Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bulunmaz hint kumaşı sanki

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bulunmaz hint kumaşı sanki

kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyormusunuz ben kendimi çoğu zaman oyle sanıyorum ve nefret ediyorum bundan sanki herkes bana ölüp bayılmak zorunda
    0
    a:2:{i:971;a:5:{s:12:"polloptionid";i:971;s:6:"nodeid";s:6:"522215";s:5:"title";s:6:"a)evet";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:972;a:5:{s:12:"polloptionid";i:972;s:6:"nodeid";s:6:"522215";s:5:"title";s:7:"b)hayır";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    0%
    0

falanca kafeye takılmak, filanca dergide yazmak, feşmekan mağazadan alışveriş yapmak vs. için ön koşul olarak kendini bulunmaz hint kumaşı sanmanın gerektiği bir vasattayız dostum. saçmalama

Yorum

Yok ben bildik, sıradan bir insanım kumaşlarla alakam yok

Yorum

aslında güzel bir duygu ama abartmadan yaşanırsa hoş olur inanılmaz bir öz güven bazen komik durumlara yol açabilir dikkat....

Yorum

Kendini bulunmaz hint kumaşı sandığı için bazı insancıklar...."ben" diye diye kendilerini nimetten sayıp ortalıkta gezinirler....maddi manevi herşeyin en iyisine layık olduklarını düşünürler....ama acaba onları hakederlermi?

Hayat kimisine cömert kimisine cimri davranıyor....hint kumaşı ya da amerikan bezi yada patiska ol....hiç farketmez.....insani değerlerini kaybetme yeter arkadaşım.....
          yarın çok geç olabilir...

Yorum

Niye öyle sanıyosun kendini?

Yorum

Hiç kimse vazgeçilmez yada bulunmaz değildir.. Yeri gelir o olmadan olmaz dediğin insanlar hayatından gittiğinde bir şekilde devam edersin.. Hayatın kanunu bu, kimse bulunmaz hint kumaşı değildir..

Yorum

hani bi bi sözü vardı hatırladığım kadarıyla yazayım
                ''birzamanlar kendimi bulunmaz hint kumaşı sanmıştım..kaç metredirki benim yokluğum?? benden hiç yok sanmıştım.. benim yokluğumdan dünyaya bir elbise çıkar sanmıştım...dünyanın çıplaklığını görüpte utanmadan... sonunda zamanla bende alıştım bi hiç olduğuma....''

yani kendini hint kumaşı sananlar belli süre sonrada bi hiç olarak görürler
                ikiside yanlış arkadaşım orta yolu bulmak lazım demiiii kimine göre olmazsa olmazdırsın ölüp bayılırlar sana.. kimine görede varlığınla yokluğun birdir...
                <div><br />SOYLESEM TESIRI YOK SUSSAM GONUL RAZI DEGIL<br /><br />LET ME FREE</div>

Yorum

hayatında iki tane kadın,ikiside aciz ve sana muhtaç bi şekilde
                  kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetmen çok doğal....
                  <div>VAZGECILMEZ MISIN AMANNN???</div>

Yorum

Mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla doludur.
                    Sonuç: Bulunmaz Hint kumaşı olmak yetmez, her yerde aranan Hint kumaşı olmak daha iyidir. En azından vazgeçilmezliğe yaklaştırır.

Yorum

kendimi bulunmaz hint kumaşından olduğunu düşünmüyorum...
                      hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance
                        Yok ben bildik, sıradan bir insanım kumaşlarla alakam yok
                        Allah iyiliğini versin fire..
                        Şu hasta halimle güldürdün ya beni )))

Yorum

Bu dünyada benim bir eşimin, benzerimin daha olduğunu düşünmüyorum ))

Ama, bu durum bulunmaz hint kumaşı olduğum anlamına gelmez. :idea:

Her bakımdan, benden çok çok daha mükemmel insanların var olduğuna inanıyorum.

Demek istediğim,

Üstünlük anlamında değil, farklılık anlamında.

Yorum

Re: bulunmaz hint kumaşı sanki

Orjinal yazı sahibi: memofi
                            kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyormusunuz ben kendimi çoğu zaman oyle sanıyorum ve nefret ediyorum bundan sanki herkes bana ölüp bayılmak zorunda
                            bu düşüncenden nefret ediyo olmasan, kendini böyle sanmanın hiçbi zararı yok ki? sıkma kendini ..bırak böyle düşün,,
                            derdim ama,, bunu istemiyosun,

peki, böyle hissetmene sebep olan düşüncelerin neler?

Yorum

İşleniyor...
                            X