Kesinlikle anlatması lazım.. Kadın olsun erkek olsun geçmişini bilmediğim biriyle ne düşünebilirim ki? .. Saklamak hiçbirşeye çözüm olmaz..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir bayanın geçmişi,erkekler için ne kadar önemlidir?
Collapse
X
-
İlişkilerde dürüstlük esastır. Bu nedenle geçmişle ilgili şeylerin paylaşılması normaldir.
Acısıyla, tatlısıyla..
Ancak bundan sonra tarafların bu olayları birbirinin yüzüne vurmaması ve geçmişte bırakması gerekir. Yoksa olay bir anlamda iyi niyeti suistimaldir.
Şu unutulmamalıdır ki, sevdiğiniz bu yaşa kadar yalnız olmadı ki, olamaz..
Siz de öyle..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: lordenNankördür insanoğlu..
Boşuna demezler '' çiğ süt emmiştir '' diye..
Önce anlatmanı isterler ama anlattıkların fazla gelir onlara..
Taşıyamayazlar..
Sonra bir gün bir hatanda yüzüne çarparlar geçmişini..
İçin kırılır..
Pişmanlık duyarsın anlattığın için..
Geçmişinin kötü olmasına gerek yok
Kirli olmasına hiç gerek yok..
Sadece flörtlerini duymak bile dokunuyor bir erkeğe..
Düşün artık...evleneceğin erkeğe daha çok dokunur artık...
Çok doğru anlatmışsın,dediklerinide bizzat yaşayıp tecrübe ettim.
Yorum
-
kadınlar kendilerini evlenecekleri erkeğe saklarlar ise daha sağlıklı olur.
Evlenmeden hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmemeleri gerekir.Evlendikten sonra cinsel ilişkileri olabilir. Bu tanışılıklık döneminde kadında - erkek te birbiri ile uyumlu olup olmadıklarını anlayabilirler.
Ayrıca şunuda belirtmeden edemeceğim hiç bir evli çift yüzde yüz uyumlu olamaz. bu imkansızdır. Ne zamanki 2+2 = 7 ettiği ispatlanırsa yüzde yüz uyumlu evli çiflerden de söz edebiliriz.
Kızlara tavsiyemde hiç bir şekilde evleneceğiniz veya evlendiğiniz erkeklere daha önce çıktığınız erkek varsa bile söylemeyin. Sadece sokakta laf atmışlardı. Pastanede kız arkadaşlarımızla otururken bakan erkekler oluyordubiz yüz vermiyorduk, ilkokulda bir çocuk vardı benden hoşlanıyordu benimle arkadaş olmak istiyordu ama ben yüz vermiyordum vb gibi şeyler anlatmanız geçmişiniz için yeterlidir.
Anladınız siz onu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HayatUzmanikadınlar kendilerini evlenecekleri erkeğe saklarlar ise daha sağlıklı olur.
Evlenmeden hiç bir şekilde cinsel ilişkiye girmemeleri gerekir.Evlendikten sonra cinsel ilişkileri olabilir. Bu tanışılıklık döneminde kadında - erkek te birbiri ile uyumlu olup olmadıklarını anlayabilirler.
Ayrıca şunuda belirtmeden edemeceğim hiç bir evli çift yüzde yüz uyumlu olamaz. bu imkansızdır. Ne zamanki 2+2 = 7 ettiği ispatlanırsa yüzde yüz uyumlu evli çiflerden de söz edebiliriz.
Kızlara tavsiyemde hiç bir şekilde evleneceğiniz veya evlendiğiniz erkeklere daha önce çıktığınız erkek varsa bile söylemeyin. Sadece sokakta laf atmışlardı. Pastanede kız arkadaşlarımızla otururken bakan erkekler oluyordubiz yüz vermiyorduk, ilkokulda bir çocuk vardı benden hoşlanıyordu benimle arkadaş olmak istiyordu ama ben yüz vermiyordum vb gibi şeyler anlatmanız geçmişiniz için yeterlidir.
Anladınız siz onu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HayatUzmanikadınlar kendilerini evlenecekleri erkeğe saklarlar ise daha sağlıklı olur.
Anladınız siz onu.
Saygilar.
Yorum
-
Kişi hayatını kendisi için yaşar,
Geçmiş geleceğe hem taşınmaz hemde yeri geldikçe faydalanılır.
Karşılıklı konuşmak iyidir fakat önyargı olmadan ve dürüstçe paylaşım çok nadirdir.
Yeri gelmedikçe çok önemli olmadıkça geçmiş geçmiştir, kurcalanmamalıdır.Kelimeler saygıyla çekilir kenara, o arz-ı endam varsa bu dünyada...!<br />
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: atlantis152bir erkeğin geçmişi, bir bayan için ne kadar önemliyse o kadar..
her günün hesabı tutulacaksa geçmişi bitirip günümüze gelmek ve o ilişkiyi yaşayacak zaman bulmak biraz zor olacaktır.
hem karşımdakinin geçmişte ne olduğundan çok şu anda ne olduğu ilgilendirir beni.
Yorum
Yorum