum vs vs çok mutsuzum ağlıyorum şimdi beni kimse anlamıyo

Yorum

destiny durumuna çok üzüldüm,elimden bişe de gelmiyo ki..
                bende obsesifim,konuşmak istersen seni dinlerim..
                özel den mesaj atabilirsin..
                Bak şu an mevsim değişikliği ve hastalığın harekete geçmesi normal..
                unutma,şun ki durumun geçici

Yorum

Orjinal yazı sahibi: edgy
                  destiny durumuna çok üzüldüm,elimden bişe de gelmiyo ki..
                  bende obsesifim,konuşmak istersen seni dinlerim..
                  özel den mesaj atabilirsin..
                  Bak şu an mevsim değişikliği ve hastalığın harekete geçmesi normal..
                  unutma,şun ki durumun geçici
                  tşk ederim) yarın dr a gidiyorum ailem kabul etti) mutluyum şu an da

Yorum

İşleniyor...
                  X