Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siagara kullanıyormusunuz . nasıl bir psikolojik etkisi var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Siagara kullanıyormusunuz . nasıl bir psikolojik etkisi var

arkadaşlar 3 hafta sonra yine leimde sigara .. nedir bu bağımlılığın sebebi ? psikolojik olarak ?
    0
    a:2:{i:1004;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1004;s:6:"nodeid";s:6:"522224";s:5:"title";s:17:"evet kullanıyorum";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:1005;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1005;s:6:"nodeid";s:6:"522224";s:5:"title";s:17:"hyr kullanmıyorum";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    0%
    0
    <div>Dusuncelerınızın sorumlulugunu alın</div><br />

Valla artık bu yasadan sonra bağımlı mağımlı kalmıcak sanırım asıl onu soralım bence..

Yorum

üç hafta içmedin ve yenidenmi başladın? :roll:
      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

ben 20 yaşından beri içiyorum ...yaş geldi 50 ye ...şimdi yasa falan bana yasak getiremez ..artık yaşım icabı şimdi olmadı iş için bir yer gittim

kapının önünde yakıyorum valla ...eskidn olsa ki çok ayıplardım yapanı bana avam gelirdi ..

ama ne yapayım şimdi hem manik hem sigara yasgı ..

zaten kızım hasta benim mazeretim var degilmi???

Yorum

ben kullanırım arada bir,alkolde öyle çok nadiren,ama ben şuna inanırım hiç birşey beni bağımlı yapamaz ve hiç anlam verememişimdir esir düşenlere....bence karar verme ve irade meselesi diye düşünüyorum...sadece bu konuda değil tabi birçok şeyde irade meselesi kilo vb gibi örnek olarak tabi,birtek yenik düştüğüm şey bağımlısımıyım yoksa esirmiyim bilemiyorum hayallerim ve aşk bunlara yenik düşüyorum kafamdan atmak istesemde atamıyorum düşünecek olursam sizede hak verebilirim bir bakıma .....
          ON YARGIYI YIKMAK,ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA ZORDUR

Yorum

2 tanae içip paketi şutladım =)=)=)
            <div>Dusuncelerınızın sorumlulugunu alın</div><br />

Yorum

sigara akciğer ve damarlar için zararlı ama beyin için faydalı.
              sigara konsantrasyonumu artırıyor.
              sigara içenlerde alzheimer ve parkinson gibi beyin hastalıkları daha az görülüyor.
              beyin için faydalı olan madde nikotin, damarlar için zararlı.
              akciğer için zararlı olan ise duman ya da katran.

Yorum

Benim sigara içmemin tek sebebi elimi oyalamak ve de bi arkadaşla ya da arkadaşlarla karşılıklı içmek çok hoşuma gidiyor..Ailemin yanında içmediğim için bazen günlerce içmediğim olur, aklıma dahi gelmez..Biri yakınca dayanamıyorum..

Yorum

Kullanıyorum

Yararı şu ki paramı çok güzel yiyor :P
                  Delilik kimliği ardına saklanmış bir bilgeyim ben!!!

Yorum

içiyorum ancak içmekten memnunum... :lol:
                    hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

arkadaşlar 3 hafta sonra yine leimde sigara .. nedir bu bağımlılığın sebebi ? psikolojik olarak ?

ben içiyorum irede zayıflığı bu irademiz kuvvetli olsaydı bırakırdık, zararı saymakla bitmez
                      <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

Sigara zararlıdır bir çok şekilde..
                        Ama stres anında hemen bir sigara yakarız..
                        Sigara bize yardım eder mi..
                        Yokksa biz böyle mi zannederiz tartışılır..
                        Sigara içmek kafaya takmıyorsan psikolojine zarar vermez..
                        Hatta bazen deli gibi içen insan 90 yaşına kadar yaşıyor..
                        Bir arkadaş da çok sağlıklı ama bir kazada rahmetli..
                        Kader yani ama kaliteli yaşam diyorsan evet..içmemeli..ama içiyorum.

Yorum

Sigara kullanıyorum İçime çektiğimde ciğerleride oluşan dokunma hissi hoşuma gidiyor Zararını bilsem de içimi dolduran duman bir anlamda kendimi hissetmemi sağlıyor. Biraz sosyal fobim de var mesela. Kalabalıkta zorlandığım durumlarda sigara içtiğimde şöyle oluyor: çoğu insanın yapmış olduğu ortak bir eylemi gerçekleştirdiğim için manevi olarak rahatlıyorum Diğerleri gibi yapıyorum ben de düşüncesinden haz alıyorum Uyum sağlamak adına başkalarının yanlışlarını örnek almak doğru değil elbet ama sosyal fobi yaşayanlar iyi bilir Bazen içinde bulunulan ortamla aynı davranışları gösterebilmek SF yaşayan kişinin en büyük amaçlarından ve rahatlama kaynaklarındandır Neyse fazla uzatmayım sigaranın psikolojik faydaları demeyim de rahatlatıcı etkilerinden devam edersem tamam vazgeçtim Bu zıkkımı nasıl içiyoruz kardeşim ya Bırakalım artık yeter ! :P

Yorum

benim en iyi dostum içkim sigaram, onlarda tekederdi olmasaydı param.........

Yorum

bugün canım aşırı derecede sıkılıyor ve ben şuanb bugün 2. paketimi açtımn ama banamısın demiyor açıkçası.yani hiçbir işe yaramıyor.
                              Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

İşleniyor...
                              X