Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum? bu aralar beynime takıldı. Hergün bu ihtimal artıyor.Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum?
Collapse
X
-
İntihari bilerek,planlayarak ve de aklın başındayken bilinçli olarak gerçekleştirirsen Allah bilir yine de affedilme durumunu ama büyük bir günah işlemis olursun.bu durumda huzura kavuşacağın zor bir ihtimaldir herhalde.Ama intihar eylemini şuurunu yitirdiğin bir anda bir anlik gafletle,bilincine hakim olmadan yaparsan ve pişman olursan Yüce Allah belki affedebilir ve seni cehennem azabindan kurtarabilir ve o aradigin huzuru bulma sansin olabilr.gercek olan ise intiharin hicbir zaman dogru secenek olmadigidir hele huzura kavusma yolu hic degildir.benim icinde yasamak su an iskence gibi ama yinede ecelimi beklemekten yanayim birgun nasil olsa bulucak beni,sabretmek gerek..
- 1 like
Yorum
-
Ne çok hayattan bıkan varmış ya? Hep beraber toplanıp bi bot kiralayalım, güzel bir denizin ortasına açılıp patlatalım. Ben yüzme de bilmiyorum
Bizim zaten ölüden ne farkımız var ki?
Ruhumuz ölmüş, beden yaşıyor. Kendi adıma konuşuyorum dışarıdaki bi ağaçtan fazla farkım olduğunu düşünmüyorum..!
- 2 beğenme
Yorum
-
o beğenmediğin dışardaki ağaç olmasa sen hayatta olmazdın. o ağaçta sen olmasan hayatta olmazdı. doğadaki herşey birbirne zincirleme bağlıdır ve her insan bir görevle dünyaya gelmiştir. görev bitince zaten terkedeceğiz dünyayı. evren bir bütündür ve biz büytünün birer parçasıyız. bu bütünlüğü duyarak yaşamay çalışmakta bir başka tercih olamaz mı ölümün yanında?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Siposen View PostSizce intihar edince huzura kavuşurmuyum? bu aralar beynime takıldı. Hergün bu ihtimal artıyor.Sizce intihar edince huzura kavuşurmuyum?
@Siposen diğer portalda konuşmuştuk bunları huzura kavşamazsın kardeşim,Allah'ın canını alacağı ecel gününü bekleyeceksin.İntihar şuan kötü giden dünya hayatını geç,inancın varsa ahiretinide karartır bunu unutmaBu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...
- 1 like
Yorum
Yorum