Duyuru

Collapse
No announcement yet.

antidepresanlar belli zaman sonra duygularımız yok edıyrmu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• antidepresanlar belli zaman sonra duygularımız yok edıyrmu?

antidepresanlar belli bir süre kullandıktan sonra duygusuz kalpsiz biri olup çıkıyrz ben öle oldum çok geniş biri oldum böyle dildim sosyal fobiyi yenme açısından iyide yakın ilişkilerde sorun yaşıyrm.sizdede varmı böyle sorunlar.

ben çok uzun yıllardır kullanıyorum antidepresanları.evet duyguları biraz öldürüyor ama kendimi herkese karşı daha rahat anlatıyorum benim böyle üçlarda sorunlarım olmadı.
    aklım sukütu sever benim

Yorum

cevap için teşekkürler acaba bıraktıktan sonra eski duygusal melankolik halime geri dönebilirmiyim acaba yoksa devamlı böylemi yaşamak zorunda olcaz ilaç kullandıkça olan bir durummu bu? :?

Yorum

rahat ol herşey eskisi gibi olacak. :roll:
        aklım sukütu sever benim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sretyesreh
          rahat ol herşey eskisi gibi olacak. :roll:

inş.

Yorum

sabır. kendine güven ve umudunu asla kaybetme geçmiş olsun hepimize senin sorunun ne?
            aklım sukütu sever benim

Yorum

sabır. kendine güven ve umudunu asla kaybetme geçmiş olsun hepimize senin sorunun ne?

sosyal fobi depresyon.

Yorum

geçmiş olsun sana. allah güç versin
                aklım sukütu sever benim

Yorum

geçmiş olsun sana. allah güç versin

tşkrler kardeşim cümlemize inş.

Yorum

evet bende böyle bir durum yaşıyorum zaman zaman

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BUTU

hep hüzünlü şarkılar dinliyorum bu aralar eski duygusal halime dönebilmek için hehe

Yorum

biraz duyguları körelttiği doğru ,yani antidepresan kullanan bir insanın aşık olabileceğini zannetmiyorum..
                        ama hastasın ki kullanıyorsun ilaç ve etkisi geldiğinde kendini iyi hissediyorsun,rahatlıyorsun önemli olanda bu..
                        zaten uzun süre düzenli antidepresan kullanmış bir insan ,atıyorum 1-2 sene ,bırakınca bütün ne kullanıyosa ilaçları fazlasıyla duyguların yerine geldiği kesin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nemesiskm
                          biraz duyguları körelttiği doğru ,yani antidepresan kullanan bir insanın aşık olabileceğini zannetmiyorum..
                          ama hastasın ki kullanıyorsun ilaç ve etkisi geldiğinde kendini iyi hissediyorsun,rahatlıyorsun önemli olanda bu..
                          zaten uzun süre düzenli antidepresan kullanmış bir insan ,atıyorum 1-2 sene ,bırakınca bütün ne kullanıyosa ilaçları fazlasıyla duyguların yerine geldiği kesin..

inş dediğin gibidir ağzından bal damlıyor valla bırakınca eskiye dönsek duygusal bakımdan başka ne isterim.teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bydead
                            Orjinal yazı sahibi: BUTU

hep hüzünlü şarkılar dinliyorum bu aralar eski duygusal halime dönebilmek için hehe
                            ya hüzünlenip napıcaksın bu halinle mutlu mesut yaşamak varken.bazı şeyleri hüzünlenmedende yaşayabilirsin

Yorum

Antidepresan kullanmayıp ta mutlu olanlar, zaten duygularına büyük ölçüde hakim olabilen insanlar. Bizim en büyük sorunumuz zaten duygularımızın çok ön planda olması, milletin doğuştan damarlarından antidepresan akıyor resmen. Onun için duyguların kaybolması bence çok normal bir şey. Ki olması gereken de o.

Yorum

İşleniyor...
                              X