Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne yapacağımı bilemiyorum çıkmazdayım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne yapacağımı bilemiyorum çıkmazdayım

arkadaşlar bu aralar inanılmaz bunalımmdayım ve ne yapacağını bilmez bir şekilde ortalıkta dolanıyorum! :cry: insanlardan an geliyor bir anda nefret ediyorum :evil: sadece kızım beni hayata bağlıyor artık evliliğimizin bir anlamı kalmadığını düşünüyorum :cry: ayrılmak çözümmü onuda bilmiyorum :roll: daha doğrusu sanırım ben hayatada bir anlam veremiyorum ne yapacağımı bilemiyorum ne olur bana yardım edin :cry:
    0
    a:3:{i:927;a:5:{s:12:"polloptionid";i:927;s:6:"nodeid";s:6:"522203";s:5:"title";s:31:"ömür boyu çekmek elden ne gelir";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:928;a:5:{s:12:"polloptionid";i:928;s:6:"nodeid";s:6:"522203";s:5:"title";s:38:"ayrılmak ve yeni bir hayata başlamak";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:929;a:5:{s:12:"polloptionid";i:929;s:6:"nodeid";s:6:"522203";s:5:"title";s:9:"yorum yok";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    0%
    0
    <div>.......................P..................... ........</div><br />

Arada çocukda varken, sorununun tam olarak ne olduğunu bilmeden sana nasıl yardımcı olabiliriz?

Yorum

boşanmayı düşünecek kadar büyük sıkıntın ne :?: ve insanlardan nefret etmene sebeb olan olay yada olaylar ne :?: bunları bilmeden sana çözüm sunamayız ki bekle sabret veya bırak gitsin diyemeyiz ki hayatın anlamını sana gösteremeyiz ki
      Asla birilerinin umudunu kırma. Belki de sahip oldukları tek şey odur <br />

Yorum

Ben 5 yıl çıktığım ve çok sevdiğim bir insanla hayatımı birleştirdim iki tarafında istememesine rağmen ailemi arkamda bırakarak onunla evlendim! Konservatuarı kazanmıştım evlenmeden önce ya ben ya okul dedi ben onu seçtim yani hem ailemi hem geleceğimi feda ettim onun için! Sonuçmu 4 yıldır evliyiz ve her allahın günü içiyor ! Şimdi diyeceksinizki içipte seni dövüyormu küfürmü ediyor açmısın yada asla ama herşey onunla bitmiyor sohbeti yok geleceğe dair bir düşüncesi yok kafası bomboş! Hadi beni bırakın kızının geleceğini düşünmüyor hiç tek bildiği şey içmek zaten gece çalışıyor gündüz uyuyor evlilikle alakamız yok yani! Ailesine karşı pasif hayata karşı pasif kendi halinde bir insan işte bense tam tersi! Kızımın ilerde arada bir göreceği fakat hergün içen bir babasının olmasımı iyi yoksa yepyeni bir hayata adım atmammı! İşin garip tarafı ben eşime acıyorum ondan kopamıyorum ama bana kim acıyor hiçkimse hayatım yalnız tek başına geçiyor :cry:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pervincil
          BEN 5 YIL ÇIKTIĞIM VE ÇOK SEVDİĞİM BİR İNSANLA HAYATIMI BİRLEŞTİRDİM İKİ TARAFINDA İSTEMEMESİNE RAĞMEN AİLEMİ ARKAMDA BIRAKARAK ONUNLA EVLENDİM! KONSERVATUARI KAZANMIŞTIM EVLENMEDEN ÖNCE YA BEN YA OKUL DEDİ BEN ONU SEÇTİM YANİ HEM AİLEMİ HEM GELECEĞİMİ FEDA ETTİM ONUN İÇİN! SONUÇMU 4 YILDIR EVLİYİZ VE HER ALLAHIN GÜNÜ İÇİYOR ! ŞİMDİ DİYECEKSİNİZKİ İÇİPTE SENİ DÖVÜYORMU KÜFÜRMÜ EDİYOR AÇMISIN YADA ASLA AMA HERŞEY ONUNLA BİTMİYOR SOHBETİ YOK GELECEĞE DAİR BİR DÜŞÜNCESİ YOK KAFASI BOMBOŞ! HADİ BENİ BIRAKIN KIZININ GELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYOR HİÇ TEK BİLDİĞİ ŞEY İÇMEK ZATEN GECE ÇALIŞIYOR GÜNDÜZ UYUYOR EVLİLİKLE ALAKAMIZ YOK YANİ! AİLESİNE KARŞI PASİF HAYATA KARŞI PASİF KENDİ HALİNDE BİR İNSAN İŞTE BENSE TAM TERSİ! KIZIMIN İLERDE ARADA BİR GÖRECEĞİ FAKAT HERGÜN İÇEN BİR BABASININ OLMASIMI İYİ YOKSA YEPYENİ BİR HAYATA ADIM ATMAMMI! İŞİN GARİP TARAFI BEN EŞİME ACIYORUM ONDAN KOPAMIYORUM AMA BANA KİM ACIYOR HİÇKİMSE HAYATIM YALNIZ TEK BAŞINA GEÇİYOR :cry:
          Yanlış anlama ama bana "belaya kendi rızasıyla gidene kimse merhamet etmez" sözünü hatırlattı anlattıkların...

