Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAŞAMINIZDA NEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTERDİNİZ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• YAŞAMINIZDA NEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTERDİNİZ?

sihirli bir değnek olsa mesela eliniizde neleri değiştirirdiniz?
    ben başarısızlıklarımı değiştirirdim belkide en başta..mutsuz olduğum tüm dakikaları silerdim,hatalarıma yeniden savaş açardım..aslında yapıcak çok şey var

slm..

Sevgili ceydaa ben bu hastalığımı değiştirmek daha doğrusu yok etmek isterdim..

Ama geçmişteki başarısızlık ve hatalarımı değiştirmek istemezdim biliyor musun..?Çünki bizler eğer hata yapmazsak doğruyu veya gerçekler nasıl bulabiliriz..

Bazen yaptığımız hatalar sayesinde anlıyoruz gerçeği,kaybettiklerimizin değerini...

Sağlık ve mutluluk dolu günler dileklerimle..

Yorum

olmayacak beklentiler ile kendimizi mi avutalım ceyda.... ben sihirli deyneği elime alıp geçmişimi değiştirmek yerine şu anımı ve geleceğe akan cizgimin rotasını değiştirmek istiyorum ve bunu yapabileceğimi biliyorum....

Yorum

Re: slm..

Orjinal yazı sahibi: acme
        Sevgili ceydaa ben bu hastalığımı değiştirmek daha doğrusu yok etmek isterdim..

Ama geçmişteki başarısızlık ve hatalarımı değiştirmek istemezdim biliyor musun..?Çünki bizler eğer hata yapmazsak doğruyu veya gerçekler nasıl bulabiliriz..

Bazen yaptığımız hatalar sayesinde anlıyoruz gerçeği,kaybettiklerimizin değerini...

Sağlık ve mutluluk dolu günler dileklerimle..
        belkide haklısın..ama geçmişte atılan adımların bedeli öyle ağır oluyor ki,yıllar bile geçse üstünden izler silinmiyor..öyle anları unutmayı yada silmeyi isterdim demek istedim ben..sağlıkla kal

Yorum

Orjinal yazı sahibi: therapy25
          olmayacak beklentiler ile kendimizi mi avutalım ceyda.... ben sihirli deyneği elime alıp geçmişimi değiştirmek yerine şu anımı ve geleceğe akan cizgimin rotasını değiştirmek istiyorum ve bunu yapabileceğimi biliyorum....
          umarım geçmişine dokunmadan şu anını ve geleceğini şekillendirmek söylediğin kadar kolay olur therapy

Yorum

ben duzeni değiştirmezdim..çünkü bu duzen insanlar için ve doğa ondan aldığını mutlaka senden geri alır...o halde bırak dağınık kalsın..........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa
              Orjinal yazı sahibi: therapy25
              umarım geçmişine dokunmadan şu anını ve geleceğini şekillendirmek söylediğin kadar kolay olur therapy
              geçmişin bize tesiri sadece bizim ona müsade etmemiz ölçüsünde etkilidir.... ben bunu tecrübelerimle anladım...

Yorum

İşleniyor...
              X