Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erkek üyelere anket

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
    Simdiye kadar Portal ahalisi bu tercihinizi ezberledi de o yuzden Tugrul Sad. Dedim ya artik bana aciyin..... n'olur minyon kadin yazmayin...... baska seyler yazin.... siz siir yazin en iyisi...... deniz feneri de olmasin, daha gercekci olsun.. bir de irkci soy-sopcu olmasin, yumusak takilin......... biz okuruz.
    Bu konuyu ben açmadım. Bir arkadaş açmış ve ben de görünce cevabımı yazdım. Zevklerin ve renklerin tartışılamayacağı aşikârdır. Benim zevkim bu, ötesi yok...

Şiir yazıyorum zaten, güzel oluyor. Seviyorum şiir yazmayı... Fakat korkarım sizin bahsettiğiniz türden şiirler yazamayacağım. Çünkü o, hiç tarzım değil. Şiir dediğinin içinde olabildiğince düş ve kurgu gücü olmalıdır. Oysa bu sizin gözünüzde şiiri gerçekçilikten uzaklaştırıyor.

Yorum

Bilmem..... benim favorim Baudelaire.... Plath da var..... onlari gercekci buluyorum..... Gercekci siir oluyor yani; gayet de guzel oluyor...... Haklsiniz, sonucta zevkler ve renkler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
        Bilmem..... benim favorim Baudelaire.... Plath da var..... onlari gercekci buluyorum..... Gercekci siir oluyor yani; gayet de guzel oluyor...... Haklsiniz, sonucta zevkler ve renkler.
        yalnız onlar düş gücüyle, türkçülüğü birleştirmiyolarsa tuğrul okumaz onları ben sana söyleyeyim. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
        just a smile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crystalsun
          yalnız onlar düş gücüyle, türkçülüğü birleştirmiyolarsa tuğrul okumaz onları ben sana söyleyeyim. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
          Hayatınız boyunca bir kere bile görüp konuşmadığınız, aynı ortamda bulunmadığınız ve muhtemelen bulunamayacağınız bir kişi hakkında böyle hüküm vermenin ne kadar saçma olduğunu sanırım anlatmama gerek yoktur.

Ben, sanatsal değeri olan ve iyi iş çıkardığını düşündüğüm tüm sanatçıların yapıtlarını okurum. Türklükle bunun bir ilgisi yoktur. Sanat evrensel bir kavramdır.

Söz konusu kişilere gelince; Charles Baudelaire, şiirlerini benim de sevdiğim ünlü bir Fransız şairdir. Kötülük Çiçekleri adlı şiir kitabını 3 haftada okuyup bitirdim... Sylvia Plath ise, bana göre Charles Baudelaire'e göre daha az uzman bir şairdir fakat onun da güzel şiirleri vardır. Sylvia Plath'ın "Üç Kadın" adlı kitabı da yine okunmaya değerdir...

İster yerli, ister yabancı olsun kaliteli olduğunu düşündüğüm her eseri okurum. Örneğin benim en beğendiğim yazar Jack LONDON'dur ve bu kişi Türk değildir. Sanırım beni, bağnaz bir softa ile karıştırıyorsunuz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tugrul_Sad
            Hayatınız boyunca bir kere bile görüp konuşmadığınız, aynı ortamda bulunmadığınız ve muhtemelen bulunamayacağınız bir kişi hakkında böyle hüküm vermenin ne kadar saçma olduğunu sanırım anlatmama gerek yoktur.

Ben, sanatsal değeri olan ve iyi iş çıkardığını düşündüğüm tüm sanatçıların yapıtlarını okurum. Türklükle bunun bir ilgisi yoktur. Sanat evrensel bir kavramdır.

Söz konusu kişilere gelince; Charles Baudelaire, şiirlerini benim de sevdiğim ünlü bir Fransız şairdir. Kötülük Çiçekleri adlı şiir kitabını 3 haftada okuyup bitirdim... Sylvia Plath ise, bana göre Charles Baudelaire'e göre daha az uzman bir şairdir fakat onun da güzel şiirleri vardır. Sylvia Plath'ın "Üç Kadın" adlı kitabı da yine okunmaya değerdir...

İster yerli, ister yabancı olsun kaliteli olduğunu düşündüğüm her eseri okurum. Örneğin benim en beğendiğim yazar Jack LONDON'dur ve bu kişi Türk değildir. Sanırım beni, bağnaz bir softa ile karıştırıyorsunuz.

"Ne renk olursa olsun kaşın gözün
            Karşındakinin gördüğüdür rengin.."

bu geldi şimdi aklıma tuğrul, ne olursan ol... bizim anlayabildiğimiz, bize anlatabildiğiin insansın.... karıştırma meselesi değil, yanlış anlatıyorsun
            just a smile

Yorum

"Ne renk olursa olsun kaşın gözün
              Karşındakinin gördüğüdür rengin.."

bu geldi şimdi aklıma tuğrul, ne olursan ol... bizim anlayabildiğimiz, bize anlatabildiğiin insansın.... karıştırma meselesi değil, yanlış anlatıyorsun
              Kimse kimseyi bir internet forumundan tanıyamaz, onu geçeceksin. Burada, sadece açılmış konular hakkındaki görüş ve düşüncelerimiz yazıyoruz. Hiç kimse bu şekilde tanınmaz. Ben de tanınmam, sen de tanınmazsız, bir başkası da tanınmaz...

Sizlere kendimi ne şekilde anlattığımı bilemiyorum ama bununla çok da ilgilenmiyorum. Burada yazıp çiziyoruz işte, hepsi bu...

Yorum

İşleniyor...
              X