Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dürüst müsünüz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dürüst müsünüz?

ne kadar tecrit yaşasakta toplum bizi soyutlasa da ilişkilerde dürüst olmak dürüst davranmak her zaman bizi kazançlı kılar.

özgüven sorunu yaşyor olmama rağmen kendime güvendiğim bir alan vardır ki daima dürüst davranırım. vicdanım her bakımdan rahattır. nasıl davranacağımı nerde neyi söylemem gerektiğini nasıl tepki vermem gerektiğini çoğu zaman bilemediğimden yaptığım yığınla hata ve pişmanlık var. duygusallığın aklın önüne geçmesine engel olmadığım zamanlar yaptığım bilinçsiz hatalarla dolu hayatım. çoğunlukla da tepki vermem gereken durumlarda tepki veremediğim için pişman olurum.

konu dağıldıldı birden.....

dürüst olmak sizin için de kolay mı yoksa tam bir üç kağıtçı mı oluyorsunuz zaman zaman?

Samimiyetimle söyleyebilirim ki çevremdeki insanlara her zaman dürüst davrandim bu konuda vicdanim rahat ama kendime karşı dürüst olamadim galiba zamanında kendimle yüzleşebilseydim geçmişteki birçok hatamı yapmazdım ve şimdi bu durumda olmazdım daha mutlu ve başarılı bir hayatım olabilirdi.herzaman sorumluluk almaktan kaçarak riske girmeyerek stresten uzak olurum huzurlu olurum dedim ama şu an birşeyleri başaramamış, mutsuz bir insan olarak bunun bedelini ödüyorum.

Yorum

ben de kendimi çok suçlarım. ama ruh sağlığı yerinde kabul edilenler asla kendilerine toz kondurmuyor farkında mısın?

Yorum

dürüst olmamak cesaret ister.sonunda kendini savunmak zorunda kalmak var,insanları kaybetmek var vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ggüneş View Post
          ben de kendimi çok suçlarım. ama ruh sağlığı yerinde kabul edilenler asla kendilerine toz kondurmuyor farkında mısın?
          Evet ggüneş farkındayim ruh sağligi yerinde olan insanlar kendilerini hic hesaba çekip kendisiyle yuzlesmiyolar sonucta tutarli oluyo kendince. belki vicdansiz,bencil bir insan,boş beleş birisi ama o kendini basitçe beğendiği icin psikolojik rahatsizliklarada onun kapisini calmiyo.sanirim biz cok fazla ince dusunup tartiyoruz takintili insanlar haline geliyoruz maalesef.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
            dürüst olmamak cesaret ister.sonunda kendini savunmak zorunda kalmak var,insanları kaybetmek var vs..

dürüst olduğun için insanları kaybedeceksen kusura bakma ama öyle insanlar s.tirsin gitsinler. dürüst olan insan her zaman kazanandır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: reliable View Post

Evet ggüneş farkındayim ruh sağligi yerinde olan insanlar kendilerini hic hesaba çekip kendisiyle yuzlesmiyolar sonucta tutarli oluyo kendince. belki vicdansiz,bencil bir insan,boş beleş birisi ama o kendini basitçe beğendiği icin psikolojik rahatsizliklarada onun kapisini calmiyo.sanirim biz cok fazla ince dusunup tartiyoruz takintili insanlar haline geliyoruz maalesef.

ince düşünmek güzel ama hep başkalrını düşünmek onlar için yaşamak gibi. kötü olan tarafı bu. onların düşünceleri, yargıları bizi yönlendiriyor. bir nevi ağır kölelik. dünyayı sırtımızda taşıyoruz işte. reliable bence artık bırakalım dünya bizi taşısın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ggüneş View Post

ince düşünmek güzel ama hep başkalrını düşünmek onlar için yaşamak gibi. kötü olan tarafı bu. onların düşünceleri, yargıları bizi yönlendiriyor. bir nevi ağır kölelik. dünyayı sırtımızda taşıyoruz işte. reliable bence artık bırakalım dünya bizi taşısın.
                Sana katılıyorum dünyanın dertlerini biz çekiyoruz, güzelliklerini başkalari yaşıyorr işte ben bunu içime sindiremiyorumm..bir kırılma noktası olmalı ve roller değismeli artik.

Yorum

ben mutlu oluyum mutlular mutsuz olsun mu diyosun. öyle deme herkesin kaderi kendinedir.

Yorum

eğer değiştirmeyi gerçekten istersek değiştirebilirz. ama korkuyoru dış dünyadan sorun burda.
                    Last edited by ggüneş; 19-09-2015, 01:26 AM.

Yorum

bi iliskim olmadigi icin durust muyum degil miyim bilemiyorum su anda. catismalarim var onlarda da uckagitci degil ama insafsizim biraz

Yorum

İşleniyor...
                      X