Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir bayanın geçmişi,erkekler için ne kadar önemlidir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

gizlenmemeli diye düşünüyorum..karşındaki insan seni her şeyinle kabullenmeli..hatalarınla,kusurlarınla,günahlarınl a,sevaplarınla..

hayatın insana nasıl davranıcağı,ödüllendireceğimi yoksa cezalandıracağımı hiç belli olmaz...bu sebeple insan ne kadar şeffaf olursa ilişkisinde karşılığını aynı şekilde alır..

yalnız bunu erkek-kadın diye ayırmamak lazım iki tarafında en baştan dürüst olması gerekir..tabi sağlam zemin üzerine kurulu bir ilişki yaşamak isteniyorsa....

birde şöyle birşey var ki,birşeyler gizlenip saklandığı takdirde vicdanen rahatsız olur insan,heleki karşındaki iyi niyetle yaklaşıp seni sevmişse...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser
      Yine erkek kadın diye ayırmayın lütfen. hayatgüzeldir başlık ismini şu şekilde değiştirsen nasıl olur:
      "bir insanın geçmişi karşı taraf için ne kadar önemlidir"

Yoksa ben bu başlığa yorum yapmak istemiyorum.
      İyimser abla,

Ben bayanların geçmişinin erkekler için ne kadar önemli olduğunu merak ediyorum.....Bunda bir ayırım yok bence.....

Erkeklerin geçmişini merak etsem onu da sorardım.....
      Ama bayanlarda erkeklerin geçmişiyle ilgili yorum yapabilirler doğal olarak....

Ben özellikle erkeklerin bu konuda ne düşündüğünü ve hemcinslerimin neler yaşadığını merak ediyorum !!!......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hayat_guzeldir
        Orjinal yazı sahibi: snyy
        .burda asıl bilinmek istenen kızın birini sevip sevmediğimi yoksa kızın kendisinden önce başkasıyla cinsellik yaşayıp yaşamadığımı?
        Kızın daha önce birini sevip sevmemesi.....

Erkekler ,benden önce birini sevdinmi ? sorusunun altında aslında biriyle cinsel olarak yakınlaştınmı sorusuna cevap ararlar... .....ve aldıkları cevap onları etkiler...kimisi bunun önemli olduğunu söyler ve aldığı cevaba göre ilişkisine yön verir...kimisi önemsiz olduğunu söyler ama aslında herzamanda önemsizmiş gibi davranamaz ...zaman zaman bunu ortaya dökebilir...

Yorum

Ben demek istediğimi anlatamadım herhalde. Neyse öyle olsun, siz devam edin

Yorum

Bu güne ucu dokunacak bir olay yaşanmışsa yani karşıma çıkacaksa anlatılmalı..Bana kalsa paylaşırım bir çok şeyi ama çoğu erkek başta dinlemek ister sonra da bir problem olduğunda bunları gündeme getirir.
            Biz de millet olarak sözüm meclisten dışarı erkeklerde biraz maçoluk vardır,Onun için geçmişte yaşanmış duygusal paylaşımlarınızı sevgiliniz yada eşiniz anlamaz.onun için şıkkı uygun anlatıcak kişi var anlamayacak kişi var..

Yorum

ne yaparsak yapalım geçmişe dönüp bazı şeyleri değiştiremeyeceğiz ama
              yine de muhatabımın geçmişini bilmek isterim.

bu nedenle b şıkkı diyorum 8)

b) Hayır,saklamamalı....Ne olucaksa en başından belli olmalı !...

Yorum

bence a şıkkı.. saklamalı gerçi kişiye görede değişir heralde...

ne kadar önemli değil densede günün birinde karşına çıkar bence tabii..

Yorum

Kendimle ilgili şeyler.

Kendimi nasıl tanımlarım peki?

Şimdi değişkense, sabit değilse..

Gelecek belirsizse.

Kendimi geçmişimle açıklayabilirim.

Bunu da belli kalıplar içinde yaparım.

Geçmişte öğrenciydim, birini sevdim, ilişkim oldu vs. gibi..

Kişinin geçmişi onun hakkında fikir edinmemizde önemli rol taşıyor. İnkara gerek yok.

