Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum?

Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum? bu aralar beynime takıldı. Hergün bu ihtimal artıyor.Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum?

İki ihtimal;

ALLAH affederse yani cehennemden azat ederse rahata kavuşursun.

Affetmezse, çektiğin dertlerin üstüne bir de cehennem azabı eklenir, nasıl bir şey tam olarak bilen yok tabi!

Yorum

İntihari bilerek,planlayarak ve de aklın başındayken bilinçli olarak gerçekleştirirsen Allah bilir yine de affedilme durumunu ama büyük bir günah işlemis olursun.bu durumda huzura kavuşacağın zor bir ihtimaldir herhalde.Ama intihar eylemini şuurunu yitirdiğin bir anda bir anlik gafletle,bilincine hakim olmadan yaparsan ve pişman olursan Yüce Allah belki affedebilir ve seni cehennem azabindan kurtarabilir ve o aradigin huzuru bulma sansin olabilr.gercek olan ise intiharin hicbir zaman dogru secenek olmadigidir hele huzura kavusma yolu hic degildir.benim icinde yasamak su an iskence gibi ama yinede ecelimi beklemekten yanayim birgun nasil olsa bulucak beni,sabretmek gerek..

Yorum

internet varken nasıl böyle düşüncelere kapılırsın?

Yorum

benimde aklima geliyor intihar. benim cehennemden hic korkum yok tam tersi bu hayatta yasadigim korkular yuzunden intihar etmegi bazen aklima getiriyorum.

Yorum

Ne çok hayattan bıkan varmış ya? Hep beraber toplanıp bi bot kiralayalım, güzel bir denizin ortasına açılıp patlatalım. Ben yüzme de bilmiyorum

Bizim zaten ölüden ne farkımız var ki?

Ruhumuz ölmüş, beden yaşıyor. Kendi adıma konuşuyorum dışarıdaki bi ağaçtan fazla farkım olduğunu düşünmüyorum..!

Yorum

o beğenmediğin dışardaki ağaç olmasa sen hayatta olmazdın. o ağaçta sen olmasan hayatta olmazdı. doğadaki herşey birbirne zincirleme bağlıdır ve her insan bir görevle dünyaya gelmiştir. görev bitince zaten terkedeceğiz dünyayı. evren bir bütündür ve biz büytünün birer parçasıyız. bu bütünlüğü duyarak yaşamay çalışmakta bir başka tercih olamaz mı ölümün yanında?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dnm2451 View Post

Bizim zaten ölüden ne farkımız var ki?

Ruhumuz ölmüş, beden yaşıyor. Kendi adıma konuşuyorum dışarıdaki bi ağaçtan fazla farkım olduğunu düşünmüyorum..!

aynen öyle!!
                Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Siposen View Post
                  Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum? bu aralar beynime takıldı. Hergün bu ihtimal artıyor.Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum?

@Siposen diğer portalda konuşmuştuk bunları huzura kavşamazsın kardeşim,Allah'ın canını alacağı ecel gününü bekleyeceksin.İntihar şuan kötü giden dünya hayatını geç,inancın varsa ahiretinide karartır bunu unutma
                  Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

Toprak olup yok olacağın için huzurun var olup olmadığını dahi bilmeyeceksin.o yüzden boşver yok olmayı hayatın tadını çıkar.
                    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

kavusamassin nasil yasarsan oyle olursun nasil olursen oyle hasrolunursun
                      son dakikalarinda ne dusundun ne yaptin mesela? adam oldurdun adam olduren biri huzurlu olur mu hic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nicky View Post
                        internet varken nasıl böyle düşüncelere kapılırsın?
                        internet olunca ne oluyor?

Yorum

bas agrisi

Yorum

Hayır kavuşamazsın. Hergün aynı şekilde kıyamet gününe kadar kendini öldürüp durursun sonunda ise cehenneme gidersin.
                            ....

Yorum

internet hayat kurtarır

Yorum

İşleniyor...
                              X