Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
zaten orta yolda gidiyorum. ibadete ağırlık verirsem, psk. sitelerinde geyik yapmayı bırakırsam içim rahatlayacak. gerçi geyik yapmıyorum. ciddi yaklaşıyorum çoğu zaman.
kesinlikle alkole basla ve bu kesinlikle sarap olmalıdır gunde bir şişe 75 cl lik şarap sana kendini iyi hissetirecektir ömer hayyamında bos konusmadıgı ortaya çıktı
birine sürprizleri seviyor musunun anlamı hiç kimse sana sürpriz yaptı mı yada bu sürpriz lerden ne kadar hoşnut kaldın demektir...niye yazdıysam bunu buraya neyse..
kesinlikle alkole basla ve bu kesinlikle sarap olmalıdır gunde bir şişe 75 cl lik şarap sana kendini iyi hissetirecektir ömer hayyamında bos konusmadıgı ortaya çıktı
şarap sevmem. yoğun anksiyete hallerimde içkiye başvurduğum oluyor, içkiyi bıraktım sayılır.
birine sürprizleri seviyor musunun anlamı hiç kimse sana sürpriz yaptı mı yada bu sürpriz lerden ne kadar hoşnut kaldın demektir...niye yazdıysam bunu buraya neyse..
Yorum