Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaşama sevinci

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yaşama sevinci

yaşama sevinci belki bir gün kapımızı çalar. biz beklemekten başka ne yapabiliriz?günün geçmesini bekliyorum da kaç zamandır. gün yani zaman geçiyor ben syrtemeye devam ediyorum dışardan. zaman somutlaşıyor. geçmesi beklenilen bir vapur oluyor her gün ben o geçen vapuru syrediyorum. hareket halinde olmadığım her an zaman cehennemindeyim.

kendine bir sevgili bul birlikte istanbula gidip vapura binin beklemekten baska yapacak seyler vardir sen yapmiyorsundur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ggüneş View Post
      yaşama sevinci belki bir gün kapımızı çalar. biz beklemekten başka ne yapabiliriz?günün geçmesini bekliyorum da kaç zamandır. gün yani zaman geçiyor ben syrtemeye devam ediyorum dışardan. zaman somutlaşıyor. geçmesi beklenilen bir vapur oluyor her gün ben o geçen vapuru syrediyorum. hareket halinde olmadığım her an zaman cehennemindeyim.

keşke benim içinde zaman geçmek bilmese. Hergün hayatımının ziyan olup gittiyini seyrediyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Siposen View Post
        keşke benim içinde zaman geçmek bilmese. Hergün hayatımının ziyan olup gittiyini seyrediyorum
        ablacim bu yasta senin hayatinin kacta kaci ziyan oldu uc yasina geri donmek mi istiyorsun yasli mi hissediyorsun kendini bazen seni anlamakta zorlaniyorum en agir depresyonda olsan bile hayatim ziyan oldu demen cok tuhaf hem hayati o kadar da onemseme herkesin hayati eninde sonunda ziyan olacak bu konuda yalniz degilsin en azindan ona sukret. ilac tedavini kontrol ettir artik sana soz islemiyor sanirim

Yorum

vapuru görüyorsun hiç yoktan, bekliyorum o vapur gelince binip gidicem.
          ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post

ablacim bu yasta senin hayatinin kacta kaci ziyan oldu uc yasina geri donmek mi istiyorsun yasli mi hissediyorsun kendini bazen seni anlamakta zorlaniyorum en agir depresyonda olsan bile hayatim ziyan oldu demen cok tuhaf hem hayati o kadar da onemseme herkesin hayati eninde sonunda ziyan olacak bu konuda yalniz degilsin en azindan ona sukret. ilac tedavini kontrol ettir artik sana soz islemiyor sanirim
            yaşım 19. çok değil mi? artık 30-a ne kaldı

Yorum

19 yaşında ben klinikte yatıyordum 20 yaş günümü hemşireler hastalarla kutlamışlardı ben de öyle üzgün üzgün duruyordum. o yaşların acısı çok çok başka ve ağır geliyor insana. hiç şaşırmıyorum siposen yazdıklarına. haklısın. buradaki akranlarınla dertleşmen yazman okuman bile çok önemli. kendini öyle yalnız hissetme olur mu kardeş..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Siposen View Post
                yaşım 19. çok değil mi? artık 30-a ne kaldı
                aynen kardeşim 21 benimde ne kaldı 30 a şimdiden pes ettim.
                ....

Yorum

Hayat ve zaman tüm hızıyla akıp gidiyor biz öylece bakıyor,hicbirseye müdahale edemiyor sadece izliyoruz acı ama gerçek bu

Yorum

İşleniyor...
                  X