Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erkekler neden bakar?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • erkekler neden bakar?

    benim açımdan ciddi 2 beraberliğim oldu. bu iki kişi de sosyal ortamlarda başka kadınlara ilgi gösteriyor ve başka kadınlara bakarak beni zıvanadan çıkarıyordu.

    sevdiğim biri varsa gözüm başkasını görmez , hadi kimse yok diyelim yine de benim kültürümde erkeklere, ya da ,insanlara bakmak salaklıktır.

    ulan madem seviyorum diyosun ve kadın yanında daha ne bakıyorsun oraya buraya, beğenmiyorsan yanındakini git baktıklarınla yaşa . ben erkeklerin bu salaklığına anlam veremiyorum. demek ki sevmiyor.sonuç bu..

    insan yanında kadın varken başka kadınlara bakar mı alaşkına aptallık yani resmen, adam olan yapmaz bunu. ne saygısızlık ya iğrenç gerçekten. gidip aldatsa bişey demem fakat bu bakma kültürü bana çok yoz geliyor. boğasım geliyor baktığını görürsem yanındaki kızı küçük düşürmüş oluyor görgüsüzce bence.




  • #2
    bilmiyorum ben sevgilimin yanında kimseye bakmam kimseyle ilgilenmem bu imajı karşı taraf alır

    Yorum


    • #3
      yaninda degilken bakarsa ne olacak daha mi rahat edeceksin gerekli olan bir iliskiye baslamadan once iyice inceleyip kesin olarak karsilikli begeni var mi onu bilmektir daha sonra kimse kimseye bakmaz benim birlikte olduklarimin cogu kimseye bakmazdi bazilarida sirf beni asagilamak icin bakardi zaten hepsi gizli dusmandi iyiki yoklar

      Yorum


      • #4
        haklısın ikisi de yanımda değilken kimbilir neler yapıyordu. ve gizli düşmanımdılar. 2si zaten beni sürekli karaladı ve aşağıladı. vay namusssuz.

        Yorum


        • #5
          Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
          bilmiyorum ben sevgilimin yanında kimseye bakmam kimseyle ilgilenmem bu imajı karşı taraf alır
          inşallah yakın zamanda sevvgilin olur hamilton. sen tatlı bir insansın.

          Yorum


          • #6
            Birden fazla kadınla ilgilenmek veya bakmak erkeğin doğasında var. Bu sevgiyle çok fazla alakalı bir durum değil sevgilisini çok seven bir erkek de başka kadınlara ilgi duyabilir.
            Bu daha çok ahlaki bir mevzu. Sevdiği kadından başka kadınlarla ilgilenmesinin saygısızlık ve bencillik olduğunu gerçekten düşünüyorsa buna uygun davranır.
            Belki bu konuşarak çözebileceğiniz bir konu. Ancak sevip sevmediği konusunda kesin yargıya varılacak bir durum değil.

            Yorum


            • #7
              duymak istediğim yanıt buydu.

              Yorum

              İşleniyor...
              X