Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erkek üyelere anket

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Re: erkek üyelere anket

Orjinal yazı sahibi: destiny89
    hangi tarz bayanlardan hoşlanıyorsunuz :?:
    Kusura bakmayin ama bu soru bana "Ne tarz ayakkabidan hoslanirsiniz?" gibi geldi. Acik acik "Ne renk kadindan hoslanirsiniz?" diye sormussunuz. Tuhaf bulmak bir yana; son derece itici ve mide kaldirici buldum bu anketimsi basligi.

Yorum

Kadın (veya erkek) bir araba değildir ki rengi, modeli, kaç kilometrede olduğu vs. gibi unsurları olsun. Kadın kadındır ve bir insandır. Eğer bir kadına kalbin ısındıysa ısınmıştır, ısınmadıysa da ısınmamıştır. Bence saçının, kaşının gözünün rengi bunda pek belirleyici unsur olmuyor. Sarışın kadınların hepsi şöyle, esmer kadınlar ise böyledir gibi bir kategorileme şekli gerçekten çok sığ ve anlamsız oluyor.

Fakat madem konu açılmış bir yorum da biz yapalım; ayıptır söylemesi bana göre kadın dediğin şöyle çıtı pıtı, ufak tefek ve minyon olacak. Açık konuşmak gerekirse bir yorum yapacak olsam, fiziksel olarak bakınca ben kadının böyle olanını çekici bulurum. Tabi bu da tek başına bir etken olmaz. Kadın, daha doğrusu insan çekici olmak için önce zeki olmalı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tugrul_Sad
        ayıptır söylemesi bana göre kadın dediğin şöyle çıtı pıtı, ufak tefek ve minyon olacak.

Tugrul bey, bir ricam var. Lutfen artik "citi piti minyon kadin" durumunu konu etmeseniz...... Gercekten allerjik reaksiyon olarak gulme krizine giriyorum..... Aciyin moderatorunuze.

Yorum

Kadın (veya erkek) bir araba değildir ki rengi, modeli, kaç kilometrede olduğu vs. gibi unsurları olsun. Kadın kadındır ve bir insandır. Eğer bir kadına kalbin ısındıysa ısınmıştır, ısınmadıysa da ısınmamıştır. Bence saçının, kaşının gözünün rengi bunda pek belirleyici unsur olmuyor. Sarışın kadınların hepsi şöyle, esmer kadınlar ise böyledir gibi bir kategorileme şekli gerçekten çok sığ ve anlamsız oluyor.

Fakat madem konu açılmış bir yorum da biz yapalım; ayıptır söylemesi bana göre kadın dediğin şöyle çıtı pıtı, ufak tefek ve minyon olacak. Açık konuşmak gerekirse bir yorum yapacak olsam, fiziksel olarak bakınca ben kadının böyle olanını çekici bulurum. Tabi bu da tek başına bir etken olmaz. Kadın, daha doğrusu insan çekici olmak için önce zeki olmalı...
          çıtı pıtı kadından hoşlanan türk erkeği nadirdir genelde balık et tarzına rağbet var

Yorum

Kadın, daha doğrusu insan çekici olmak için önce zeki olmalı...
            Asıl cevap bu bence..Tüm cevapları sıfırlayan en doğru cevap
            Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Re: erkek üyelere anket

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
              hangi tarz bayanlardan hoşlanıyorsunuz :?:
              Kusura bakmayin ama bu soru bana "Ne tarz ayakkabidan hoslanirsiniz?" gibi geldi. Acik acik "Ne renk kadindan hoslanirsiniz?" diye sormussunuz. Tuhaf bulmak bir yana; son derece itici ve mide kaldirici buldum bu anketimsi basligi.
              adı üstünde anket amaç mide bulandırmak değil istatiksel olarak çoğunluğun cevabını görmek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
                Tugrul bey, bir ricam var. Lutfen artik "citi piti minyon kadin" durumunu konu etmeseniz...... Gercekten allerjik reaksiyon olarak gulme krizine giriyorum..... Aciyin moderatorunuze.
                Estağfirullah, moderatörümüzün acınacak durumda olduğunu düşünmüyorum, neden acıyayım ki? Fakat burada bir konu açmışlar, ben de kendi düşüncemi söyledim. Olay bu...

Yorum

çıtı pıtı kadından hoşlanan türk erkeği nadirdir genelde balık et tarzına rağbet var
                  Sapına kadar Türk erkeğiyim, lakin zevkler ve renkler tartışılmaz...

Yorum

hmmm, garip bir iddia... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
                    just a smile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crystalsun
                      hangisi garip

Yorum

hangisi garip
                        tuğrul un iddiası :lol:
                        just a smile

Yorum

hangisi garip
                          bana da garip geldi :S erkekler genelde hafif toplu istiyo bununn nedenini de çözemedim tuğrulun dediği gibi çıtı pıtı istenmesinin nedenin i de..

Yorum

hangisi garip
                            bana da garip geldi :S erkekler genelde hafif toplu istiyo bununn nedenini de çözemedim tuğrulun dediği gibi çıtı pıtı istenmesinin nedenin i de..
                            hayır ben onu demiyorum,, kimsenin sapı, ipi, çöpü, dibi neymiş bizi ilgilendirmez yani, bence kendinize saklayın bu tip tartışma yarataiblecek konuları...
                            just a smile

Yorum

Benimki bir iddia falan değil, garipsenecek bir durum da yok ortada... Concon kılıklı erkek müsvettelerinden oldum olası gıcık alırım ve gördüm mü cinlerim tepeme çıkar...

Diğer mevzuya gelince; ufak tefek kadınları tercih etmem neden bu kadar uzadı inanın anlayamadım.

Yorum

Simdiye kadar Portal ahalisi bu tercihinizi ezberledi de o yuzden Tugrul Sad. Dedim ya artik bana aciyin..... n'olur minyon kadin yazmayin...... baska seyler yazin.... siz siir yazin en iyisi...... deniz feneri de olmasin, daha gercekci olsun.. bir de irkci soy-sopcu olmasin, yumusak takilin......... biz okuruz.

Yorum

İşleniyor...
                                X