tv veya pc nin başında olurum bazende kitap okurum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AKŞAMLARI NE YAPIYORSUNUZ?
Collapse
X
-
Hiç televizyon izlemiyorum. Akşamları bilgisayar başındayım genelde, internete giriyorum ve saatlerce kalıyorum bilgisayar başında, bu beni çok rahatsız ediyor
Sevgili ismenehacet, paylaşımın için sağol, vaktimi boşa harcadığımı tekrar hatırlamış oldum sayende... Kendime gelmeliyim artık, boşa harcayacak vaktim yok.KİŞİYİ NASIL BİLİRSİN? KENDİN GİBİ...
Yorum
-
grafik işleri ile uğrasıyorum Rsim Ciziyor Resimler üzerinde oynuyorum sıkıldıkça msn takılır Bazanda aklıma gelen bir kaç bir şey arastırmak için İçin internette geziyorum
karsıma takıldığım forumlar gelir oralarda ilgimi çeken bir konu varsa cevaplayıp bir daha arayısa cıkıyorumsadece susarak özlüyorum seni....
Yorum
-
işden geliyorum içeriye girip biraz sohbet ediyorum annemle babamla,on onbeş dakika ve yemek faslı filan.daha sonrta misafir gelmediği sürece pc başındayım.aslında bundan çok rahatsızlık duymaya başladım çünkü önceden kitap okumaya çok zaman ayırır iken,şimdi çok nadir elime alır oldum.ve henüz okumadığım yaklaşık yedi sekiz adet kitabım duruyor :?Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum
-
Benim görev yaptığım ilçe şehir merkezine 45 km. mesafede... Her Sabah 06.30 da yola düşerim, akşam l8.30 da evde olurum... Yemek, çay v.s. bakarım tv de nitelikli yazarlardan konuşan varsa onları dinlerim... Yok eğer tv de kayda değer bir şey bulamazsam... Bazen elime bir kitap alır geçer bir köşeye uykum gelene kadar okurum... Bazen de Ud'umu elime alır, o gün hangi makam takıntı halinde ise o makamdan başlarım, birşeyler çalıp söylemeye... Bazı günler kemanımı elime alır, şöyle bir girerim, ama bir daha işin içinden çıkamam, Şöyle ki; eğer o gün ruh halim iyi ise iyi çalarım, yok moralim bozuk ise; akordunu bile tutturamam... İşte böyle; leyleğin ömrü lak lak la derler ya...Benim ki de işte öyle birşey...Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Mevlana)
Yorum
Yorum