Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sitemizle (Psikoloji PORTALI ) Nasıl Tanıştınız?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Google'da Sosyal Fobi ile ilgili araştırma yaparken buldum. Biraz inceledikten sonra kayıt oldum.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Starless View Post
      Google'da Sosyal Fobi ile ilgili araştırma yaparken buldum. Biraz inceledikten sonra kayıt oldum.
      sonuçççççççççççççç

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Starless View Post
        Google'da Sosyal Fobi ile ilgili araştırma yaparken buldum. Biraz inceledikten sonra kayıt oldum.
        hoşgeldin arayan buluyor ne güzel...

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

• Arama motorlarında gezinirken sosyal fobi ile ilgili yardım , benim gibi insanlar vs arıyordum siz çıktınız karşıma başka bir foruma üyeydim sırf bu sosyal fobi ile alakalı uzun zamandır girmiyorum oraya yıllardır buraya gireyim dedim kendim gibi arkadaşları görünce..

Yorum

• Googleye bi sorunumu yazdim.bu sitede acilmis bi konu basligi da arama sonuclari arasindaydi.girip okudum.sonra siteye goz gezdirdim biraz.ara ara yardim alabilecegim bi site olabilecegini dusundum ve uye oldum.
            Beni siteye ceken seylerden biri de psikoli gibi hassas bi konuda acilan tum basliklara bi sekilde bilgiler tavsiyeler oneriler seklinde yardim edilmeye calisilmis, konu her ne olursa olsun pas gecilmemis.
            Ortam her ne kadar sanal olsa da arkasinda gercek insanlar var ve yazilanlar gercek hayatlara ait. Belki ben de yazilanlarda bi parca kendimi bulur belki de bir seylerden ders alirim..
            Emeginize saglik..
            Siz benim neler cektigimi nerden bileceksiniz..

Yorum

• Çok eski üyelerdenim. İlk girdiğim kadar yoğun ziyaret etmiyorum sayfayı ama ara ara bakınıp eski günlerimi hatırlıyorum.
              Yanlış hatırlamıyorsam; depresif bir moddayken çözümü araştırmak istedim ve bu forum sayfasını buldum. Çok güzel vakit geçirmiştim bu forum sayfasında, unutamam.

Yorum

İşleniyor...
              X