antidepresanlar belli bir süre kullandıktan sonra duygusuz kalpsiz biri olup çıkıyrz ben öle oldum çok geniş biri oldum böyle dildim sosyal fobiyi yenme açısından iyide yakın ilişkilerde sorun yaşıyrm.sizdede varmı böyle sorunlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
antidepresanlar belli zaman sonra duygularımız yok edıyrmu?
Collapse
X
-
biraz duyguları körelttiği doğru ,yani antidepresan kullanan bir insanın aşık olabileceğini zannetmiyorum..
ama hastasın ki kullanıyorsun ilaç ve etkisi geldiğinde kendini iyi hissediyorsun,rahatlıyorsun önemli olanda bu..
zaten uzun süre düzenli antidepresan kullanmış bir insan ,atıyorum 1-2 sene ,bırakınca bütün ne kullanıyosa ilaçları fazlasıyla duyguların yerine geldiği kesin..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nemesiskmbiraz duyguları körelttiği doğru ,yani antidepresan kullanan bir insanın aşık olabileceğini zannetmiyorum..
ama hastasın ki kullanıyorsun ilaç ve etkisi geldiğinde kendini iyi hissediyorsun,rahatlıyorsun önemli olanda bu..
zaten uzun süre düzenli antidepresan kullanmış bir insan ,atıyorum 1-2 sene ,bırakınca bütün ne kullanıyosa ilaçları fazlasıyla duyguların yerine geldiği kesin..
inş dediğin gibidir ağzından bal damlıyor valla bırakınca eskiye dönsek duygusal bakımdan başka ne isterim.teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: BUTUevet bende böyle bir durum yaşıyorum zaman zaman
hep hüzünlü şarkılar dinliyorum bu aralar eski duygusal halime dönebilmek için hehe
Yorum
-
Antidepresan kullanmayıp ta mutlu olanlar, zaten duygularına büyük ölçüde hakim olabilen insanlar. Bizim en büyük sorunumuz zaten duygularımızın çok ön planda olması, milletin doğuştan damarlarından antidepresan akıyor resmen. Onun için duyguların kaybolması bence çok normal bir şey. Ki olması gereken de o.
Yorum
Yorum