Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alkol bağımlısı mı oldum?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Alkol bağımlısı mı oldum?

İyi akşamlar arkadaşlar.Ben yaklaşık 5 aydır tek yaşıyorum.Bir şirkette yöneticilik yapıyorum.Her akşam alkol almayı bir adet edindim.Ancak öyle büyük miktarda almıyorum.İşe gittiğim günlerde 2 tane yüksek alkollü bira,izin günümde de 35 lik bir içki içiyorum.Herhangi bir içme ihtiyacım olmuyor ancak sıkıntıdan akşamları içiyorum.
    Son zamanlarda şöyle bir sıkıntıyla karşılaşmaya başladım.Alkol almadığım gecelerde uykuya geçemiyorum.Pek birşey yiyesim gelmiyor ancak alkol alınca iştahım geliyor.Beni korkutan şey alkol geçmişimin olması.Yani 5 aydır alıyorum alkol ama daha önceleri de dengesiz olsa da yoğun olarak içerdim.Herhangi bir bağımlılık şüphesi var mı? Yoksa uykusuzluğun,iştahsızlığın başka nedenleri mi var?

uykusuzluğunuz farkında olmadan alkolle çözmeye çalıştığınız anksiyete veya depresyon sorununun belirtisi olabilir. ayrıca madem önceden alkol suistimali sorunu yaşamışsınız, size nacizane tavsiyem mümkünse uzak durmaniz veya en azından daha seyrek veya az içmeniz. bir uzmana mutlaka başvurun.

Yorum

Kısa sürede gelişmez alkol bağımlılığı.Ve fiziksel bağımlılık olarak zayıftır,o yüzden satışısı yasaldır.İçmemeye çalışın,ALLAH korusun siroza neden olursa o zaman işinizden de olursunuz belki hayatınızdan da.Hayat umrumda değil derseniz,öyle tık diye de öldürmez süründürür...

Yorum

ne kadar içtiğiniz ya da ne sıklıkta içtiğiniz değil herhangi bir düzeni takip ederek içmenizdir önemli olan. diyelim her hafta sonu cumartesi akşamı tek bir bira içiyorsunuz, bu cumartesi akşamı ise içemediniz. yoksunluk duygusu, huzursuzluk ve asabiye yaşıyorsanız alkoliksiniz demektir.
        Memleket mutlaka modern,medeni ve yeni olacaktır. Bizim için bu hayat davasıdır. M.Kemal ATATÜRK

Yorum

İşleniyor...
        X