Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sitemizle (Psikoloji PORTALI ) Nasıl Tanıştınız?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sitenizle tamamen tesaduf eseri nette gezerken tanıştım .Şu anki uyeligim yeni olmasına karşın 2007 den beri siteye uyeyim ,ne yazıkki o donemden geride omen ,iyimser ve psk.seyfettin ve kattre kalmış .

Aradan geçen bunca zaman zarfında kendilerini tanımaktan çok mutlu oldugum ,acılarımızı sevinçlerimizi paylaştıgımız bir aile oldugumuz bir çok arkadaşımız aramızdan uzaklaşmış,hepsi bir taraflara savrulmuş .

Bunca zaman geçmesine ragmen o eski sıcak gunleri unutamıyorum ,geriye dondugum şu gunlerde site sanki bambaşka bir site olmuş .Çok çok degişmiş ,eski gunlerdeki o saygı sıcaklık kaybolup gitmiş .

İnşallah gunun birinde eski arkadaşlarımla bir araya gelebilmek nasip olur ,eger bu mesajımı okuyan olursa beni nerede bulacaklarını biliyorlar .

Yine aynı sitede eski gunlerdeki gibi aynen devam edip gidiyoruz ,sizleride aramıza bekleriz .
    ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

• Megan ben o siteye giremiyorum ...... şifremi unuttum yeni şifre veriyor benim bura açmıyor üzgünüm .....
      GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
        Megan ben o siteye giremiyorum ...... şifremi unuttum yeni şifre veriyor benim bura açmıyor üzgünüm .....

Hangi site kattre?
        Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

• Elimde üst üste kitaplar taşırken çarpıştık..

Yorum

• Eski kız arkadaşım burdandı, ama saçma bir konuyla üye olmuştum sanırım dfdfsdf
            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

• Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum ama bu siteyle sf'li olduğumu farkettim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cevizli sucuk
                mutsuzluğumun doruklarındayken tanıştık.neden mutsuz olduğumu araştırıyordum....
                forum bağımlılık yapıyor mu merak ediyorum..

belli bir süre sonra anlatacak pek fazla bişeyin olmadıgını fark ettiğiniz zaman pasif kullanıcı olarak ara sıra girrersin...

Yorum

• google a babamı öldürmek istiyorum yazdım ve kendimi burda buldum

Yorum

• sevgilim yanlışlıkla hamile kalmıştı. çocuğu aldırmaya karar verdik. çocugu aldırmak için hastanedeyken psikoloji forumu da ordaydı. kendisiyle konuşmuştum biraz. o zamandan beri tanışıyoruz.

Yorum

• ilaç prokpektüsü ararken sitenin linki karşıma cıkınca tıkladım
                      Aşk başlamadan güzel,
                      Kalplerde heyecan
                      Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
                      Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
                      Başkaları görmesin diye çabalayış,
                      Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
                      Aşk başlamadan güzel....

Yorum

• e- psikoloji forumu sayesinde

Yorum

• Ben de annemin kullandığı bir ilaçla alakalı araştırma yaparken rastladım bu siteye. Her sıkıntımda yardımcı olabilecek birilerini mutlaka buluyorum. Teşekkürler...
                          Sevgileri yarınlara bıraktınız;çekingen,tutuk,saygılı...

Yorum

• Hastalığımı araştırırken buldum bu siteyi.

Yorum

• ankete katıldım.Arama motoruydu galiba cünkü psikolog bölümlerini mi arastırıyordum ne burası cıktı.
                              Hayatta tek pişmanlığım , pişman olurum diye yapmadıklarımdır.

Yorum

• Arkadaş-dost tavsiyesi

Yorum

İşleniyor...
                                X