Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sitemizle (Psikoloji PORTALI ) Nasıl Tanıştınız?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

google den. psikoloji yazdım ve bu şekilde tanıştım siteyle..
    ve müdaviniyim. 8)

Yorum

Nasil buldugumu hatirlamiyorum gercekten. Google olabilir.

Yorum

Ablamın yönlendirmesiyle .İkimizinde psikolojiye merakı vardır .O buraya üyeydi bana tavsiye etti ve bende üye oldum.Ve şimdi diyorum ki iyi ki üye olmuşum.Burası gerçekten çok başka ,çok güzel.Çok seviyorum ben burayı.

Yorum

Geçen sene kasım ayında "Çekingen kişilik bozukluğu" hastalığını ararken googden, bu siteye rastladım ve üye oldum.

Yorum

psikolojiyle ilgili bişeyler arıyordum google de. ilk sıralarda buranın linki vardı. girdim, gördüm, beğendim, üye oldum.

Yorum

insan psikolojisi ilgi alanımdı... arama motorunda gördüm..

Yorum

efexor hakkında :arrow: google :arrow: portal

Yorum

google :arrow: search "psikoloji" :arrow: önüme ilk çıkan site...
                  hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

tşkler...

yolda yürürken ayağım takıldı ve yere düştüm :cry: yere düşmemle beraber yıldızlar çıktı başımda :roll: sonra birde baktım www.psikoloji.gen.tr yazıyor :lol: şaka tabiki çok sevdiğim değer verdiğim ama asla çözemediğim keşke hayatımda hep onun gibi kişiler yer alabilse yanıbaşımda snyy davet etti beni tşkler snyy...
                    ON YARGIYI YIKMAK,ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA ZORDUR

Yorum

Bu sitenin adını yakın bir arkadaşımdan duymuştum.Elimden geldiğince inceledim ve beğendim.Bazı gereksinimlere uygun bir yer.

Yorum

Google da dolanırken bulmuştum
                        iyikide bulmuşum....

Yorum

arama moturu.na (google) psikolojik forum yazmıştım..iyiki de yazmışım:P

Yorum

kullandığım bir ilacı(paxil) araştırırken bu siteyi buldum..iyiki bulmuşum
                            Son pişmanlık neye yarar......

Yorum

bende bölümümle ilgili siteler araştırıyodum bir baktım ki burdayım
                              <div>bu da gelir gecer diye inanmazsam nasıl yaşarım?</div><br />

Yorum

ben google a psikoloji forum yazmıştım ilk çıkana tıklamıştım ve işte burdayım :lol:

bu arada psikolog sen gerçek hayatta psikolog musun yoksa webmaster mı yoksa hem webmaster hem psikologmu

Yorum

İşleniyor...
                                X