Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne tür bi siteye ihtiyaç var,sizce?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ne tür bi siteye ihtiyaç var,sizce?

Ne tür bi siteye ihtiyaç var,sizce? bu aralar yeni bişeyler üretmek istiyorum. Bu konuda fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz?

sonbahar böcekleri ile ilgili bir site eksik bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ggüneş View Post
      sonbahar böcekleri ile ilgili bir site eksik bence.
      nasıl yani? biraz anlatırmısın?

Yorum

ilkbaharda ateş böcekleri var sonbahar da hangi böcekler geliyor onlarla ilgili. bazı böcekler görüyorum ama isimlerini bilmiyorum.iyi fikir bence de. farklı doğa severlerin dikkatini toplayabilir.

Yorum

siposen dikkatimi çekti sen hep kendinle ilgili sorunlardan yazıyorsun yazılan sorunlarla ilgili fikrini paylaştığına hiç rastlamadım. neden kendinle bu kadar ilgilisin?

Yorum

zagros bekin kambur böceği, kırkayaklar, hamam böcekleri, karadul örümceği, ve diğer örümcek türleri, solucanlar, sonbaharda gelen böcekelrden bazıları.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreyfus View Post
              siposen dikkatimi çekti sen hep kendinle ilgili sorunlardan yazıyorsun yazılan sorunlarla ilgili fikrini paylaştığına hiç rastlamadım. neden kendinle bu kadar ilgilisin?
              Kendimle mi ilgiliyim? yanılıyorsun dostum. Neden kendimle ilgili olduğumu düşündün? Benim sorularıma dikkat ettiysen hep şüphelerle ilgili soruyorum, bilmek istiyorum. Yani böyle yapmam egoist biri olduğumu mu gösteriyor?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ggüneş View Post
                zagros bekin kambur böceği, kırkayaklar, hamam böcekleri, karadul örümceği, ve diğer örümcek türleri, solucanlar, sonbaharda gelen böcekelrden bazıları.
                Teşekkür ederim, düşüneceğim.

Yorum

Şu an yeni bir site oluşturmak için yanlış bir zaman bence. Görmüyor musun her yerde sansür var…

Yorum

İşleniyor...
                  X