Duyuru

Collapse
No announcement yet.

laptop ısınınca buzlukta

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• laptop ısınınca buzlukta

laptopum ısınınca ya da kumpas tarfından yavaşlıyor bağlanmıyor sitelere, çözüm fişten çekip buzlukta biraz bekletmek.
    iyi sonuç alıyorum

bu forumda kendimi misafir hissediyorum paylaşımlarının çokluğu ve çeşitliliği yüzünden..kişisel bir blog aç bari kafana esen her şeyi yaz oraya..hatta biz de arada sırada gelip ziyaret edelim sayfanı..

Yorum

kumpas yuzunden face e giremiyorsundur sen maria

Yorum

laptopunla tost ta yapabilirsin maria

Yorum

evet cybry face i dondurdum kumpas forumdan face e sıçramıştı.

izmir kumrusu yapacağım lapltopla ilhanpeker iyi fikir

Yorum

bana da bi gizli numara dadandi kumpasla bi ilgisi var mi acaba

Yorum

Hali ve yatakta kullanmanın zararları.genelde bir iki yıl tüylü şeylerin üzerinde kullandıktan sonra ortaya çıkan kronik sorun.
              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

birileri yagmur duasi etse iyi olur sicaktan bunalip kumpas kurmak zorunda kalicam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                  Hali ve yatakta kullanmanın zararları.genelde bir iki yıl tüylü şeylerin üzerinde kullandıktan sonra ortaya çıkan kronik sorun.
                  masadamı kullanmak gerek. kanepede kullanıyorum.bol miktarda kedi tüyü var..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post
                    birileri yagmur duasi etse iyi olur sicaktan bunalip kumpas kurmak zorunda kalicam

esprili bi kumpas olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maria View Post
                      masadamı kullanmak gerek. kanepede kullanıyorum.bol miktarda kedi tüyü var..
                      Söyle işlemci bazen bir film de saniyelerde 90 derecelere çıkabilen bir şey o zaman Laptop önlem içn kapatıyor.işlemcinin yeterli soğuma sağlaması için hava kanallarının açık olması lazım.genelde kanepe gibi yumuşak şeyler tam hava kanalları kapatır.sürekli masada kullanılamadi için kitap gibi sert Zeminler alttına konulursa daha uzun ömürlu olur Laptop.
                      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

öyle ama bilgisayara giriyo bence birileri akşam saatlerinde oluyo 12 den sonra pek olmuyor bizim kumpas uyuyo 12den sonra

Yorum

laptop sogutucu kullaniyorum ben benimki isinma yuzunden degil dupeduz kumpas var

Yorum

İşleniyor...
                          X