yaşama sevinci belki bir gün kapımızı çalar. biz beklemekten başka ne yapabiliriz?günün geçmesini bekliyorum da kaç zamandır. gün yani zaman geçiyor ben syrtemeye devam ediyorum dışardan. zaman somutlaşıyor. geçmesi beklenilen bir vapur oluyor her gün ben o geçen vapuru syrediyorum. hareket halinde olmadığım her an zaman cehennemindeyim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yaşama sevinci
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ggüneş View Postyaşama sevinci belki bir gün kapımızı çalar. biz beklemekten başka ne yapabiliriz?günün geçmesini bekliyorum da kaç zamandır. gün yani zaman geçiyor ben syrtemeye devam ediyorum dışardan. zaman somutlaşıyor. geçmesi beklenilen bir vapur oluyor her gün ben o geçen vapuru syrediyorum. hareket halinde olmadığım her an zaman cehennemindeyim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Siposen View Postkeşke benim içinde zaman geçmek bilmese. Hergün hayatımının ziyan olup gittiyini seyrediyorum
- 1 like
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post
ablacim bu yasta senin hayatinin kacta kaci ziyan oldu uc yasina geri donmek mi istiyorsun yasli mi hissediyorsun kendini bazen seni anlamakta zorlaniyorum en agir depresyonda olsan bile hayatim ziyan oldu demen cok tuhaf hem hayati o kadar da onemseme herkesin hayati eninde sonunda ziyan olacak bu konuda yalniz degilsin en azindan ona sukret. ilac tedavini kontrol ettir artik sana soz islemiyor sanirim
Yorum
-
19 yaşında ben klinikte yatıyordum 20 yaş günümü hemşireler hastalarla kutlamışlardı ben de öyle üzgün üzgün duruyordum. o yaşların acısı çok çok başka ve ağır geliyor insana. hiç şaşırmıyorum siposen yazdıklarına. haklısın. buradaki akranlarınla dertleşmen yazman okuman bile çok önemli. kendini öyle yalnız hissetme olur mu kardeş..
- 2 beğenme
Yorum
Yorum