Kabul etmek gerekir ki en büyük hatayı aileni ve okulunu geride bırakarak ona gitmekle yapmışsın. Bunu söylüyorum diye belki bana kızan arkadaşlar oluyordur ama şu hayatın değişmez bir gerçeğidir; bir insan için hayatından fedakârlık yaparsan, yaptığın fedakârlık kadar da o kişi senden alıp götürür.

Eşiniz, anlattıklarınıza bakılırsa gerçekten acınılacak durumda! Ama siz neden acınılacak kadar zavallı bir insanla hayatını devam ettiriyorsunuz ki? Acıdığınızı kendiniz söylediniz, o hâlde bu kişiyle hayatınızı daha fazla sürdürmeniz sanıyorum gereksiz. Çaresiz değilsiniz, onunla yollarınızı ayırdıktan sonra sizi bomboş bir sayfa bekliyor...

O zaman neden onu çekeceksiniz ki?

Yorum

Ben zaten suçun hepsinin bende olduğunu biliyorum ayaklarımla bir çok şeyi geride bırakarak gelmemdi eşime! Ama geriye dönüşüm olmayacağı için giden yıl gitti işte :cry: bana karşı sürekli bir güvensizlik içinde sürekli araştırma korku içinde bunun sebebide benim nette bazı arkadaşlıklar kurup dertleştiğim için kendisi bir kaç kez beni uyardı bende ona benim yaptığım yanlış bir şey yok ama sohbet etmek dertleşmek hataysa sana göre bu senin suçun dedim! Ve aslında ayrılma kararı almıştık fakat bana ayrılırsam beni aldattığını söylerim herkeze dedi bende alnıma leke gelmesin diye sustum ve geri çekildim benim tek hatam sadece nette dostane bir şekilde sohbet etmek ona göre ise aldatmakmış! Neyse zaten nete bi program indirmiş her yazdığımı görüyomuş önemli değil korkmuyorum artık! Onun kendine olan güveni yok zaten! O yüzden ayrılmayıda göze alamıyor madem ona göre aldatmaksa neden göz yumuyor her defasında şu mantıksızlığa bakarmısınız bir yol gösterin bana öyle bir yolki herşey bitsin artık herşey!! :cry:

Yorum

canım merhaba
              yaşadıkların üzücü
              ama olan olmuş yaapılacak hiçbir şey yok olanlar konusunda
              ama olmamışlar için bir şeyler yapabilirsin
              mutsuz bir evlilik mi mutsuz bir ayrılık mı diye çok düşünmüşümdür etrafıma baktıkça bence mutsuz bir ayrılık
              kızın için demiyorum kendin için olaya müdahele vakti gelmiştir
              sen mutlu olursan kızın da mutlu olur
              allah yardımcın olsun
              sevgiler

