Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hastalığımın ismini sonunda öğrendim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37
    evet eyleniyorum süper valla devam edin

sirk mi burası ne eğlenmesi?

Yorum

sadece sirktemi eğlenilir
      ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

sadece sirktemi eğlenilir
        sen sirkte eğlenirsin

Yorum

Re: hastalığımın ismini sonunda öğrendim

bugün doktorumla çok güzel bir terapi geçirdim bana hastalığımı açıkladı tahminim doğru çıktı ben bolderline imişim bipolar değil uyuşan çok yanları var ama yaptığım şeyleri hatırladığım bilincimi kaybetmediğim için bolderline dedi.Depresyonda olmadığım içimn antidepresanı azalttı duygu durum düzenleyici trileptale devam ve yeni ilaç çok coşkun olduğum için antipsikotik solian inşallah kilo almam bu sefer antipsikotikler çok fena kilo yapıyo riperdal ve seraquelle 20 kilo almıştım.en son olarak zihin boşaltma egzersizi verdi günlük raporunu istedi bu sefer iyi olucam
          Hadi bakalım, görelim seni

Yorum

Re: hastalığımın ismini sonunda öğrendim

Orjinal yazı sahibi: maviyesil
            bugün doktorumla çok güzel bir terapi geçirdim bana hastalığımı açıkladı tahminim doğru çıktı ben bolderline imişim bipolar değil uyuşan çok yanları var ama yaptığım şeyleri hatırladığım bilincimi kaybetmediğim için bolderline dedi.Depresyonda olmadığım içimn antidepresanı azalttı duygu durum düzenleyici trileptale devam ve yeni ilaç çok coşkun olduğum için antipsikotik solian inşallah kilo almam bu sefer antipsikotikler çok fena kilo yapıyo riperdal ve seraquelle 20 kilo almıştım.en son olarak zihin boşaltma egzersizi verdi günlük raporunu istedi bu sefer iyi olucam
            Hadi bakalım, görelim seni
            tşk desteğin için
            ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

İşleniyor...
            X