Yaklaşık 15 gündür beynim ve bütün vücudumda ciddi uyuşukluklar var. Son bir haftadır ise dirseğime değdiğim anda kolum elektrik çarpmış gibi oluyor. Doktora gittim ama verdiği ilaçların henüz faydasını göremedim. Byun fıtığı ve sinir sıkışmasından şüpheleniyorlar, eski emarıma baktı fıtık çıkmadı ama şuan çıkması çok yüksek ihtimal ve paniğe kapıldım, ameliyat derse mahfolurum, yarım kalırım İşten ayrıldığım gün oldu bu uyşmalar ve yeni işe başladım sadece 1 saat çalışabildim ve kolumu hareket ettiremediğim için istediğim gibi mecburen izin alıp doktora gideceğimi söyledim. Benim acıya karşı tahammülüm yok çok dayanıksız bir insanım. Emg yapılırken çok büyük acı çekildiğini duymuştum, daha önce yaptıran varmı acaba? Gerçekten çok canını yakıyormu? Birde uyuşukluğun geçmesi için herhangi bir önerisi olan arkadaşlar varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. P.tesi günü artık işede başlamam lazım, bir şekilde düzelmem lazım muhakkak, yoksa başlamadan biticek işim. En çokta bundan korkuyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Emg yaptıran varmı? Nedir emg? Canı çok yakıyormu?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: masum528Ablacım kim demiş çok büyük acı çekildiğini ben inanmıyorum. EEG ve beyin mrı çektirdim bunlar çekilirken sadece beklemekten canım sıkılmıştı.: ) EMG nin de acı vereceğini düşünmüyorum korkma sen.Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sevde_Orjinal yazı sahibi: masum528Ablacım kim demiş çok büyük acı çekildiğini ben inanmıyorum. EEG ve beyin mrı çektirdim bunlar çekilirken sadece beklemekten canım sıkılmıştı.: ) EMG nin de acı vereceğini düşünmüyorum korkma sen.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
emg acı veren bir test değil.
ampermetre gibi bir yöntemi var,, iletim aksaklığı olduğu düşünülen yer atlanarak diğer iki uçtan iletim test ediliyor
hiç endişelenmenize gerek yok.
iki uca akapunktur iğneleri gibi iğne sabitleniyor sadece.
temas alabilmek için biraz oynatılabiliyor bu iğneler ama hiç hissetmiyorsunuz.
asıl önemli olan testin tam sonuç verebilme isabeti.
hata olabiliyor.
Yorum
-
Geçmiş olsun. Boyun fıtığı değilde, boyun ağrısı, boyun tutulması nedir iyi biliyorum. Bence işinizden önce sağlınızı düşünmelisiniz. Yoksa bir yandan sağlınızı bozup bir yandan hayatınızı huzura kavuşturmak için çalışmak anlamsız olur. Eğer amaç huzur içinde bir yaşamsa, önce geri dönülmeyecek yollara girmemeyi bilmeli, sonra o gidilen yolları güzelleştirmeye çalışmalı. Çıkmaz bir sokağı güzelleştmenin anlamı yok.
Yorum
-
sevdecim merhaba ...
bende 1 ay oldu emg çekileli ..
bendede sinir sıkışması çıktı ...
sonra başka bir dr gösterdim ...ameliyatlık birşey yok dedi ...
3 parmağına sadece çok az miktarda elektrik veriyorlar ...öyle acı filan da olmadı canım ...hiç endişelenme ...zaten 5-10 dakka sürmüyor bile ...
geçmiş olsun ...
boyun fıtığı bile olsa ..ne yapalım ...mutlaka bir çözümü vardır ..
ben boyun hareketleri yapıyorum ...iyi geliyor canım ...sen de yapabilirsin ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranilsevdecim merhaba ...
3 parmağına sadece çok az miktarda elektrik veriyorlar ...öyle acı filan da olmadı canım ...hiç endişelenme ...zaten 5-10 dakka sürmüyor bile ...
geçmiş olsun ...
ben boyun hareketleri yapıyorum ...iyi geliyor canım ...sen de yapabilirsin ...Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranilsevdecim merhaba ...
geçmiş olsun ...
ben boyun hareketleri yapıyorum ...iyi geliyor canım ...sen de yapabilirsin ...Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum
Yorum