Yorum

SEN KENDİNİ BİLİYORSUN O ZAMAN ALNINA NİYE LEKE SÜRÜLSÜN O SENİ KORKUTARAK YANINDA TUTMAK İSTİYOR VE SANA ZALİMLİGİNİ YAPIYOR SENDE EN BAŞTA AİLENİ BIRAKIPDA ONA GELDİGİN İÇİN ONLAR SANA YANLIŞ DEDİLER DİYE BU KADERİ ÇEKMEYE ÇALIŞIYORSUN AMA ZAMANINDA SANA OLMAZ DEMİŞ OLSALAR BİLE ONLAR SENİN AİLEN VE SENİ HERZAMAN DESTEKLERLER BU YÜZDEN SANA İNANMIYAN VE ÜZEN Bİ İNSANLA AYNI EVİ PAYLAŞMANIN Bİ ANLAMI YOK HEMEN AYRIL DEMEM ÇÜNKÜ KIZIN VAR DAHA BİR MELEK O
                BİRAZ ZAMAN VER VE ŞÖYLE DE YA HAREKETLERİN DÜZELİR YADA TAMAMEN BİTER DİYE SÖYLE VE DÜŞÜNEN SEN OLMA O OLSUN

Yorum

İnanın bana okadar büyük bir moral verdinizki şu anki hislerimi anlatamam size hepinize ayrı ayrı tşk edr ! Yalnız ben 4 yıldır hareketlerini düzelt diyorum ama düzeltmiyor daha ne kadar bekleyebilirimki? :cry: babamla bile görüşmüyorum 4 yıldır evlatlıktan silmiş beni adımı bile duymak istemiyormuş sırf yanlış seçim yaptığım için! Gidecek yerim var annem fakat oda ayrılma taraftarı değil ne yapacağımı bimiyorum tek düşüncem şu anda işe girmek onun için adım attım zaten özel güvenlik kursuna gittim ve sınavımı bekliyorum inş işe girer ayaklarımın üstünde dururumda bu durumdan kurtulurum bişekilde :roll:

Yorum

ben sana beraberken zaman tanı demedim evlerinizi, ayırarak zaman tanı, annene gelince anne yüregi ve senden çok torunu için ayrılma taraftarı olmaz ama senin yanında gene olur ayrıca baban seni sildim dese bile seni uzaktan takip ediyordur ve babalar kızlarına dahada düşkün olur ve senden asla vazgeçmez

Yorum

BEN ZATEN SUÇUN HEPSİNİN BENDE OLDUĞUNU BİLİYORUM AYAKLARIMLA BİR ÇOK ŞEYİ GERİDE BIRAKARAK GELMEMDİ EŞİME! AMA GERİYE DÖNÜŞÜM OLMAYACAĞI İÇİN GİDEN YIL GİTTİ İŞTE :cry: BANA KARŞI SÜREKLİ BİR GÜVENSİZLİK İÇİNDE SÜREKLİ ARAŞTIRMA KORKU İÇİNDE BUNUN SEBEBİDE BENİM NETTE BAZI ARKADAŞLIKLAR KURUP DERTLEŞTİĞİM İÇİN KENDİSİ BİR KAÇ KEZ BENİ UYARDI BENDE ONA BENİM YAPTIĞIM YANLIŞ BİR ŞEY YOK AMA SOHBET ETMEK DERTLEŞMEK HATAYSA SANA GÖRE BU SENİN SUÇUN DEDİM! VE ASLINDA AYRILMA KARARI ALMIŞTIK FAKAT BANA AYRILIRSAM BENİ ALDATTIĞINI SÖYLERİM HERKEZE DEDİ BENDE ALNIMA LEKE GELMESİN DİYE SUSTUM VE GERİ ÇEKİLDİM BENİM TEK HATAM SADECE NETTE DOSTANE BİR ŞEKİLDE SOHBET ETMEK ONA GÖRE İSE ALDATMAKMIŞ! NEYSE ZATEN NETE Bİ PROGRAM İNDİRMİŞ HER YAZDIĞIMI GÖRÜYOMUŞ ÖNEMLİ DEĞİL KORKMUYORUM ARTIK! ONUN KENDİNE OLAN GÜVENİ YOK ZATEN! O YÜZDEN AYRILMAYIDA GÖZE ALAMIYOR MADEM ONA GÖRE ALDATMAKSA NEDEN GÖZ YUMUYOR HER DEFASINDA ŞU MANTIKSIZLIĞA BAKARMISINIZ BİR YOL GÖSTERİN BANA ÖYLE BİR YOLKİ HERŞEY BİTSİN ARTIK HERŞEY!! :cry:
                      "Beni aldatan kadının bacaklarını kırarım" demek yerine seni son derece ucuz ve basit bir şekilde tehdit eden bu adamdan bir şey beklediğini düşünmüyorum zaten...