Ama benimle geçereği süreyi, hayatında ben olmadığım dönemlerde yaptıklarıyla değerlendirmem.

Ona "kendini" göstermesi için zaman veririm. Bu zaman bir ilişki niteliği taşır. Böylelikle ikimizin bir "geçmişi" olur. Ve beni bağlayan yalnıza bu geçmiştir.

Onunla sevişmiş, sununla bunu yapmış. Ne hakla sorgularım ki bunu. "Neden yaptın?" desem, "sen niye daha önce çıkmadın karşıma" derler adama 8)
                  sur-real-ist bir aşığım ben... fallar gibidir hayatım!

Yorum

bazı şeylerin sonadan öğrenilip büyük sorunlar yaşanacağna ilk baştan karşılıklı dürüst olup değerlendirmek en akıllıcası ....

Yorum

anlatılmamalı hem öncekı ılışkılere saygıdan hem ınsanın kendıne saygısından anlatmamalı tamam bazı şeyler anlatılmalıkı bunlar resmıyete dökulduyse evlılık nişan ama dıgerlerı bence gereksız bırınden hoşlandıgınızda sevdıgınızde o anı yaşarsınız durum boyleyken geçmişe donmek yersız bıde ınsanlarımız çok acımasız ve kötu olduda bı şekılde ılışkı bıttıgınde bu neden bırılerıne anlatılırken kötü olanlar secılıyo aman zaten mayası bozukmuş ,saf ayaklarıyla benı kandırcak mış gıbı etrafa lanse edıyo yada için için kıskançlık duyuluyo acaba onadamı boyle sarıldı benımle öpüşürken o aklına gelıyomu v.s de olabılıyor ,hem ınsanlar sevdıgınde boşanmış dul olanlarlada evlenıyo ve ben bunların ustukapalı anlatıldıgını düşünüyorum evlendım ama anlaşamadım aılelerımız fıkırlerımız uyuşmadı gıbı başlıklarla anlatılıyo ama daha fazlasına ınıldıgını düşünmüyorum bence anlatılmamalı hem herzaman aynı tepkı de verılmezkı ınsan değişimede ugraya bılır ben benleykene bakarım ne benden öncesıyle ılgılenırım nede ayrıldıysam sonrasıyla ılgılenırım

Yorum

Bayan olsun erkek olsun karşımızdaki insanı daha iyi tanımak adına anlatılmasını daha doğru buluyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser
                          Ben demek istediğimi anlatamadım herhalde. Neyse öyle olsun, siz devam edin

Ne demek istediğini gayet güzel anlattın....Bende anlamıştım aslında......

Benim niyetim kesinlikle bir ayırımcılık yapmak değildi...ama bazı durumlar var ki....Bayanlar ve erkekler için daha farklıdır...

Mesela, bayanların günlük hayatta karşılaştığı problemler gibi...
                          Bazı durumlarda ayıredici olmak meseleyi daha anlaşılır kılabilir diye düşünüyorum.....

Tek düşündüğüm sadece konuyu en iyi şekilde anlatabilmek....

Yorum

Ben bilmek isterim fakat ince detayların saklanması daha doğru bence.

Yorum

benim fikrimce herşeyin anlatılmaması :arrow: birbirimize dürüst olduk diyorsunuz ilk önce ama daha sonra :?: :?: karşınızdaki ne kadar iyi olursa olsun bir gün yüzünüze vuracaktır söylediğiniz ayrıntıları

:?
                              gereken şeyler evet anlatılmalı ama çok derin olmamak şartıyla

Yorum

ister erkek ister kadın , halıyle bizden önce bir geçmişi mutlaka vardır ve bu çok dogaldır .
                                eger onu seviyorsa onu oldugu gibi kabul etmeli ve geçmiş mazide kalmalıdır , ama onu sevene anlatmak kaydıyla ,
                                her ayrıntıyı anlatmak zorundamı , bence hayır ama en azından kimle beraber oldu söylemeliki en ummadık an ve yerde geçmişi karşısına çıkarsa en azından suçluluk duymaz ve eşide onu oldugu gibi kabul ettigi için sorun çıkarmaz .

Yorum

İşleniyor...
                                X