Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
sürekli intihar eğilimi gösterdiğim depte taban yaptığım ilk depresyonlu günlerimde kafamı dağıtmak düşüncelerimden uzaklaşmak için nette depresyon ile ilgili bilgilere ulaşmak amacıyla google da depresyon yazıp taradım. bu forumda yazılmış bi mesajı okumak için tıkladım. sonra bir çok yazı açılmış başlık buldum üylerin yaklaşımı çok güzeldi hemen üye oldum tanışma köşesi slm kelam ve ruh halimi anlattım. bir çok üye o kadar yakın ve anne şevkatiyle yaklaştı ki kopamaz oldum. düşüncelerimden sıyrıldığımı farkettim. hiç uyumadığım ilk üç gün boyunca sürekli sitedeydim. sonraki günlerdede uykuda sorun yaşıyordum ve yine burdaydım. şimdi o günlere göre çok iyiyim eskisi kadar olmasada yine sitedeyim. bana çok faydası oldu bu yüzden siteye ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Kucuk ınsanların golgelelerının buyuk oldugu yerde,gunes batıyor demektır
kendimi berbat hissettiğim, anksiyetenin tepe yapıp doktorun yine antidepresan verdiği berbat bir günün akşamında,,google a yazılmış bir "psikoloji" kelimesinin akıbetidir
hıı ne değişti,,hayatıma mükemmel iki insan girdi,,artık hastalık falan umrumda değil bir de hemen her gün buradayım
Yorum