Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sitemizle (Psikoloji PORTALI ) Nasıl Tanıştınız?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: naturel
    google iyki varsın...

Arkadaşım naturele katılıyorum ...... google iyi ki varsınnn............

Yorum

bende goggle sayesinde tanıştım, bipolar bozukluk hakkında arama yaparken...

Iyiki de tanışmışım, iyi ki varsınız arkadaşalr...Bu siteyi oluşturan herkese de çok çok teşekkür ederim....

Sevgiyle kalın...

Yorum

uzun lafın kısası çoğumuz google sayesinde burdayız

Yorum

başka bir psikoloji sitesinde dost siteler bölümünde buldum.
          Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

sürekli intihar eğilimi gösterdiğim depte taban yaptığım ilk depresyonlu günlerimde kafamı dağıtmak düşüncelerimden uzaklaşmak için nette depresyon ile ilgili bilgilere ulaşmak amacıyla google da depresyon yazıp taradım. bu forumda yazılmış bi mesajı okumak için tıkladım. sonra bir çok yazı açılmış başlık buldum üylerin yaklaşımı çok güzeldi hemen üye oldum tanışma köşesi slm kelam ve ruh halimi anlattım. bir çok üye o kadar yakın ve anne şevkatiyle yaklaştı ki kopamaz oldum. düşüncelerimden sıyrıldığımı farkettim. hiç uyumadığım ilk üç gün boyunca sürekli sitedeydim. sonraki günlerdede uykuda sorun yaşıyordum ve yine burdaydım. şimdi o günlere göre çok iyiyim eskisi kadar olmasada yine sitedeyim. bana çok faydası oldu bu yüzden siteye ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
            Kucuk ınsanların golgelelerının buyuk oldugu yerde,gunes batıyor demektır

Yorum

google sayesinde.ama iyiki bulmuşum bu siteyi..

Yorum

Siteyle Bi Arkadasım Sayesinde tanıştım.. Sağolsun her konuda desteği vardı bana tavsiye etti bende üye oldum..

Yorum

canım sıkılıyodu google ye canım sıkılıyo yazıvermişim sonada bu sıcacık siteyi buldum işte öle
                  <div><br />SOYLESEM TESIRI YOK SUSSAM GONUL RAZI DEGIL<br /><br />LET ME FREE</div>

Yorum

ben

Ben paxil ilaç kullanıyorum.google bu ilacın adını yazdım ve siteyi gördüm.Bu sayede gelmiş oldum.

Yorum

googleda efexoru ararken burayı buldum(:
                      Yaşamak Güzeldir; Çünkü, Teker Teker Tüketilen Günlerin Ardından Ebedî Hayat Başlayacaktır!...

Yorum

kendimi berbat hissettiğim, anksiyetenin tepe yapıp doktorun yine antidepresan verdiği berbat bir günün akşamında,,google a yazılmış bir "psikoloji" kelimesinin akıbetidir

hıı ne değişti,,hayatıma mükemmel iki insan girdi,,artık hastalık falan umrumda değil bir de hemen her gün buradayım

Yorum

psikoloji ile ilgili kitaplar arıodum google dan şans eseri bu siteyi gördüm ve hemen üye oldumm.şu anlık gayet memnunum))
                          değer vermek sadece matematikte işe yarar

Yorum

çok komik ama google canım bugun çok sıkkın yazdığım bir gündü ve bu siteyi buldum. iyiki bulmuşum.
                            dostluk eskidendi o da &ccedil;ocuklukta kaldı...<br />

Yorum

selam

google den. psikoloji yazdım ve bu şekilde siteye üye oldum

Yorum

selam

google den. psikoloji yazdım ve bu şekilde sıteyle tanıştım

Yorum

İşleniyor...
                                X