Orjinal yazı sahibi: sizopantera
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
erkek üyelere anket
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: HeaDDaTAralarında bulunması en zor olan orjinal bir sarışındır. Esmer yada kumral ülkemizde bol miktarda bulunabilirken orjinal bir sarışına raslamak oldukça zordur. Bende bir erkek olarak zoru severim
Yorum
-
bayanlar esmer erkeklerden hoşlanıyor ama türk erkeğinin gönlünde nedense hep bir sarışın kadın var
nedense tanıdığım sarışın kadınlarda hep soğuk buzdolabı gibi tiplerdir :lol: :lol:
türkiyede sarışın az olduğu için bence türk erkekleri sarışın kadın tercih ediyorlar yabancı erkeklerde esmer kadınlara bayılıyor çünkü onlardada her yer sarışın dolu :lol:
ama benim tercihim her zaman esmer erkeklerden yanadır eşim de tam anlamıyla benim tipim başka bir erkeğe aşık olamam çok uzak bir düşünce geliyor bana..
esmer, kıvırcık saçlı, koyu yeşil gözlü, sporcu ve kaslı daha ne isterim dimi :lol: :lol: :lol:Güneş burada da var, ta ki batana kadar.......
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _Scylla_Orjinal yazı sahibi: sporcubayanlar esmer erkeklerden hoşlanıyor ama türk erkeğinin gönlünde nedense hep bir sarışın kadın var
nedense tanıdığım sarışın kadınlarda hep soğuk buzdolabı gibi tiplerdir :lol: :lol:
türkiyede sarışın az olduğu için bence türk erkekleri sarışın kadın tercih ediyorlar yabancı erkeklerde esmer kadınlara bayılıyor çünkü onlardada her yer sarışın dolu :lol:
ama benim tercihim her zaman esmer erkeklerden yanadır eşim de tam anlamıyla benim tipim başka bir erkeğe aşık olamam çok uzak bir düşünce geliyor bana..
esmer, kıvırcık saçlı, koyu yeşil gözlü, sporcu ve kaslı daha ne isterim dimi :lol: :lol: :lol:
1-) Sarışınlar nedense erkeklere değilde (genelde esmer) kızlara hep soğuk gelirler.
2-) sarışın dediğin yapay değil gerçek olmalıdır. çünkü esmer bir tene sarı saç yapanlar çok korkunç oluyor. alakasız bi'şey ortaya çıkıyor.
3. Buzluk değilim sana öylesi denk gelmiş belli ki
doğal sarışın neyse de o yapay sarışınlar hele de dediğin gibi siyah saçlarının üstüne sarıyı boyuyorlar yaa çok kötü bir görüntü oluyor bence herkes en doğal yaratıldığı haliyle güzeldirGüneş burada da var, ta ki batana kadar.......
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _Scylla_Orjinal yazı sahibi: sporcuOrjinal yazı sahibi: _Scylla_Orjinal yazı sahibi: sporcubayanlar esmer erkeklerden hoşlanıyor ama türk erkeğinin gönlünde nedense hep bir sarışın kadın var
esmer, kıvırcık saçlı, koyu yeşil gözlü, sporcu ve kaslı daha ne isterim dimi :lol: :lol: :lol:
1-) Sarışınlar nedense erkeklere değilde (genelde esmer) kızlara hep soğuk gelirler.
2-) sarışın dediğin yapay değil gerçek olmalıdır. çünkü esmer bir tene sarı saç yapanlar çok korkunç oluyor. alakasız bi'şey ortaya çıkıyor.
3. Buzluk değilim sana öylesi denk gelmiş belli ki
doğal sarışın neyse de o yapay sarışınlar hele de dediğin gibi siyah saçlarının üstüne sarıyı boyuyorlar yaa çok kötü bir görüntü oluyor bence herkes en doğal yaratıldığı haliyle güzeldir
Bilemem bi' garezi olan oluyor mutlakaGüneş burada da var, ta ki batana kadar.......
Yorum
Yorum