İnternette veya gerçekte bir takım arkadaşlıklar kurup bunlarla dertleşmek son derece normal olması gereken bir hâldir. O bunu kabullenemiyorsa, bir kadını kendisine bağlayacak karizmanın, özgüvenin ve celadetin kendisinde olmadığını düşünüyor ve bu yüzden seni kaybetmekten korkuyordur. Fakat kıskançlığını gösteren erkek yumruğunu masaya vurur, pembe dizilerde olduğu gibi entrikalar peşinde koşmaya uğraşmaz.

Bir kere erkek eşinin üzerinde otorite kurmuşsa bir şeyden şüphelenmesine gerek yotkur. Kuramamışsa da, hanımıyla ilgilenmeyip içki kadehleri içinde kulaçlar savururken herhalde hanımı da kendini anlayacak, eşinde göremediklerini gösterecek arkadaşlar bulmaktan imtina etmeyecektir.

Şu hayatta en tiksindiğim insan türü pısırık ve korkak insanlardır...

Yorum

Çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama -yazdınsa da ben göremedim- kendi ekonomini eline al, ayrıl ve ailenle barış.

Yorum

kızım 3 yaşını bitirmek üzere 4e girecek yılbaşında umarım kızım için ve benim için doğrusu ve hayırlısı ne ise onu yaşarım ama artık bu duygudan kurtulmak istiyorum yani hislerim kalmadı ona karşı bunu zorlayamamki
                          :cry:

Yorum

kızım 3 yaşını bitirmek üzere 4e girecek yılbaşında umarım kızım için ve benim için doğrusu ve hayırlısı ne ise onu yaşarım ama artık bu duygudan kurtulmak istiyorum yani hislerim kalmadı ona karşı bunu zorlayamamki
                            :cry:
                            O zaman sana tavsiyem; "zararın neresinden dönülse kârdır" misali bir an önce olayı noktalayıp kendin ve kızın için temiz ve beyaz bir sayfa açman...

Yorum

geçerli bir sebep bulmam lazım ona göre ne olabilir ? kabul etmiyor içki meselesini sana zararımmı var diyor pasifliğine gelince ben buyum ne yapabilirim diyor acıyorum ona resmen! geleceğe dair bir düşüncen varmı diye soruyorum yok diyor ne olabilirki diyor bana yaaa aklım almıyor bunu! öyle bişey olmalıki artık onun yüzünden ayrılmalıyım yani sebep o olmalı o istememeli beni! buna bi çözüm bulun ne olur ! ona acımaktan hayatımı zehir etmekten ve kendimi suçlu hissetmekten bıktım artık nerdeyse benim yüzümden
                              içiyor diyebilecek hale geldim yaaa :cry: insan eşinin bir bayana aşık olmasını istermi ben istiyorum gözden çıkardım artık inanın çıkardım!

Yorum

İşleniyor...
                              X